Jump to content
PePe

Samsung - Data lansarii Galaxy Note 9

Recommended Posts

Samsung a fixat data lansarii pentru cel mai avansat Smartphone al companiei Sud-Coreene Galaxy Note 9, urmand sa aiba parte si de un eveniment Samsung Unpacked, pentru care s-au si trimis deja invitatii.
Insotit si de un prim Teaser Video, anuntul afirma data lansarii oficiale pentru 09-08-2018.

nD0xDMt.jpg

Din clipul generat pe calculator, Teaserul Video ne surprinde cu trasaturi aproape de noua versiune a accesoriului S Pen, cea mai distinctiva trasatura a seriei Galaxy Note si cu o nuanta unica de auriu a accesoriului.
Potrivit informatiilor adunate, Samsung a pregatit pentru lansarea Galaxy Note 9 un design in nuantele de albastru si auriu, care cu siguranta vor fi foarte atractive. Noul design vine si cu un scut din sticla aplicat pe ecranul OLED, care este mai subtire cu 0.5mm decat predecesorul Note 8. Aceste detalii imbunatatesc aspectul si confortul in utilizare, Galaxy Note 9 devenind mai subtire si mai usor.
Ecranul de 6.38” ar urma sa foloseasca rezolutia 2960x1440p, insa din alte surse ajungem la concluzia ca ar putea sari la rezolutia 4K.

kPmWN4y.jpg

Elementul principal al configuratiei va fi cu siguranta Chipset-ul Snapdragon 845(Exynos 9810 in unele regiuni), care este ajutat cu 6GB RAM. Din anumite zvonuri, putem afla pregatirea unei editii Deluxe cu 8GB RAM si 512GB spatiu de stocare, insa ar putea fi o editie limitata.

Lisa specificatiilor Galaxy Note 9 va include cu siguranta sistemul Dual Camera performant, echipat cu functia de stabilizare optica, efecte Bokeh si functia de captura Super Slow-mo, cu viteza de pana la 960FPS, iar camera frontala ar putea fi dotata cu tehnologii avansate de recunoastere faciala si suport pentru AR Emoji, versiunea Samsung pentru celebrele Animoji disponibile utilizatorilor iPhone X.

Pentru modelul de baza, spatiul de stocare ar putea fi limitat la 64GB, insa cu un card microSD utilizatorii pot suplimenta spatiul pana la 400GB.

Galaxy Note 9 va fi livrat intr-o carcasa certificata potrivit standardelor IP68 pentru protectie impotriva patrunderii de praf si apa, cu Android 8.1 Oreo in editie Samsung Experience si noua versiune Bixby 2.0 a serviciului de asistenta prin comanda vocala.

Compensand pentru carcasa mai subtire, cei de la Samsung au organizat pe orizontala, modulul camerei foto, lasand astfel spatiu suficient pentru instalarea unui acumulator de aproximativ 4000mAh, iar acesta va beneficia de incarcare rapida inclusiv in modul Wireless, Samsung dezvoltand un nou adaptor de alimentare Wireless special pentru acest Galaxy Note 9.

 

Sursa: go4it

Edited by 41nd
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...