Jump to content
Guest

Presedintele Rusiei nu este dezamagit deloc de rezultatele obtinute!

Recommended Posts

image.thumb.png.4ece000c2e5b8d7edebab7ac508598de.png .

 "Putin a urmarit meciul cu sufletul la gura. Am pierdut un meci maret si frumos. Fotbalistii sunt niste eroi pentru noi, si-au dat viata pe teren" a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov.

 

Stanislav Cherchesov a declarat că jucătorii săi au fost dezamăgiți de rezultat:
"Cred că cel mai important este cum am fost eliminați - te simți mai bine atunci când știi că ai făcut totul pentru victorie. Nu am avut mari șanse să câștigăm acest trofeu, este adevărat, dar suntem dezamăgiți. Cu toate astea, am reușit să ne arătăm valoarea"

Acesta a declarat ca a luat legatura si cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin:
"Am vorbit des în timpul zilei, apoi m-a sunat seara și m-a felicitat pentru jocul foarte bun. I-am zis că suntem dezamăgiți, dar el mi-a spus că trebuie să fim puternici și să privim spre viitor".


Pe strazile din Moscova, nu s-a vazut nici-o clipa de dezamagire din partea suporterilor, din contra, cu totii i-au aplaudat si au cantat pe strazi zeci de minute in sir. La penalty, fiecare portar a aparat cate un sut dar diferenta a fost facuta de ratarea lui Mario Fernandes si de sansa avuta de Modric.


''Sbornaia'' nu mai jucase sferturi de finala la o Cupa Mondiala din anul 1970, cand URSS a pierdut cu Uruguayul (0-1). Cel mai bun rezultat al sau a fost in 1966, cand a ocupat locul 4.


sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...