Denis. Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 (edited) În acest topic membrii forumului pot împărtaşi cu noi actorul/actriţa preferat/ă. Pe langă răspuns ar fi bine să ne spuneţi şi câteva filme în care prestaţia favoritului v-a impresionat. -Pentru evitarea spam-ului, fiecare membru are dreptul la maxim 2 răspunsuri pe zi. -Dacă un membru preferă un actor pe care voi nu-l agreaţi, nu trebuie să vă jigniţi, certaţi sau contraziceţi. Fiecare cu preferinţele lui. Mie cel mai mult ca actor îmi place Vin Diesel. Nu îmi amintesc sa fi văzut un film prost cu el. Preferatele mele sunt serile Fast & Furios. :) Edited November 18, 2014 by Denis. Actualizare reguli de postare. 2 Quote
tasedano Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Cum lista actorilor preferati este una destul de lunga voi incepe cu un monstru sacru al cinematografiei, Robert De Niro. N-as vrea sa incalc regulile de postare insa atunci cand e vorba de un actor de talia lui, argumentarea alegerii mi s-ar parea o insulta :D 3 Quote
Denis. Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Am modificat regulile de postare şi am eliminat partea în care trebuie să argumentaţi alegerea făcută. În schimb dacă doriţi, puteţi preciza câteva filme în care prestaţia actorului respectiv v-a impresionat. 1 Quote
Ancuta Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Jackie Chan - a ramas si va ramane unul dintre cei mai buni actori , nu cred ca e cineva care sa nu o fi vazut cel putin 3 filme cu el :)) 4 Quote
Cosmin Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Denzel Washington - unul dintre cei mai buni actori din lume, un adevărat monstru sacru al cinematografiei. Îmi face mare plăcere să-l urmăresc, de fiecare dată jucând excepţional. 2 Quote
tasedano Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Denzel Washington - unul dintre cei mai buni actori din lume, un adevărat monstru sacru al cinematografiei. Îmi face mare plăcere să-l urmăresc, de fiecare dată jucând excepţional. Era urmatorul pe lista mea :D dar cum l-ai nominalizat tu....next Michael Jai White, un actor care promite si plus de asta, un sportiv exemplar (7 centuri negre in arte martiale). 2 Quote
Odyzzeus Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Eu îl prefer pe Anthony Hopkins, un alt monstru sacru. Mi s-a părut că e actorul care poate juca cele mai profunde roluri fără niciun pic de efort. De la Hannibal Lecter (pentru care a luat Oscar) la Alfred Hitchcock :) La actrițe, hmm, cred că cel mai mult îmi place de Cate Blanchett, care nu e o femeie păpușă, ca alte actrițe de la Holywood, fără ca asta să însemne că nu ar fi o femeie frumoasă. În plus, mi s-a părut că rolurilor pe care le-a jucat li s-a potrivit ca o mănușă, și a făcut niște roluri memorabile în The Lord of the Rings , Elizabeth sau Elizabeth: The Golden Age și alte asemenea filme. 3 Quote
SAWYER Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Amza Pellea-unul dintre cei mai buni actori romani din toate timpurile.A ramas in istorie cu rolul sau din filmul Nea Marin miliardar si nu numai.Carisma si talentul sau actoricesc l-au propulsat pe cea mai inalta treapta a cinematografiei. 4 Quote
tasedano Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Al Pacino, un alt monstru sacru al cinematografiei. Cateva din filmele ce au facut istorie: The Godfather, Scarecrow, Scarface sau Heat. Si lista ar putea continua. 2 Quote
Denis. Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Jason statham - nu cred că am văzut vreun film nereuşit cu el. :D Quote
Soprano Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 (edited) Leonardo DiCaprio - Am văzut o mulțime de filme cu el dar cel mai mult mi-a plăcut The Wolf of Wall Street. Edited December 1, 2014 by Soprano 1 Quote
Aaron. Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Tobey Marshall, a jucat în mai multe filme, dar în care m-a impresionat cel mai mult a fost în Need For Speed. 1 Quote
forT Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Tobey Marshall, a jucat în mai multe filme, dar în care m-a impresionat cel mai mult a fost în Need For Speed. Tobey Marshall e personaj, Aaron Paul e actor. Robert Downey Jr. Iron Man, The Avengers, Due Date, Sherlock Holmes, Zodiac, Tropic Thunder. Quote
Hamsik Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Martin Freeman - Fargo, Sherlock, The Hobbit Quote
Mr.Dexter Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 (edited) Denzel Washington Leonardo DiCaprio Bruce Willis Jason Statham Paul Walker Vin Diesel Eddie Murphy Martin Lawrence Zach Galifianakis Eva Mendes Sandra Bullock O scurta lista aici. Nu i-am trecut in ordine, toti sunt geniali in felul lor. Edited January 2, 2015 by Mr.Dexter Quote
Kitte Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Tom CruiseHarrison FordTom CruiseRussell CroweTom CruiseKevin SpaceyTom CruiseHugh GrantTom Cruise Quote
Naimaderzov Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Actori: Arnold Schwarzenegger Vin Diesel Chuck Norris Jean-Claude van Damme Steven Seagal Dolph Lundgren Sylvester Stallone Jason Statham Bruce Willis Dwayne Johnson Actrite: Eva Mendes Jennifer Lopez Julia Roberts Sandra Bullock Jennifer Aniston Monica Bellucci Cameron Diaz Salma Hayek Jessica Alba Megan Fox Quote
Dianna Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Johnny Depp Kit Harrington Orlando Bloom Emilia Clark Keira Knightley Quote