Damiddamic Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 La scoala invatatoarea ii intreaba pe copii cu ce se ocupa parintii. Bula foarte bucuros raspunde ca tatal lui este mare sef:"are 500 de oameni sub el "! Invatatoarea foarte mirata il intreaba ce meserie are. Bula ii raspunde: - "Tunde iarba la cimitir". Quote
Jigsaw. Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 De ce isi lasă oltenii mustață? Să manance la umbra. :)) Quote
Th3Master Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Frizerul il intreaba pe client : - Cum sa va tund ca sa fiti multumit ? - Gratis ! Quote
Th3Master Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Profesoara: - Bulă, cum se numesc persoanele care continuă să vorbească altora, deşi e clar că cele din urmă nu mai sunt interesate de discuţie? Bulă: - Se numesc profesori, doamnă. Quote
Th3Master Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 Vasile şi Maria mergeau în fiecare an să vadă spectacolul de Ziua Aviaţiei şi, în fiecare an, Vasile era tentat să se plimbe cu elicopterul, dar de fiecare dată primea acelaşi răspuns de la Maria: – Vasile, ai înnebunit, 5000 de lei sunt totuşi 5000 de lei. S-a întamplat mai mulţi ani la rând şi, anul acesta, Vasile a decis: – Marie, fac 70 de ani, nu ştiu cât mai trăiesc şi poate este ultima şansă. – Vasile, tot tembel ai rămas, 5000 de lei sunt totuşi 5000 de lei. Pilotul elicopterului a auzit discuţia si a venit cu o propunere: – Pentru că este Ziua Aviaţiei, astăzi vă fac o reducere semnificativă, amândoi la preţ de unul. Iar dacă pe parcursul zborului nu scoateţi nici un cuvânt, pur şi simplu nu îmi daţi nici un ban. De îndată ce a decolat de pe pistă, pilotul a început tot felul de manevre riscante, coborâri aproape de sol… nici un sunet, întoarceri… nici un sunet, răsuciri… nici un sunet. După aterizare, pilotul se întoarce către Vasile şi îi spune: – Sunteţi tari, dom’le, nici un sunet, am rămas impresionat… Vasile, livid la faţă, găseşte puterea să îngâne : – Eu… am vrut să zic ceva când a căzut Maria , dar totuşi 5000 de lei rămân 5000 de lei. Quote
Aquartigri Posted October 31, 2018 Posted October 31, 2018 Un rus,un american si un tigan se duc la Polul Nord. Dupa o vreme raman fara mancare. Ei propun ca in fiecare zi sa-si taie cate ceva din corp sa manance. In prima zi rusul isi taie o bucata din picior. - Azi mancam pulpa! A doua zi americanul isi taie din coaste. - Azi mancam costita! A treia zi vine randul tiganului. Seara isi deschide slitul. Fericiti ceilalti doi exclama: - Asta seara mancam carnacior. Tiganul: - Ce carnacior! Un ceai cald si la culcare! 1 Quote
056dllexe Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Intr-o zi, la usa unei batrane bate un domn, elegant imbracat, cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida, ca tipu incepe: - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce vorbea, arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand: - Stati linistita, daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor, promit ca mananc eu ce ramane! Dupa ce asculta toata povestea, tremurand de nervi, batrana ii raspunde: - Sper ca ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata! Quote
Aquartigri Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 O tipă se duce la medic cu nasul umflat. Medicul o întreabă: - Albină? - Da. - S-a pus pe nasul dv.? - Da. - V-a înţepat? - N-a avut timp, pentru că soţul meu a şi lovit-o cu lopata. Quote
Th3Master Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Se duce unu la un magazin şi întreabă: – Aveţi pantaloni de camuflaj? – Da, vă interesează? – Puteţi să mi-i arătaţi puţin? – Sigur, numai să-i găsim! Quote
Th3Master Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 (edited) Lecția de limba română. Profesorul întreabă. - Ion ce este deznadejdea? - Deznadejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în fata ta merge o fată frumoasă, iar cînd să te apropii de ea, apare un autobuz si ea pleacă. - Bine, bravo Ionele. - Vasile ce este deznadejdea? - Deznadejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în fata ta merge un băiat frumos, iar cînd să te apropii de el, apare un autobuz si el pleacă. - Hmmm... - Bulă ce este deznadejdea? - Deznadejdea e atunci cînd mergi seara pe drum, în urma ta merge Vasile, iar la orizont nu se vede nici un autobuz. Edited November 29, 2018 by Th3Master Quote
Nelson Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 O piatra se juca pe calculator Apoi s a stins Quote
Aggressive_Reaction Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Care este asemanarea dintre un negru si o anvelopa? Ambele merg mai bine in lanturi. Quote
Neaga Razvan Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 De ce s-a inventat ciocolata alba? Pentru a se murdarii si negrii pe la bot. Quote
Claudiu Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 De ce nu poate o blonda sa scrie numarul 11? Pentru ca nu stie pe care 1 sa-l puna in fata. 1 Quote
Aggressive_Reaction Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Ce ii zice calaul victimei? -E prima data? Quote
Claudiu Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Cine este mai puternic, un elefant sau un melc? Un melc, pentru că îşi cară toată casa în spinare, elefantul își duce doar trompa. Quote
MrAmericanDream Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Un orb il intreaba pe un olog: - Merge, merge? - Dupa cum vezi... Quote
cdadamydim Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 - Dragul meu, cu ce o sa ma surprinzi la aniversarea a 20 de ani de casnicie? - Te duc in Thailanda - Iooai ce fain! Si la aia de 30? - O sa vin dupa tine! Quote
Th3Master Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Cum sa fie pamantul plat daca Mihaita piticu a spart globu' pamantesc 1 Quote
Th3Master Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 De ce în calendarul lui Chuck Norris se trece direct de la 31 martie la 2 aprilie? Nimeni nu îl păcăleşte de Chuck Norris. Quote
Th3Master Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 Doi prieteni stau de vorba: -Ce mai faci? -Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten. -Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău… -Acum e el… Quote
Frank Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 (edited) - "Cum se numeşte o prostituată desteapta care practica prostitutie?" - "Desteapta lui peşte". Edited April 25, 2020 by Frank Quote
Th3Master Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 - Tăticule, de ce te-ai căsătorit cu mama? – Vezi, nici măcar copilul nu înţelege de ce. Quote
Linnoxx Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 Mama: Fiule, mi a zis o pasarica ca fumezi, e adeva... Fiul fumat: Tu vorbești cu pasarele și tot eu îs fumat? Quote
Th3Master Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Erau doi reni. Unul era numai coaste şi celălalt era numai coarne. De aceea, pe unul îl chema Costel şi pe celălalt Cornel. Quote