Vicentzo Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Trucker Trucker-ul (camionagiul) este un job legal, acesta vizand aprovizionarea bizz-urilor cu produse, pentru ca playerii sa poata avea parte de beneficiile acestora. Produsele le veti lua din putea lua din urmatoarele locatii: port LS, autostrada LV, dropcar SF. Instructiuni de folosire: 1. Mergeti la locul de unde luati job-ul si scrieti /join, apoi /accept job. Click pentru locatie. 2. Luati o masina de trucker (camionagiu)*. Locatie LS, locatie SF, locatie LV 3. Dati /buyprods 200 pentru a umple masina cu produse. 4. Va plimbati din bizz in bizz pentru a vedea care are cel mai atractiv pret / produs. 5. Dati /sellprods in dreptul bizz-ului ales pentru a vinde produsele. Comenzi disponibile: /buyprods <cantitate> /sellprods Produsele cumparate le veti achizitiona la pretul de 50$ / produs. Pretul optim pentru vanzarea lor este de 100$ / produs.
anaxor Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Am setat din nou o harta cu locurile biz-urilor ce se afla in joc. De asemenea, locurile unde puteti gasi camioane/masini de trasport pentru job-ul trucker. legenda: rosu - unde se afla pe harta biz-urile. verde - unde se pot gasi camioanele verde + albastru - locurile de unde se pot alimenta camioanele. 1
UnknowNNn Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 - bizz-ul de la antena nu merge , si mai sunt cele 2 bizz-uri din ls de langa fish la fel.
Damelut Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Imi poate spune cineva la ce ora se reumplu bizzurile ?! :D
Vicentzo Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 (edited) Nu exista o ora anume pentru asta,cand are timp un admin 6 atunci se baga produse in bizz-uri :) . Edited November 9, 2012 by Vicentzo
nomi1029 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Care sunt bizz-urile care dau 100 pe produs?
anaxor Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Toate biz-urile dau cate $70/ produs, biz-ul de care se zice mai sus, cel de rent s-a rezolvat, a fost un restart si fugise de acolo:) Am inteles ca aveti o problema la GS LV, am mutat BIz-ul dupa cum veti vedea in imaginea urmatoare, aveti loc sa intoarceti tir-ul si nu vi se va mai bloca acolo. Mutat din fata, in stanga, se vede in poza: 1
Gaby. Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ar fi mai bine daca la biz-urile mai indepartate de docuri sa fie pretul 100$/produs sau 90$/produs , pentru ca este o distanta mai mare
RuTh Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 da ar fi mai bine sa le fac produsele la 100 $ sau 90 $ la biziurrile alea de la departare !!!!
Mr.Dexter Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Cel mai bine ar fi ca Phone Company sa fie unde era acum vreo 2-3 saptamani, la fostul Electricity si sa primesti 100 $ pe produs, deoarece e destul de greu sa ajungi cu tir-ul intreg prin pantele alea, tinand cont si ca multi intra in tine sa te rastoarne, sa iti fure masina, etc.
sLm Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 voi vreti 90$? 100$? momentan la electricity si la paint e 1$ per prod...
sLm Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 S.au inmultit bizzurile care au $1/prod, se face ceva cu asta? sau lasam jobul sa moara, ca si lawyer, sau alte joburi?
iloverap Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Din pacate bizz-urile au fost cumparate, iar propietarii au setat pretul asa.
Guest Nyanknown Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Trucker este un job bun,dar din pacate cand bizz-urile nu mai au nevoie de prods te plictisesti si esti nevoie sa-ti iei alt job. Eu propun ca atunci cand bizz-urile nu mai au nevoie de prods sa se "rencarce" automant. 1
cfbaiete Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Trucker este un job bun,dar din pacate cand bizz-urile nu mai au nevoie de prods te plictisesti si esti nevoie sa-ti iei alt job. Eu propun ca atunci cand bizz-urile nu mai au nevoie de prods sa se "rencarce" automant. da sa nu trebuiasca pleyerul cui i apartine sa reincarce prods....si sa nu se poata pune pret la pods mai jos d 65$ care e farmecu ca cumperi bizz si lasi cei cu trucker sa moara...mai bn nu cumparati bizurile
cfbaiete Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ruller si Perpripiu nu incarcati si boi bizurile voastre maca 1 data pe samatapana ..???varog foate frumos
Kellen Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Deja nu se mai fac bani din trucker , incercati alt job.
atomicfunx Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Iar este plina banca si raman cu masina plina cu produse de 25k...