[HH]Insane! Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 p vechiul sv...era lumea..mai buna..nu erau 1000 de plangeri pe zii..nu erau atatia n00bi...nu atata party pls...nu atatia nesimtiti...era cu totu altfel...acum...dak intri..party plsssssssssss party plss.....hai man de ce esti asa?tu nu ai fost mic?..afk?afk?te postez!!!!!!!!!(mai sunt si n00bi pe deasupra...)..nu mai e nici maka..nu prea mai intra ...tin minte cand eram cu el si cu DeeDee...muream de ras ma..eram noi in party...la un moment dat..vine un juktor..si zice..declar ca sunt beat..maka incepe si rade..si ii zice..hai facem o cursa..dak tu ma intreci iti dau tot ce vrei..se misk ala p cealalta parte era panarama..muream de ras..dupaia incepe maka cu dede scene dalea...uuu ahh...acolo maka..da....eu lesinam de ras..miera somn..era tarziu...vreo 3-4...miera somn...si leam zis..ma mie mie somn nu ma mai faceti sa rad atat ..parca..era si soldat..nu mai tin minte(scz pfai soldatel dak am uitat)..si multe vremuri frumoase..acum...poate la urmatorul rr..va fii un topic la fel..sau tot asta..ce o sa zicem?ce amintiri?tin minte cand imi zicea un n00b party pls si iam zis ca nui dau...si lam omorat... frumoase amintiri..mda...bft all..chh over & out chh!
Evil Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Fratilor a fost o data P.S:Viata se petrece in prezent nu in trecut fratilor
Raul Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Asa e ce a fost a fost shi nu va mai fi sau voi nu va ganditi cum e pt cei newbie`s acu e cum a fost pt noi atunci
Baby_BLu3 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Re all! Nuj cat d multzi ma cun pe mn...faza e k joc de multicel(zic eu). Ma numeam ingame bluE13...dk 4 ever Am inceput sa downloadez jocul din propie initiativa...cand a aparut la sectiunea downloads.la inceput am dat downloada mijto dar am vzt k e din ce in ce mai solicitat aja k am continuat...am intrat in joc zic moaa..ce grafik:)...cam patratoasa pt gustul meu dar am zis k merge...ma uit eu aja prin plana..hmmm...diablo-like game..LOVE IT ..ji aja m-am apucat de mu... Pe la vreo lvl 20 am ajuns prin noria...Yeey!!!Asta in prima sapt ..dupa ce in sfarsit am iejit ji am dat de dungeon 1...eurecka! ...apoi am avut nevoie de nervi de otzel...am citit tot faq-ul pus la dispozitie pe forum (gr8 job guys ) ji am evoluat in chestii mai complicate de'al de /move..etc....Apoi..joc d prin 20 ianuarie-jtiu asta pt k am facut 1 post tampit in legatura cu bc care eu l-am botezat cb ...prin martie mi-a fost spart contul ..mare lucru nu a gasit caci eram in bd ji nu cel mai bogat om dp servar dak ma intelegetzi dar pt mn a insemnat o mare pierdere.. Eram gm...gmul guildei WarHam3r-singurul lucru care m-a ajutat atunci ji datorita caruia I continued playing .. PRin aprilie..toate decurgeau normal:cautam goldeni...ma certam cu guilda Infernal (ps: re man..acm ma cert cu el pe cs k ma cam face john )...restu numai cont.. Primu contact cu High experience l-am cun intr-un party la Tantalos cu 1 dw numit hades (remember him even now),DarkMG ji ink 1 elf!Preteni din vechime imi povesteau cum in guildele lor se fac dinastea destul d des dar credeam k doar se dau mari:P In arena...pe la 250...primul party cu ysam...la drakani! Prin iunie...am intrat in Zzzzbumi...guilda mea de suflet...guys u rule!N-o sa va uit ever ever!Am luat primu rr in Zzzbumi...crescut de acelasi DarkMG...a ji ms RAdu..u erai acolo pe spot la intrare...ji m-ai lasat la 349 sa ma rriesc..10x again man Am fost distrus la dezbinare Zzzzbumi..mi-a pierit pofta de joc...noroc cu gatheringurile la kre am zis cu tarsha k am doar 3rr:(..astfell..in ultima zi...am ajuns la cifra de 5...ultimul dandu-mil singur(mda..arena era jumate goala)! Ce pot sa spun..o experietza unica pt mn..memorabila pt restu...and..c sa spun..it was worth it! PS:Multumesc pretenilor din Zzzzbumi..guildei Warlike (10x Elite) ji tuturor! Mi-am facut multzi dusmani dar ji mai multzi preteni! Bye all..sper sa va fac la 1 cs cat de curand...dau o bere cand ne intalnim .. This is bluE13..actualmente Baby_BLu3...signing off!Have a nice day! Ahh ji pt ultima oara..nu am 13 ani goddamit l00l cik prea multe ecomotions...gesticulez prea mult....
[HH]Insane! Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 noroc blue.sigur ca te tinem minte...long time no see.
THuG-Radu Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 cel mai belea topic de pe forumu asta si de abia se posteaza Ms. Nu se posteaza ... ca multzi dintre cei vechi nu prea mai intra pe forum !
Baby_BLu3 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Insane!' date='Nov 11 2005, 10:50 AM'] noroc blue.sigur ca te tinem minte...long time no see. re man ..ji eu la fel...poate dai 1 id de mes pe pm sa mai cv cate cva Dap Radu..ai dreptate...eu de ex am intra din greseala..voiam sa ajung la rubrica de downloads
Guest ruddyrullz Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 C d lume veche p aici ... bar d negrii Mai aveam niste poze vechi... doar sa le gasesc :-? @Achile.. da, ala mai jos cu 2 replyuri ^ ^... nice to see ya' 2 Ma poti vedea in joc.. vin tare din urma
Evil Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Cine naiba e si noobu asta de tsu ca nu mi-l mai amintesc Tsu nice to see you oldfriend!
Alex86 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 multi regreta old db...multi vroiau rr db o.Oprobabil ca nimeni nu credea ca o se anunga chiar asa...
D3MENTU Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Intr-adevar era frumos prin ian cand jucai numai cu oameni de treaba care vroiau sa joace nu sa stea toata ziua sa vaneze alti jucatori si sa-i posteze dar deh in cateva luni au aflat toti copii/noobi de joc si...
Alex86 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 http://img251.imageshack.us/img251/5845/screen0801163300030mx.jpg
Melody Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Sal allz...eu incepusi sa joc mu pe serv oficial (prima data) asta fiind prin 2004 luna ianuarie parca..acolo a fost fun pana hackerii au invadat serverul..am ajuns si eu la lvl 120 si gata!!!..apoi am intrat pe link....si dupa cum au spus altii pe serv vechi era altfel de oameni...mai gasesti si acum dar mai rarutz.PS: Respect to all real players!
Chabu[king of MU] Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 am incep sa joc d prin martie si era f fain ma distram prin noria cu goblinii si am stat in noria pana la lvl 50 si nu prea aveam p cine sa-nreb ca ceilalti colegi erau la fel de nOObi so o trebuit sa-nvat din mers caci de forum nu jtiam inka the old days.......
Baby_BLu3 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ohh re Chabu..singuru elf cu Bill of barlog in mana ..Ce imi placeau party-urile cu u man..oricum..long time..no see..re..spect
ovimacher Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ok...cred ca e timpul sa imi spun si eu povestea Am inceput sa joc intr-o zi al draq de plictisita de decembrie...am aflat de joc de la un prieten(kaze mi-ai ruinat zilele )...tin minte ca la inceput imi placeau cum suna boxurile si medaliile sparte ...am inceput cu un elf ca vai de el la care i-am pus nume ovimacher...ma plimbam prin noria ca bou si incercam sa imi dau seama de fiecare particularitate a jocului...am intalnit o elfitza care pot sa spun ca mi-a luat pe moment mintile(dana inca astept un semn de la tine )..tin minte o faza shoada...eram amandoi in noria omoram dragonasi fara party...la un mom dat imi apare un pm(scris cu galben...habar nu aveam at de pm),si nu stiam cine si cum ma vede ...imi spunea sa facem party ca ne e mai usor...dar ce e ala party am intrebat ....imi pare rau si acuma ca nu am retinut numele lui ala care mi-a trimis mesajul...oricine ai fi ms pt primele indicatii primite in acest joc...dupa cum se vede toti am fost nobi la inceput Mi-am dat seama ca elfu nu e de mine si am facut un bk pe nume Zbuciumel..alt char alta distractie..ia-o de la inceput....am vazut eu ca sunt multi gladiatori si vezi doamne ei dc pot sa puna 7 pct si eu nu...am calculat eu cu mintea mea de zbuciumat ca el se poate dezvolta mai rpd si hop si eu...MG!!!! Buuun...zis si facut...alt char alta distractie...si l-am facut pe Zbumi_MG...pt ca nu puteam pune ZbuciumelMG am fcaut o mica diversiune si asa am ajuns la nicku asta...asa le-am raspuns la toti cei care mau intrebat de unde vine nickul meu..cand am ajuns la lvl de guild am zis sa imi fac eu guild...si de aici a inceput distractia....necunoscand pe nimeni in afara de elfitza mea am fost nevoiti sa ne omoram timpul prin exile si in tarkan...in timpul asta am cunoscut o alta elfitza pe nume Ania care s-a alaturat si ea guildului....tin minte o faza iara dura care imi spune ca cel mai frumos mom din acest joc e cand te chinui de unu sg sa dai rr neajutat de nimeni prin arena...eram de vreo 2 zile in exile pe acelasi spot(faceam schimb cu fratemiu la butoane) si mi se termina viatza urgent....saraca ania facea ture lorencia exile sa imi aduca viatza si tot murea la intrare in exile ca nu rezista acolo...si s-a chinuit ea asa pana in vreo 4 zile de stat pe spot exile am dat si eu 1 rr...bucurie mare...f mare....dar mai mare dezamgirea cand am ajuns iara la 300 si mergea tot mai greu...am zis hai sa incerc arena....nu am fost niciodata pana at acolo...nu aveam loc si nici nu cunosteam pe nimeni asa ca am continuat exile tarkan bc ds...si incet dar sigur am crescut In incheiere vreau sa le transmit celor care m-au cunoscut si cu care am trait clipe de "cosmar" in guilda si pe langa ca nu ii uit mai ales pe cei care au ramas fideli Zzzzbumi pana la sfarsit....nu ii mentionez sa stiu ei...nu uit glumele ajunse pana pa absurd facute in guilda(am ajuns sa recrutam doar pe aia care au un simt al umorului f dezvoltat )...aici vreau sa il mentionez pe minunatul si archanghelul MAXZ pe care de putine ori l-am vazut nervos sau suparat pe ceva.... In ceea ce priveste razboiul dus la paroxism intre guilda mea si a lui Zohan ,vreau sa spun ca e o chestie demult uitata....nu Zohan si nici eu nu am fos aceia care au alimentat aceasta disputa..se stiu ei f bine ar mai fi multe de povestit dar si asa m-am cam intins....c ya si sanatate mare la toti Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim:beer:
hotul Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 imi aduc aminte.. cum era... totzi eram prieteni... nu existau dushmanii.... si imi aduc si aminte la soccere ;P ce ma se termiant smecheria.... era prea belea.... acuma sa dus totu (
Guest s0l3d3wd3 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 In primul rand eu sunt inca mic...(lvl126!) dar pot spune ca acest joc chiar e fain...il joc de vreo luna (nu am net acasa, deh...) si pot spune cu mana pe inima ca sunt noob si imi place ... dar serios acuma primul contact cu MU a fost acu vreun an si un pik, pe global...acolo pot spune ca intr-adevar te chinui (in 7 luni abia eram lvl150)...eu aveam un coleg la munk si era omu' destul de obsedat de MU...eu il tot ascultam si la un moment dat, m-am gandit ca nu ar strica sa incerc si eu jocu' asta... contul mi l-am facut la o sala de net, apoi pune-te nene pe joaca... chinuie-te cu monstrii, need zen, need armor, need sword, need partyyyyyyyy...(mentionez ca pe global am fost tot bk...deh, sunt mai barbar eu...)...dar cel mai misto a fost in guild...aici portighezii si germanii au fost natiile cu care m-am inteles cel mai bine... Cam acu vreo luna...aud de la un tov: "bah, tu joci MU? ce lvl esti?", la care ii raspund ca sunt lvl 148 si inca ma chinui, la care el ma intreaba de ce sunt lvl asa mic...pey...ca asa se fac toate lvl aici...GREU!!!, si atunci mi-a zis de serveru romanesc...unde joc si in ziua de azi...clanu' in care sunt e mic, dar e al unor buni tovi, asa ca de-abia astept sa dau si eu cateva rr-uri...mai ales ca am vazut cat de usor si fain e MU romanesc fata de global P.S.: promit sa revin cu amanunte
Guest w1seHH Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 totusi nu intzeleg ce legatura are replyu tau cu topicu .. insa itzi urez succes pe link !ce a fost a fost .. acum e noua generatie de mu-isti care se straduie sa mentina serverul in top .. mai najpa e ca nu mai e colegialitatea de alta data si adminii sunt sub orice critica .. in rest toate bune pe mu.link
Predator_e Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 @w1seHH mane recunosc ca si eu am avut multe momente de dementa dar cat timp am jucat eu era altfel acum din cate am citit prin topicurile astea nu mai este ce era toata lumea vrea pt el toti se vaneaza(asta nu ca eram si eu vanat )poate va reveni la ce era inainte
Guest xeno@UFO Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 hmmm.....hotzulica... tu esti vinovat ca dupa 6 luni(cam atat a trecut)... stau si azi 19 noembrie 2005 tot pana la 7 dimineatza..8...9 chiar.. dorm unpic ziua, ma cert cu ai mei... cu bunicamea in special ca... o stii.. PRETENA TA ... ca m a cam droghez cu jocu asta! Fireman... crek e in aceeasi situatzie : P! neai drogat pe amandoi, de cand ne povesteai pe strada "ca ai tu o vraja, si cand dai odata cad totzi", si noi eram waaaaaaaa, ne gandeam " ma da Make asta e tare pe jocu ala, hai si noi!" : P si cand am intrat hotzulica avea doar 2 rr: P (Ma rog... luna aia care am juacat o eu, si nu daduse m nici un rr, el a mai dat vreo 12 crek) ce sa zic.. pe serveru trecut am jucat .. cam 1 luna jumate... aveam un dw .. prapdit.. imbracat in in haine din diferite seturi.. DUPA CUM IMI PLACEAU MIE CA ASPECT (god ce noob eram)) si pe serverul asta cand am inceput.. deja era chall cu vreo 17 rr(parca) nu pre a m a ajutat nimeni la xp... tot davias, losttower, cu party inte non rr, aveam elfu prima data MUAHAHAHAAHA ce mi'am batut joc de el! UCP INRAITA Era elfitza asta ... SI NUMAI DEA DRAQ NU PLECA, STATEA SI VB MULT,DE I PLICTISEA PE TOTZI, cand nu primea party (in arena)!!!crek o stitzi cu totzii pe soulless )) am inceput cu MG apoi(DEJA, ACUM NU MAI IMI PERMITEAM,, n()()bisme dinalea)... vroiam sa dau rr singurel... ca eram la bebe in ziua cand s'a rrit el singurel in exile... si asa vroiam si eu, DAR... am avut un LONG LONG night cu unknown_x, vreo 12 ore : P si aici tre sa multzumesc lu co2tel... care ma Injectat in partyul ala... facusem vreo 30 lvl, la sfarsit aveam vreo 324, da tot singur vroiam sa dau rr si.. am stat exile... de ma luat draq, PANA LA ULTIMILE 3 LINII!! pe care le am facut tot cu co2tel si unknown in arena(nu mai aveam rabdare..DELOC, si m am dus: ( , SO MERSI DE AJUTOR BAIETZI NU VA UIT!!!}{ : P al 2 lea... la fel... NOROC CU MOUSMAN2 ca a venit in tzarc... mai aveam vreo 3 lvl... si m a aju MERSI SI TZIE Mouse!!!(asta s a intamplat ieri ) acushica sunt baiat mare... tre sa ma descurchez shingurel, cu ce sa ma mai laud?! : ( Nu am postat niciodata pe nimei!!! 1 singura data La Diverse pe unu.. ca nu vroiam sa ia suspend, doar sa il conving ca eu aveam dreptate: P Mi am facut multzi prieteni... abia astept sa vina la mare multzi dintre ei, la vara, sa ne intalnim, la o sticlutza de Alcool si de Love Charm printr'o terasa din mamaia(/move mamaia - ptru cine vrea sa ajunga rpd): P sa depanam niste amintiri, din mu, imi aduc amite, cu thora, care de altfel, este una din cele mai deosebite si sufletiste fete pe care l eam intalnit, si cand ii dadeam PM sa vina sa omoare cate un goblin ratacit prin lorencia, hiihii ce vremuri,si ca acestea sunt multe.... ORICUM ... JOCUL ESTE FRUMOS.... SI MERITA JUCAT, din palcere ama opresc aici... ca sa mai las loc si ptru altzii Bye all .. ne vedem pe Mu!:P
unforgiven2 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 imi amintesc spoturile superbe din davias de langa castel cu monstrii din lt7 si inocentza jucatorilor care habar nu aveau de forum, de plangeri si de alte rahaturi d'astea... mi-e dor osirus ...mi-e dor de acele vremuri era utopic...si s-a schimbat...