Vicentzo Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Lawyer(avocat) Lawyer este un job legal care se ocupa cu eliberarea jucatorilor din inchisoare.Acest job este profitabil dar si unul foarte greu deoarece trebuie sa obti acceptul uni politist pentru elibararea unui prizonier. Pasi de urmat pentru obtinerea acestui job: 1.Dai /job lawyer si te duci in fata Primariei (Primaria este aici ) 2.Urci la primul etaj unde trebuie sa gasessti acest "i" ( Aici ) 3.Dupa accea dai /join si /accept job. Comenzi disponibile pe server avocatilor: - /free - aceasta comanda este folosita pentru a elibera un jucator
Weed Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 (edited) Jobul e un pic dat peste cap,poti folosii /free doar cand esti langa un player,partial e ok,dar cand ajungi langa el apare un mesaj de genul: nu are nevoie de un avocat sau nu se afla in inchisoare in momentul acela. Sa numai mentionez si skillurile care nu se deosebesc. Edited November 5, 2012 by Project X
V1rusel Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Mie imi zice cand is langa el ca jucatorul nu are nevoie de un avocat sau skill'ul meu este prea mic .
Costin Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Jobul e un pic dat peste cap,poti folosii /free doar cand esti langa un player,partial e ok,dar cand ajungi langa el apare un mesaj de genul: nu are nevoie de un avocat sau nu se afla in inchisoare in momentul acela. Sa numai mentionez si skillurile care nu se deosebesc. Mie imi zice cand is langa el ca jucatorul nu are nevoie de un avocat sau skill'ul meu este prea mic . Pentru a elibera orice palyer mereu din inchisoare trebuie sa aveti skill 5 la avocat... 1
V1rusel Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Pia da si cum faci skiul 5 la avocat daca nu ii scoatem pe astia de la jl, numai asa se face skill daca sti tu alta cale zine si noua .
Gaby. Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ori este un bug , ori playerul respectiv nu a dat "DA" la inceput cand il intreaba daca doreste avocat sau nu
vladd Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Ar trebui sa se uite cineva peste jobul asta ca are multe buguri si nu e profitabil deloc.
freezeR Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) Este profitabil , va explic eu cum sta treaba : Job Lawyer : Merge-ti la celule si ii dati /free unu-i jucator aflat in jail. Acesta trebuie sa aiba maxim 800 secunde de jail . Va trebuie aprobarea unui cop de rank 4+ pentru a elibera un prizonier . La skill 5 puteti elibera din jail jucatori care au 800 secunde fara aprobarea unu cop , si ii puteti elibera incontinu . Totul contra cost celui care este in inchisoare . Edited December 31, 2012 by Florin.frrN
vladd Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Nu sunt cops de level 4 niciodata cand e nevoie...Nu se poate schimba asta ? + faptul ca ei habar n-au de comanda /accept lawyer si refuza sa ajute pentru ca "asa vor ei"..
Kellen Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Este un job foarte bun , cand mai ai 800 sec poti fi scos din jail de catre un avocat.