Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

putto

activare cont

Recommended Posts

Posted

Salut, chiar asa greu merge activarea de cont pt MuOnline? A fost facut ieri contu si inca nimic. Stiu ca scrie 48 de ore, dar chiar asa greu e?

Merci

Posted

ma poate ajuta cineva cu niste executabile *.reg pentru rezolutia in MuOnline? Stiu ca mai demult erau acele executabile. Merci

Posted

ma poate ajuta cineva cu niste executabile *.reg pentru rezolutia in MuOnline? Stiu ca mai demult erau acele executabile. Merci

de oriunde incerc sa scot acele fisiere:

"2.4) Utilizarea fisierelor *.reg pentru schimbarea rezolutiei: © bullet13

2.4.1) Se alege fisierul corespunzator SISTEMULUI DE OPERARE pe care il aveti si rezolutia dorita.

Pentru WindowsXP----->> 640x480 800x600 1024x768 1280x1024

Pentru Windows 95 si 98----->> 640x480 800x600 1024x768 1280x1024

2.4.2) Se salveaza fisierul cu rezolutia dorita si pentru sistemul de operare pe care il aveti. (Click dreapta, save as, alegeti locatia si il salvati pe discul local al Dvs.)

2.4.3) Se da dublu click pe fisierul salvat. Si la ce apare dati "Yes". Dupa aceasta, va va aparea fereastra de confirmare ca datele au fost introduse in registri si implicit ca s-a schimbat rezolutia."

imi zice :

Sorry, we couldn't find that!

Posted

de oriunde incerc sa scot acele fisiere:

"2.4) Utilizarea fisierelor *.reg pentru schimbarea rezolutiei: © bullet13

2.4.1) Se alege fisierul corespunzator SISTEMULUI DE OPERARE pe care il aveti si rezolutia dorita.

Pentru WindowsXP----->> 640x480 800x600 1024x768 1280x1024

Pentru Windows 95 si 98----->> 640x480 800x600 1024x768 1280x1024

2.4.2) Se salveaza fisierul cu rezolutia dorita si pentru sistemul de operare pe care il aveti. (Click dreapta, save as, alegeti locatia si il salvati pe discul local al Dvs.)

2.4.3) Se da dublu click pe fisierul salvat. Si la ce apare dati "Yes". Dupa aceasta, va va aparea fereastra de confirmare ca datele au fost introduse in registri si implicit ca s-a schimbat rezolutia."

imi zice :

Sorry, we couldn't find that!

Nu poti seta rezolutia din Start-S2? Bifezi win mode, intri in setari, alegi rezolutia dorita dupa ii dai modifica si voila.
Posted

Salut,am facut cont pentru mu in 8 decembrie 2012 si de atunci nu am primit nici un replay ca si cum mi-ar activat vreun moderator contul,inteleg ca in maxim 48 de ore ...dar totusi ! Multumesc

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...