Jump to content
Vicentzo

Trucker

Recommended Posts

Posted

Trucker

Trucker-ul (camionagiul) este un job legal, acesta vizand aprovizionarea bizz-urilor cu produse, pentru ca playerii sa poata avea parte de beneficiile acestora. Produsele le veti lua din putea lua din urmatoarele locatii:

port LS, autostrada LV, dropcar SF.

Instructiuni de folosire:

1. Mergeti la locul de unde luati job-ul si scrieti /join, apoi /accept job. Click pentru locatie.

2. Luati o masina de trucker (camionagiu)*. Locatie LS, locatie SF, locatie LV

3. Dati /buyprods 200 pentru a umple masina cu produse.

4. Va plimbati din bizz in bizz pentru a vedea care are cel mai atractiv pret / produs.

5. Dati /sellprods in dreptul bizz-ului ales pentru a vinde produsele.

Comenzi disponibile:

/buyprods <cantitate>

/sellprods

Produsele cumparate le veti achizitiona la pretul de 50$ / produs. Pretul optim pentru vanzarea lor este de 100$ / produs.

Posted

Am setat din nou o harta cu locurile biz-urilor ce se afla in joc.

De asemenea, locurile unde puteti gasi camioane/masini de trasport pentru job-ul trucker.

legenda:

rosu - unde se afla pe harta biz-urile.

verde - unde se pot gasi camioanele

verde + albastru - locurile de unde se pot alimenta camioanele.

• Upvote 1
Posted

Toate biz-urile dau cate $70/ produs, biz-ul de care se zice mai sus, cel de rent s-a rezolvat, a fost un restart si fugise de acolo:)

Am inteles ca aveti o problema la GS LV, am mutat BIz-ul dupa cum veti vedea in imaginea urmatoare, aveti loc sa intoarceti tir-ul si nu vi se va mai bloca acolo.

Mutat din fata, in stanga, se vede in poza:

• Upvote 1
Posted

Ar fi mai bine daca la biz-urile mai indepartate de docuri sa fie pretul 100$/produs sau 90$/produs , pentru ca este o distanta mai mare

Posted

Cel mai bine ar fi ca Phone Company sa fie unde era acum vreo 2-3 saptamani, la fostul Electricity si sa primesti 100 $ pe produs, deoarece e destul de greu sa ajungi cu tir-ul intreg prin pantele alea, tinand cont si ca multi intra in tine sa te rastoarne, sa iti fure masina, etc.

Posted

S.au inmultit bizzurile care au $1/prod, se face ceva cu asta? sau lasam jobul sa moara, ca si lawyer, sau alte joburi?

Guest Nyanknown
Posted

Trucker este un job bun,dar din pacate cand bizz-urile nu mai au nevoie de prods te plictisesti si esti nevoie sa-ti iei alt job.

Eu propun ca atunci cand bizz-urile nu mai au nevoie de prods sa se "rencarce" automant.

• Upvote 1
Posted
Trucker este un job bun,dar din pacate cand bizz-urile nu mai au nevoie de prods te plictisesti si esti nevoie sa-ti iei alt job.

Eu propun ca atunci cand bizz-urile nu mai au nevoie de prods sa se "rencarce" automant.

da sa nu trebuiasca pleyerul cui i apartine sa reincarce prods....si sa nu se poata pune pret la pods mai jos d 65$ care e farmecu ca  cumperi bizz si lasi cei cu trucker sa moara...mai bn nu cumparati bizurile

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...