Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Vicentzo

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick:Bredwolf
Rank:1
Motivul demisiei: Masinile nu sunt de mine..eu am nevoie de elicoptere si alte dastea + ca m-am saturat sa rada toti de mine si sa imi strice taxiul.Multumesc liderilor pentru invitatie dar sunt nevoit sa plec deoarece nu pot sa ma distrez.

Posted

Nick: KenVelo
Rank: 1 
Motivul demisiei: Imi pare rau ca ies asa devreme, dar este foarte plictisitor, in plus vreau sa-mi incerc norocul la Hitman.. Mersi Bgd pentru sansa acordata si sper sa nu te superi :D

Posted

Nick: Kemico
Motivul demisiei: Vreau sa-mi incerc si eu norocul in Hitman Agency. Sper sa ne mai intalnim, ai fost un lider exceptional, foarte intelegator si eu sper ca vei face o treaba foarte buna si de acum incolo, cu alti membri. Numai bine !

Posted

Nick: Mave
Motivul demisiei: Am vorbit in joc despre ce e vorba. Sper sa nu te superi ca iesim. In viitor vom reveni si vom reforma o echipa. Bafta cu factiunea. Esti un lider de nota 10 ... cu siguranta meriti si mai mult. Inca o data Bafta si mult succes. Salut :*

Posted

Nick: VicToR_
Motivul demisiei: Imi doresc sa ajung in F.B.I unde imi este "casa" multumesc Bogdan pentru sansa acordata,sper sa nu te superi :)

Posted

Nick:Moha
Rank:1
Motivul demisiei:As fi stat cu ce'a mai mare placere dar nu pot fi foarte activ + ca atunci cand intru nu prea am ce face pe server,e foarte mare plictiseala in factiune.Bafta cu factiunea!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...