Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DanezuU

back to game

Recommended Posts

Posted

Ai tras o concluzie complet pe langa... nici nu mi-a trecut prin cap sa zic aia cu speranta ca poate o sa ma bage din nou lider la swat :))

Mai degraba ca o referinta la numele cu care am jucat, o buna parte fiind la PD pe vremea cand era Fort_Alex lider.

Oricum, sper sa se ridice din nou server-ul la ce a fost inainte, m-as reapuca cu placere de roleplay.

Ce am afirmat avea doua intelesuri. Ai inteles partea negativa cum ma asteptam :)). 

Guest Eddie
Posted

Eu nu inteleg de ce sunteti asa suparati :)) numele creca era destul evident ca l-am pus ca sa schimb aminitiri cu unii jucatori din perioada in care am jucat eu, daca mai activeaza pe aici, si-n rest sa mai joc daca e sa se deschida server-ul, atat, in rest as fi ajutat serveru da n-am cu ce, poate doar la scripting da nu stiu in cata masura.

Posted

M-au lovit amintirile cand am vazut unele nume aici, imi pare bine sa vad ca au ramas unii jucatori vechi. 

Am jucat cu Cucos_Alex, ultima oara creca eram lider la swat, nu mai stiu.

Eu eram in trecere, nu am ramas. Degeaba zici ce erai inainte ca nu iti da nimic nici nu intra pe server macar. Asa pot sa zic si eu ca am fost admin level 4, am avut leader la 75% din factiuni ca sa le ridic activitatea ca erau inactive, depuneam efort sa intre cati mai multi, eventuri... si chiar sa atins suta pe lmrp (100/100) la acea vreme :).

Salut.

Lămureşte-mă şi pe mine cărui fapt datorăm postările tale de pe aici? Am înţeles, nu mai crezi absolut deloc în acest proiect, probabil ai fost grozav pe timpul tău, dar lasă-i pe alţii să vadă acest lucru, nu mai tot face tumbe pe aici. Nu descurajezi pe nimeni, deci nu te mai obosi să postezi. Mersi.

Posted

M-au lovit amintirile cand am vazut unele nume aici, imi pare bine sa vad ca au ramas unii jucatori vechi. 

Eu eram in trecere, nu am ramas. Degeaba zici ce erai inainte ca nu iti da nimic nici nu intra pe server macar. Asa pot sa zic si eu ca am fost admin level 4, am avut leader la 75% din factiuni ca sa le ridic activitatea ca erau inactive, depuneam efort sa intre cati mai multi, eventuri... si chiar sa atins suta pe lmrp (100/100) la acea vreme :).

Salut.

Lămureşte-mă şi pe mine cărui fapt datorăm postările tale de pe aici? Am înţeles, nu mai crezi absolut deloc în acest proiect, probabil ai fost grozav pe timpul tău, dar lasă-i pe alţii să vadă acest lucru, nu mai tot face tumbe pe aici. Nu descurajezi pe nimeni, deci nu te mai obosi să postezi. Mersi.

Pai atunci fa ceva Gabriel nu sta degeaba si am sa incurajez lumea. Mmmm da doresti sa nu mai postez ? Macar eram singuru user care mai posta in sectiunea Lmrp.De acum puteti declara aceasta sectiune lmrp moarta. :)) Succes Gabriel !

Posted

Salut.

Pai atunci fa ceva Gabriel nu sta degeaba si am sa incurajez lumea. Mmmm da doresti sa nu mai postez ? Macar eram singuru user care mai posta in sectiunea Lmrp.De acum puteti declara aceasta sectiune lmrp moarta. :)) Succes Gabriel !

Salut.

Asa tare iti face placere sa-mi pronunti pronumele? Nu eu am nevoie de succes, ci toti cei care sunt implicati / care se vor implica. Nu esti singurul care posteaza, ci esti singurul care ai arfe "vai cine mi-s eu". Multumesc ca tii cont si de parerile noastre.

@ K1dduletz: Am specificat faptul ca de saptamana viitoare incep lucrarile, si wipe, si de toate. Puteti considera, cel putin din punctul meu de vedere, ultima tentativa de a ridica din cenusa LinkMania RolePlay. Tentativa venita dupa cateva luni de la ultima..tin sa cred ca am acumulat ceva experienta, si vom putea ridica la asteptarile noastre acest proiect. Sper sa nu dezamagim.

Posted

Si eu imi doresc sa fie. Mi-am facut cont pe serverul ala romanesc de Roleplay cu care se lauda unii. Sincer nu e ceea ce imi doream, serverul asta este mult mai bine gandit. Niste lucruri simple precum spawnatul vehiculelor cand le parchezi , si spawnatul in acelasi loc la intrare fac diferenta. Sper si eu sa iasa bine totul.

Posted

Salut.

Salut.

Asa tare iti face placere sa-mi pronunti pronumele? Nu eu am nevoie de succes, ci toti cei care sunt implicati / care se vor implica. Nu esti singurul care posteaza, ci esti singurul care ai arfe "vai cine mi-s eu". Multumesc ca tii cont si de parerile noastre.

@ K1dduletz: Am specificat faptul ca de saptamana viitoare incep lucrarile, si wipe, si de toate. Puteti considera, cel putin din punctul meu de vedere, ultima tentativa de a ridica din cenusa LinkMania RolePlay. Tentativa venita dupa cateva luni de la ultima..tin sa cred ca am acumulat ceva experienta, si vom putea ridica la asteptarile noastre acest proiect. Sper sa nu dezamagim.

Eu asa stiu ca te chema Gabriel Paul, acuma na daca te deranjeaza... posibil trecutul.  :tongue:

Posted

Salut,

Exact, Gabriel Paul. Unde vrei sa ajungi? Sa-mi ceri si facebook-ul? Nu am ce sa ma deranjeze la trecut, nu regret nimic. Daca unii dintre voi n-ati fost suficienti de maturi incat sa intelegeti un copil, nu ma priveste. Hai sa incercam sa lasam off topicul. Daca putem posta ceva util, o facem, daca nu, nu.

Posted

Salut,

Exact, Gabriel Paul. Unde vrei sa ajungi? Sa-mi ceri si facebook-ul? Nu am ce sa ma deranjeze la trecut, nu regret nimic. Daca unii dintre voi n-ati fost suficienti de maturi incat sa intelegeti un copil, nu ma priveste. Hai sa incercam sa lasam off topicul. Daca putem posta ceva util, o facem, daca nu, nu.

Am senzatia ca te terorizez  :acute: .Daca ai nevoie de vrun ajutor la script nu ezita sa imi bagi id-ul de messenger. <<< NU E OFF TOPIC

PS: Eu cred ca esti prea matur pentru varsta ta, putina veselie nu ti-ar strica. :nanana: Nu zic cu rautate sa sti.

Posted

Gabriele Gabriele, ai uitat cand pierdeai noptile cu mine si radeam cand ne jucam cu s0beit pe toate serverele, acum te dai lovit, urat din partea ta...

Posted

Prea multa hatereala, nu inteleg, sincer...

Scofield, te stiam altfel, nu inteleg de ce esti asa ofticat si incerci sa descurajezi lumea pe aici (sunt spanky (Ahmed), apropo :P).

Posted

Gabriele Gabriele, ai uitat cand pierdeai noptile cu mine si radeam cand ne jucam cu s0beit pe toate serverele, acum te dai lovit, urat din partea ta...

Salut,

Hai sa pastram o atitudine decenta, si sa respectam regulile forumului. Ma dau lovit? Explica. La citirea reply-urilor voastre, asa ma simt de important, ca vreti sa aratati membrilor ca ma cunoasteti.. Daca vreti off topic, putem face la 'Comunitatea GTA' sau printr-un PM. Mersi!

Posted

Salut,

Hai sa pastram o atitudine decenta, si sa respectam regulile forumului. Ma dau lovit? Explica. La citirea reply-urilor voastre, asa ma simt de important, ca vreti sa aratati membrilor ca ma cunoasteti.. Daca vreti off topic, putem face la 'Comunitatea GTA' sau printr-un PM. Mersi!

Sa pastram o atitudine decenta bun si de ce mai alimentezi conflictul cu niste "vorbe" ? Chiar ca m-am enervat, eu vorbesc despre tine ? Serverul = persoana ta ? Te-ai bagat ca o musca in lapte cand am afirmat ca am fost admin aici vro 1 an jumate 2 ani din viata mea, eu vrobeam cu altu nu cu tine. Acum ca m-am enervat .. reiau replica ta de atitudine decenta : " probabil ai fost grozav pe timpul tău, dar lasă-i pe alţii să vadă acest lucru, nu mai tot face tumbe pe aici" te doare undeva de ce a fost, ce am fost si de vechii jucatori si tu vrei sa revina ?!? WTF? Prietene vechii jucatori/leaderi/admini au mai multa experienta decat tine. Tu nu sti ce inseamna sa ai o functie pe un server de 70 jucatori. Faci un server dar nu ceri sfatu decat unor prieteni care ulterior vor deveni admini/leader, si dupa ideeile tale oO. Asta a fost ultimul post, daca vrei sa se opreasca aceast conflict deschis de tine nu mai da reply. Bafta ! :) 

Tudor sper sa intelegi ! :P

Posted

Ma Scofield, nici eu nu te stiam asa, pe bune acum. De ce va certati atat ? Care e scopul. Ok, ai fost admin, bun. Poti fi din nou oricand daca arati ca te pricepi (si stiu ca te pricepi). Nu vad ce atatea discutii. Mai bine ne unim toti sa facem serverul sa mearga. De acord ?

Posted

Ba Scofield...daca tot esti atat de bun si de priceput de ce nu ai facut tu? Sa readuci servarul la ce a fost...Lasa'l pe el sa faca cum stie...si cum poate..macar el vrea sa faca...voi toti care ati fost admini de ce nu ati continuat sau sa faceti din nou..?!

Posted

Ba Scofield...daca tot esti atat de bun si de priceput de ce nu ai facut tu? Sa readuci servarul la ce a fost...Lasa'l pe el sa faca cum stie...si cum poate..macar el vrea sa faca...voi toti care ati fost admini de ce nu ati continuat sau sa faceti din nou..?!

Am solicitat sa preiau conducerea da nu am mai primit raspuns si am avut treaba. Probabil Gabriel nu a vrut sau altii sau nu stiu de ce anume nu. Cand se alege un moderator se voteaza mai intai(la cat de activa e comunitatea dupa plecarea lui Iceman..).Ceilalti admini level 1/2/3 chiar si 4 dupa ce am plecat eu au continuat sa joace pe un alt server.. stiti voi. Altii au renuntat la sa-mp, muncesc,invata... chiar si eu nu mai stau prea mult. Sper ca te-am lamurit de ce nu continua. M-ai aveti unu .. :))

Posted

Scofi laudatorul. Smechere abea astept sa te fac la RP :))

Hai Akiro :) dai mai departe cu serverul abea astept sa il mai vad pe Marin Cristian si celelalte nume vechi :)).

Poate mai vine iar si Matis Bogdan sa ma dau de-a latul toata noaptea cu el cu elegy :))

Chit ca eram 10-20 on mie imi placea ;) Sper sa fie gata cat mai repede.

Posted

Aici este mai multa activitate decat pe server;Daca nu sunteti capabili sa pastrati un dialog decent nu o mai faceti !!Aviz amatorilor!

Posted

Aici este mai multa activitate decat pe server;Daca nu sunteti capabili sa pastrati un dialog decent nu o mai faceti !!Aviz amatorilor!

Daca nu postam iti zic eu ca inca erati la pagina 7 ..

Posted

Sincer. Nu te-ai plictisit de atatea figuri si basini? 

Eu unul da, iar la urmatorul reply aiurea vei primi warn. :(

Salvatore esti mai figurant si mai basinos de 2x decat mine. Te-a trimis Gabriel Paul sa imi dai replica ? Crezi ca nu aflu cine esti daca ai alt nume? Nu stiu ce cauti tu aici tu ai treaba pe GF/Lands. Nu ai motiv sa imi dai warn up am fost la subiect despre server(discutie despre admin/scripter cat de inactiv e si sa fac lumea sa inteleaga ca nu va fi ca pe vremuri decat daca vine cineva care a fost pe vremea aceea). La raspunsul care i l-am dat lui Brook posibil sa fi deviat de la subiect si i-am dat dreptate la ce a afirmat, nici el nu a comenat cu prvire la subiect. La urmatoru reply aiurea crezi ca imi e frica si nu mai postez ? Crezi ca ma potolesc daca esti moderator? Imi exprim opinia public caci, sunt cetatean european si am drepturi!

Cand era Iceman, prietene astfel de moderatori ca tine nu existau si nici tu nici gabriel paul nu ati fi reusit atunci/si nici acum sa luati macar leader, de ce? Exemplu:. :)) "Nu te-ai plictisit de atatea figuri si basini?" asta e un raspuns de moderator? Sa nu indraznesti sa dai Warn/Suspend pentru ca am 100% dreptate.Nu se discuta nici despre server in caz ca nu observi titlul postului "back to game". E vorba de cei care au jucat pe fostul server v7 LinkMania.Eu sunt unu dintre aia.Am jucat mai mult ca Gabriel.. si altii m-ai mult decat mine.

Bafta ! 

* AVERTISMENT: Atitudine anti staff. La urmatoare abatere pauza 2 zile.

Posted

Sincer. Nu te-ai plictisit de atatea figuri si basini? 

Eu unul da, iar la urmatorul reply aiurea vei primi warn. :(

Salvatore esti mai figurant si mai basinos de 2x decat mine. Te-a trimis Gabriel Paul sa imi dai replica ? Crezi ca nu aflu cine esti daca ai alt nume? Nu stiu ce cauti tu aici tu ai treaba pe GF/Lands. Nu ai motiv sa imi dai warn up am fost la subiect despre server(discutie despre admin/scripter cat de inactiv e si sa fac lumea sa inteleaga ca nu va fi ca pe vremuri decat daca vine cineva care a fost pe vremea aceea). La raspunsul care i l-am dat lui Brook posibil sa fi deviat de la subiect si i-am dat dreptate la ce a afirmat, nici el nu a comenat cu prvire la subiect. La urmatoru reply aiurea crezi ca imi e frica si nu mai postez ? Crezi ca ma potolesc daca esti moderator? Imi exprim opinia public caci, sunt cetatean european si am drepturi!

Cand era Iceman, prietene astfel de moderatori ca tine nu existau si nici tu nici gabriel paul nu ati fi reusit atunci/si nici acum sa luati macar leader, de ce? Exemplu:. :)) "Nu te-ai plictisit de atatea figuri si basini?" asta e un raspuns de moderator? Sa nu indraznesti sa dai Warn/Suspend pentru ca am 100% dreptate.Nu se discuta nici despre server in caz ca nu observi titlul postului "back to game". E vorba de cei care au jucat pe fostul server v7 LinkMania.Eu sunt unu dintre aia.Am jucat mai mult ca Gabriel.. si altii m-ai mult decat mine.

Bafta ! 

* AVERTISMENT: Atitudine anti staff. La urmatoare abatere pauza 2 zile.

Warning issued by Akiro for Atitudine anti staff! in 

Given 4 points - expire on Oct 14 2013 20:22.

Link: 

Motiv: Atitudine anti staff.

4 ? Atitudine anti-staff ? Sa va ganditi de 2x inainte sa va faceti contu.Va las sa discutati in acest post sugestii despre server oO .Sectiunea se numeste asa:  "Discutii Generale" - Post: Back to game , esti pe langa ...  

Anti-Staff ? Afara cu Akiro(Gabriel_Paul) - fost jucator LMRP - avea warn pentru metagame/non-rp, poate chiar si ban. BYEE JOS CU STAFF-UL ! :acute:Abia acum trebuie sa primesc warn !

* Disable posting 2 zile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...