Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

I am Mitzu

Linkmania SA:MP Episodes

Recommended Posts

Posted

Ideea unui serial mi-a venit cand am inceput sa filmez pentru Linkmania Movie Awards :)

Filmul de acolo nu a fost prea bun dar mi-am dat silinta si am creeat primul episod din seria Linkmania SA:MP Episodes .

O sa fie un episod pe saptamana sau la 2 saptamani , depinde de timpul liber pe care il am .

In acest topic o sa postez fiecare episod .

Linkmania SA:MP Episodes | Episodul 1 - Aparente Inselatoare

O Productie marca BMS & Linkmania SA:MP Lands

Producator : TheFacebook aka Mitzu'

Co-Producator : Steffanutz

Actori :

1. Baiatul - TheFacebook

2. Fata - MRS.

3. Amantul - Steffanutz

4. Baiatul care a insistat sa apara si el intr-o scena plimbanduse cu masina :)) - Mitza

Pentru pareri despre film si alte chestii datimi PM ,

nu postati aiurea pe aici , nu vreau sa fiu cauza unor WarnUp-uri :) . Multumesc !

Guest Tempest.
Posted

Foarte frumos ! :cool2:

Posted

E destul de reusit, incearca sa filmezi cu o rezolutie mai mare pentru o calitate mai mare a filmului, nu prea e frumos asa cum e acum. In afara de cateva mici greseli gramaticale totul este ok, coloana sonora pot sa zic ca este ok pentru primul episod.

Felicitari!

Posted

Mia placut a fost chiar funny :))), dar cu calitatea, asa si asa .. poate mai lucrati putin acolo in rest foarte frumos.

Posted

A iesit foarte frumos. Totusi as avea o propunere, incearca sa folosesti un program care-ti permita sa filmezi HD, pentru o mai buna calitate a filmuletului.

Posted

Ar fi frumos daca ar fi mai lung, mai "romanesc". Sa nu fie gen telenovele. Sa ne starneasca interesul. Trebuie sa ai grija la claritate, la scris ( gramatica ) si la detalii ( in filmuletul de mai inainte, cand ai plecat dupa portofel, aveai alt tuning pe masina).

Posted

Super tare mitzu :)) , bravo astept episodu 2 :>

:)) asteptam mult si bine, deja a inceput sa fie el inactiv:))

am probleme cu pc-ul :) nu pot sa fac episodul 2 prea curand .. am postat si la inactivitate ust Mr. MrsNubster :))

sunt pe notebook acum dar am incercat sa bag SA si nu merge :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...