Kitte Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Lipsesc totusi cativa dintre preferatii mei deci asta ne lasa sa postam si noi preferatii nostrii ! 1 Quote
Chani Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Cativa barbati tare atragatori in videoul asta (apar si cateva fete, dar scurt...). Din seria Thor, desi atractivitatea lui Thor a crescut urias cand s-a tuns, preferatul meu este Loki. 1 Quote
Kitte Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 La orice varsta, Harrison Ford este pur si simplu un om frumos, inside and out. 1 Quote
Chani Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Michiel Huisman. Eu l-am vazut in The Age of Adaline. Quote
Kitte Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Jeremy Renner, extrem de talentat si deloc nu deranjeaza la privire. Quote
Jully Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Unul dintre favoritii mei, inca din perioada adolescentei a fost si este Keanu Reeves. Ce sa zic, mereu mi-au placut brunetii. N-as zice ca ma da pe spate ca si talent actoricesc, dar cu siguranta e unul din actorii cei mai mumusei de la Hollywood. Quote
Chani Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Tom Hiddleston. In mod explicit nu incalc nici o regula asa ca, enjoy! 1 Quote
Jully Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Daca as face un top al actorilor mei favoriti, pe locul 1 s-ar situa the one and only HUGH JACKMAN. Mi se pare cel mai complet actor contemporan si un barbat superb. Este mega cunoscut pentru rolul lui Wolverine, pe care l-a jucat cam 20 de ani. Hugh Jackman este si un cantaret bun. Am ales un clip cu deschiderea ceremoniei de acordare a premiilor Oscar pe care a gazduit-o in 2009. Dar daca ar fi sa aleg o scena in care acest om m-a fascinat, atunci ar fi una din scenele filmului Kate and Leopold. 1 Quote
Chani Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Harrison Ford, unul dintre actorii care a aratat exceptional la orice varsta. 1 Quote
Jully Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Eeeee daca tot mi-ai saltat-o la fileu, hai sa laudam si fetele. Am si o intreaga lista de actrite care imi plac, dar am considerat-o intotdeauna ca fiind una din cele mai frumoase actrite pe Catherine Zeta Jones. Nu pot sa sustin cu tarie caracteristicile ei profesionale, n-as zice ca e o actrita minune in profesia ei, dar cu siguranta il are pe vino-ncoa'. Si un rol care mie mi s-a parut ca i s-a potrivit foarte bine este cel al Elenei de la Vega, in filmul The mask of Zorro. Scena dansului din acest film este foarte faina. 1 1 Quote
Nikitimaa Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 " Mario Casas " unu din actori mei preferati. Quote