Th3Master Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 10 hours ago, Merida said: Iubita mea tu ai raspuns corect la primele intrebari Nu te mai pot puncta inca o data Puncteaza ma pe mn in locul ei
Merida Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Acum 28 minute, Ellena a spus: Dar sunt întrebări greute, și tot nu mi am dat seama din ce joc e. Nu știu câtă lume o sa ți răspundă Sunt intrebari din MU online Acum 24 minute, Th3Master a spus: Puncteaza ma pe mn in locul ei Raspunde la intrebari sa te punctez
Th3Master Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 1 hour ago, Merida said: Sunt intrebari din MU online Raspunde la intrebari sa te punctez Nu, ca nu stiu, nu joc eu Mu si nici sa caut pe google nu vreau
Chani Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 5. Primul coordonator la LM a fost: a. Diamond b. Kitte c. Defiance Te referi la coordonator de sectiune sau la MU? Diamond a fost coordonator de moderatori la MU, dar nu prima. Defiance nu a fost coordonator. O sa aleg B indiferent de intrebarea efectiva, prin eliminare. 13. Pe ce harta apare Medusa? a. Vulcanus b. Swamp << raspunsul meu. c. Relics @Merida
Merida Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Acum 8 ore, Loki Laufeyson a spus: 5. Primul coordonator la LM a fost: a. Diamond b. Kitte c. Defiance Te referi la coordonator de sectiune sau la MU? Diamond a fost coordonator de moderatori la MU, dar nu prima. Defiance nu a fost coordonator. O sa aleg B indiferent de intrebarea efectiva, prin eliminare. 13. Pe ce harta apare Medusa? a. Vulcanus b. Swamp << raspunsul meu. c. Relics @Merida Corect, corect Imi place logica ta de la intrebarea 5
Kitte Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 @Merida te rog o sumarizare a punctelor la zi cand ai timp. Merci
Merida Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Acum 7 ore, Kitte a spus: @Merida te rog o sumarizare a punctelor la zi cand ai timp. Merci Maine cand vin de la munca o sa il pun 1
Merida Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Sumarizarea punctelor la zi. @Kitte scz pt intarziere 2