Jump to content
PePe

Un joc lansat de catre cei de la Valve ar putea sa detroneze Blizzard

Recommended Posts

Un joc lansat de catre cei de la Valve ar putea sa detroneze Blizzard.

artifact.thumb.jpg.006d866613b7c0f38261bbd2012c6411.jpg
 

In cazul in care nu stiati, Valve lucreaza la un nou joc din universul DOTA, dar acesta este diferit fata de MOBA-ul pe care deja il cunosti. Cu noul joc Artifact, Valve ar vrea sa detroneze Blizzard in categoria jocurilor video cu carti.

Hearthstone: Heroes of Warcraft este jocul online cu carti colectionabile care a cucerit fanii acestui gen inca de la lansarea din 2014. Jocul a devenit popular si chiar o oportunitate pentru jucatorii profesionisti de a castiga niste bani frumosi in turnee.

artifact-2.jpg.1adb861356c16eecb0f85b2da4c83404.jpg

Valve a anuntat in urma cu ceva timp, la The International 2017, ca lucreaza la Artifact, un joc online cu carti colectionabile din universul DOTA. Acum stim ca Valve ar vrea sa lanseze jocul in Noiembrie 2018 pe PC, MacOS si Linux, ca apoi sa ajunga si pe iOS si Android. Jocul va putea fi achizitionat de pe Steam pentru 19.99$, dar nu se stie inca daca acest pret va fi si pentru platformele mobile, Android si iOS.

 

Primii care vor putea incerca noul joc Artifact, sunt cei care participa la targul de Gaming PAX West din Seattle ce se desfasoare de pe 31-08-2018 - 03-09-2018. Acolo jucatorii vor putea participa la meciuri eliminatorii pentru a-si putea obtine un loc in finala care va avea loc pe scena principala a targului.

Jocul Artifact a fost creat si gandit de Richard Garfield, omul din spatele popularului joc cu carti Magic: The Gathering. Artifact va avea 280 de carti (eroi, vraji, obiecte, etc) la lansare, iar jucatorii vor putea vinde si cumpara carti prin intermediul Marketplace-ului Steam.

Sursa: Eurogamer

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...