Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

DanezuU

back to game

Recommended Posts

Posted

e deschis serveru Oo,ce urmeaza e un update nu deschiderea

Ok, la acelasi lucru ma refeream si eu, dar nu imi gaseam cuvintele, ok ? Daca tot stii asa multe, spune-mi si mie update-u, in ce data are loc ? :-?

Posted

e deschis serveru Oo,ce urmeaza e un update nu deschiderea

Ok, la acelasi lucru ma refeream si eu, dar nu imi gaseam cuvintele, ok ? Daca tot stii asa multe, spune-mi si mie update-u, in ce data are loc ? :-?

Atunci cand va fi gata! Pana atunci Akiro asteapta PM-urile voastre cu idei pentru server.

Posted

Salut,

Aveţi posibilitatea de a vă crea propria facţiune.

Dar vor fi o gramada de factiuni care dupa 1-2 luni se vor inchide.

Dar ca si numar de caractere ramane tot 1/player. Corect?

Posted

Se pare ca Akiro se va apuca de GM-ul de la Lands,deci nu vom avea RolePlay prea curand... 

A facut Artist'  un GM RPG-GF de la 0 pentru LANDS .

Posted

Salut,

Aveţi posibilitatea de a vă crea propria facţiune.

Dar vor fi o gramada de factiuni care dupa 1-2 luni se vor inchide.

Dar ca si numar de caractere ramane tot 1/player. Corect?

Nu mi-ai raspuns la intrebare. Fiecare player va avea voie doar un singur caracter ca si in trecut sau o sa fie gen: 1 player pe 20 de caractere? ( Sau conturi. Ii acelasi lucru. )

Posted

M-as reapuca si eu, asa o ora la 2 zile .. n-am mai intrat pe forumul asta si sa stau si sa citesc lucruri noi de anul trecut.. 20-22 de playeri daca ar fi constant ar fi bine.. 

Stefano_Dellacroce here, mare smecher in hitman ! :))

ScB, nu ma iei in Taxi ? =)))))

Posted

Salutare,

Proiectul RolePlay nu stagnează. Din punct de vedere al scriptului, proiectul e asigurat. Nu vă faceţi griji.

Ne poti spune si noua in ce stadiu esti? un procent macar

Multumesc.

Posted

Daca l-ati ales pe Gabriel Paul scripter normal ca e 0 / 100. Gabriel nu vreau sa fiu rau dar dupa cum vezi nu ai reusit prea mult sa dezvolti aceasta sectiune "ca pe vremuri". 

Apropo sectiunea insitutii guvernamentale/non-guvernamentale e copiata de pe forumu/srv-ul meu. Daca vreti sa va ajut Andu PM ;) !

Posted

Daca l-ati ales pe Gabriel Paul scripter normal ca e 0 / 100. Gabriel nu vreau sa fiu rau dar dupa cum vezi nu ai reusit prea mult sa dezvolti aceasta sectiune "ca pe vremuri". 

Apropo sectiunea insitutii guvernamentale/non-guvernamentale e copiata de pe forumu/srv-ul meu. Daca vreti sa va ajut Andu PM ;) !

Salut.

Prefer să nu bag în seamă răutăţile tuturor userilor prefăcuţi de pe acest forum, şi aş prefara ca toate acuzaţiile să fie însoţite de dovezi. Dacă te referi la numele facţiunilor, liderii respectivi au ales acele nume. Stai că nu ne-am înţeles, singura obligaţie a mea a fost să asigur serverul dpdv tehnic. Îţi doresc o seară bună.

Posted

Luke_Kimberly here, nu stiu care ma mai stiti am jucat chiar pe la inceput cand a aparut prima data si la noi Role Play, am fost lider prin Top Shottas . Ce se mai aude de server ? :) Ar fi interesant sa se faca o redeschidere si sa intre lumea veche .

Posted

Luke_Kimberly here, nu stiu care ma mai stiti am jucat chiar pe la inceput cand a aparut prima data si la noi Role Play, am fost lider prin Top Shottas . Ce se mai aude de server ? :) Ar fi interesant sa se faca o redeschidere si sa intre lumea veche .

hai noroc, si eu te mai tin minte, bine ai revenit :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...