Jump to content
Mihnea

Candidatii la Primarie - septembrie 2012

Recommended Posts

Aici va depuneti CV-ul pentru postul de primar.

Model de inscriere :

Nick:

Level:

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Lista cu promisiuni:

Cateva date personale :

Cei care isi depun CV-urile vor fi analizati de catre staff-ul MTA LinkMania Land's si nu in ultimul rand de catre Game Masters MTA LinkMania Land's

Topicul va ramane deschis pana cand staff-ul va alege candidatii care vor merge mai departe

Rog sa posteze aici doar cei care vor sa candideze si nu in gluma , alte posturi inutile vor fi sanctionate cu warn up.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Alex_Velea

Level: 17.

Varsta: 19.

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Salut , Ma numesc Mihai si am sa va spun Biografia mea de cand joc pe LinkMania. Eu m`am nascut in Los Santos , aveam 2 frati mai mari ei mau invatat cum sa ma apar si sa fac fata vietii. Cand am crescut mai mare m`am angajat ca , consilier la primarie acolo am ajutat multi playeri sa invete sa joace dupa un timp m`am angajat in SMURD pentru a salva viata oamenilor , eu am ajutat foarte multi oameni in SMURD cat si liderul , dar frati mei mau informat ca viata de mafiot este foarte frumoasa eu fiind inca mic m`am lasat influentat usor de ei si am decis sa ma dedic Mafiei , acolo am omorat multi oameni am furat foarte mult devenind un "Criminal" dupa un timp foarte lung petrecut in Mafie am decis sa ma alatur unui gang aliat mafiei San Fierro Riffa acolo liderul HkR ma ajutat foarte mult privind armele si tacticile warurilor. Impreuna cu HkR si restul gangului am dominat strazile Los Santos , intr`o zi am fost atacat de niste membri Los Santos Vagos unde am iesit foarte sifonat din aceea batalie pentru ca eram singur. Eu dupa ce m`am refacut am iesit din San Fierro Riffa si m`am alaturat Gangului LSV unde aici am gasit niste oameni minunati care se pricepeau in tot ce fac acolo in LSV mi`am deschis o firma de mats impreuna cu un coleg , dar dupa un timp am inchis firma si m`am dedicat factiunii. Dupa ce am iesit si am revenit in Da Nang Boys am vazut ca se cauta un nou primar in Los Santos , mi-am spus sa incerc si sa vad ce poate iesi asa ca imi depun cv`ul si astept un raspuns pozitiv.

Lista cu promisiuni:

* Promit sa acord salarii playerilor cu level cuprins intre 1-5.

* Promit sa organizez multe evenimenturi pentru playeri cu level intre 1-8 dar si pentru ceilalti.

* Promit ca voi fi activ si ma voi dedica Factiunii 100%.

* Promit sa ajut playeri de level mic sa invete sa joace.

* Promit sa recrutez playeri capabili sa ajute pe ceilalti.

Cateva Date Din Real Life:

- Ma numesc Mihai am 19 ani si imi place fotbalul si petrecerile.

~ Multumesc ~

:peace:! Votati-l Pe Velea Care Va Mangaie Pelea ! :peace:

Link to comment
Share on other sites

29oj1c0.png

Nick: Alexutssu.

Level: 10 ( pot face 11 )

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Ma numesc Alex si am inceput sa joc pe acest server din septembrie 2009.Prima mea factiune a fost “Ballas", pe atunci DizzY era lider al acestei factiuni.Dupa o vreme indelungata in acea factiune am fost promovat la rank 4, dar odata cu plecarea liderului mi-am depus si eu demisia.A doua factiune la care am decis sa aplic a fost Grove.Catal1N m-a acceptat pentru teste, le-am trecut, iar dupa o sedere de cateva luni in care am reusit sa obtin rank 3, s-a intamplat ca in ballas, iar eu am decis sa demisionez.Deoarece mi-a fost atat de bine in Ballas, am decis sa aleg tot un gang, chiar daca acesta este un gang rival Ballas-ului.Este vorba despre Grove.Din pacate, si aici s-au intamplat aceleasi lucruri ca in factiunile mentionate mai sus: am avut rank 4, iar Catal1n si-a dat demisia, urmand si demisia mea.Dupa toate aceste intamplari, stiam ca sunt facut pentru gang-uri, dar nu stiam ce gang sa aleg.Atunci l-am cunoscut pe DarkNinja007(Smiley acum), iar el m-a indrumat sa ma duc in Da Nang Boys, deoarece el avea rank 3, iar liderul (Th3_GoD) era foarte de treaba,deci am considerat ca se merita sa incerc.Am avut si acolo o sedere de cateva luni in care am detinut rank 5, dar odata cu plecarea prietenului meu, am iesit si eu.Atunci m-am intors Grove, unde am luat rank 4, dar din motivul ca liderul nu vroia sa se acomodeze, iar eu nu am putut face nimic, mi-am dat demisia.Vazand ca nu prea am noroc in ganguri am decis sa aplic la ceva nou, adica Hitman Agency.Si aici am fost acceptat spre fericirea mea, iar pe perioada Dainnei am detinut rank 2, urmand sa iau 3, dar depunandu-mi demisia din aceleasi motive ca la taxi.Mi-am incercat din nou norocul in Ballas, deoarece am observat ca este un lider foarte bun, iar dupa un timp in care am avut rank 3 .In momentul de fata fac parte din Grove Street si detin rank 3, deoarece sunt aici doar de 1 luna.Am decis sa aplic la Primarie pentru a ma simti cat mai bine si pentru a ajuta playerii incepatori.

Lista cu promisiuni: - Promit sa organizez event-uri zilnice la care pot participa orice tip de playeri, cat de multe posibile.

- Promit ca voi da salariile zilnic si la timp.

- Promit ca voi ajuta orice player, fie el nou sau vechi, cu expierienta sau fara.

- Promit ca voi angaja consilieri cat mai dornici sa ajute.

- Promit ca voi fi corect cu orice player, chiar daca este nou.

- Promit ca o sa imi duc mandatul pana la sfarsit, fara conflicte.

- Promit ca tot ce am spus a fost spus cu seriozitate si am sa imi respect vorbele exact asa cum am zis.

Cateva date personale : Ma numesc Alex , locuiesc in orasul Tl si sunt elev , am 17 ani !

Link to comment
Share on other sites

Nick: Bytza

Level: 31

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Bytza s-a nascut in urma cu 16 ani , pe 12 octombrie 1996 in orasul Los Santos.Acesta provenea dintr-o familie saraca , si avea 2 frati . De la inceput era un baiat capabil sa respecte regulamentul si dornic sa munceasca ca sa obtina ceva insa uneori sa le lasa usor dus de val . Inca de mic acesta a fost pus in situatia de a-si produce singur banii , iar la lvl 6 s-a alaturat gangului San Fierro Rifa unde a invatat sa traga . Tot aici el a facut o particica de avere . Intr-o seara cand acesta se intoarse acasa , la cativa pasi a auzit focul unor gloante . Cand el a intrat in casa , a vazut cum parintii lui sunt asasinati cu sange rece de o grupare rivala , Da Nang Boys . Dupa 1 luna jumate petrecuta alaturi de San Fierro Rifa , acesta a parasit si a aplicat la PD cu scopul de a afla date despre ucigas . In zadar i-a fost incercarea , nu gasea date despre ucigas , dar ducea lipsa colegilor si prietenilor din SFR . Dupa 2 saptamani a simtit ca nu este potrivit pentru aceasta factiune , a aplicat la Grove Street pentru a invata mai profund sa traga cu deagle . Dupa 1 luna , acesta si-a depus demisia , pentru a incerca inca odata sa devina un om al legii . La lvl 23 a intrat in FBI , unde a invatat alaturi de liderul Maryus sa foloseasca si celalalte arme inclusiv sniper . Acesta a iesit copul lunii datorita daruirii lui pentru munca de om al legii. Dupa 1 luna acesta a parasit FBI , deoarece se simtea pregatit pentru ceva mai bun , iar atunci a aplicat la Hitman Agency . Dupa 1 luna acesta a parasit factiunea din cauza pregatirii pentru campionatul national de culturism unde s-a clasat pe locul 1 , iar apoi a regratat si dandu-si seama de greseala a asteptat o perioada pentru a aplica iara . In The Mafia a obtinut rank 2 , iar dupa 2 saptamanii a primit Summer Awards - Cel mai activ mafiot si TheCasaLesia Family Leader . Tot in The Mafia a organizat 1 antrenament cu rezultate pe masura si un quest of the week . In prezent acesta si-a depus CV la primarie , cu curajul in sange si cu frica de Dumnezeu se simtea pregatit pentru sarcini noi.Acesta nu si-a uitat trecutul , si a promis ca va ajuta playerii mai mici sa fie pe un drum bun .

Lista cu promisiuni:

*Promit ca nu o sa tin cont de prieteni atunci cand vine vorba de o decizie importanta.

*Promit ca imi i-au munca in serios.

*Promit ca fiecare membru va avea sansa sa intre,iar aici o sa il ajut sa devina un jucator mai bun.

*Promit ca ajut playerii noi care au nevoie de un indrumator.

*Promit ca dau salariile jucatorilor cu level 1-5 zilnic la ora exacta stabilita.

*Promit ca organizez eventuri special concepute pentru playerii cu level mic.

*Promit ca orice problema din cadrul factiunii va fi rezolvata imediat.

*Promit ca in fiecare saptamana o sa organizez sedinta unde voi asculta orice parere sau nedumerire.

*Promit ca promisiunile nu o sa le uit , si mereu o sa le pastrez in minte.

Date personale:

*Numele meu este Gabriel Ionut,am o varsta frumoasa de 16 ani,sunt din Sibiu,detin o fire sportiva,careia ii place sa traiasca sanatos,practic fotbal de 7 ani si culturism de 1 an.Sunt o fire intelegatoare,de cuvant si de onoare.

Link to comment
Share on other sites

Nick: bL@cK

Level: 34

Varsta: 16

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): bL@cK este un baiat nascut in orasul Los Santos. Acesta a dus o viata "eterogena" trecand prin diferite momente ale vietii. De mic, a calcat pe urmele tatalui sau si s-a inrolat. Isi petrece in Armata o mare parte din viata lui, dedicandu-se cu totul si cu totul acestei meserii. Intr-o perioada de 8 luni ajunge sa fie sub-lider (rank 5), coordonand echipa. In acest timp, el s-a ocupat si de grupul A.S.F recrutand adevarati mercenari ai armelor. El impreuna cu liderii au ridicat aceasta organizatie la anumite standarte benefice. Deoarece a considerat ca activitatea lui s-a incheiat partial in aceasta factiune, a intrat in gang-ul Ballas dar nu a gasit ceea ce isi dorea, si anume un loc prielnic. Dupa o anumita perioada i s-a facut dor de a fi om al legii asa ca s-a alaturat Departamentului de Politie. Aici isi regaseste vechi prieteni si colegi. Activitatea lui aici este una scurta deaorece a fost demis pe un motiv fals, neintemeiat... Cu toate aceastea, a stat mereu cu capul ridicat, privirea inainte. Observand ca gang-ul Da Nang Boys are nevoie de membri, s-a gandit sa dea o mana de ajutor. Aici da dovada de seriozitate, lucru in echipa si o buna organizare a membrilor. Dupa ce isi face treaba in acest gang, se alatura Agentiei. Aici isi face treaba foarte bine. In prezent el detine rank 3. Deoarece se cauta un nou primar, el este sfatuit de prieteni sa isi depuna CV-ul.

Lista cu promisiuni:

• Promit ca voi da salarii in fiecare zi playerilor cu level 1-5 la o ora stabilita (default: 19:00 sau 20:00).

• Promit ca printre eventurile pe care o sa le fac, vor fi si unele la care sa participe doar cei de level mic.

• Promit ca ma dedic playerilor incepatori in a-i ajuta cu nelamuririle si problemele pe care le au.

• Promit ca nu voi face diferente cand este vorba de o decizie serioasa sau event.

• Promit ca cine va apela la mine, il voi ajuta cu placere.

• Promit ca voi face sedinte saptamanale pentru a fi la curent cu totul.

• Promit ca nu voi uita de unde am plecat si nu voi avea "fite" in noua functie.

• Promit ca imi voi respecta promisiunile dand dovada de seriozitate.

Date personale:

•Nume: T. Bogdan

•Oras: Ibrail (Braila)

•Ocupatie: Elev si pasionat de domeniul IT

Link to comment
Share on other sites

Nick: Mitica

Level: 40

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server):

Numele meu este Mitica, aka ScaRaMouche. Pe acest server joc din anul 2010, mai exact de pe 31 iulie. La inceput mi-a fost putin greu deoarece nu mai jucasem sa:mp pana atunci. Am invatat repede principalele reguli si apoi am practicat cele invatate. Am inceput usor a-mi fac o avere din eventuri si afaceri. Primul meu nick, inainte de wipe, a fost miticazauca. Cand am facut level 6 am intrat in factiunea in care sunt si acum, si anume Sfr. Era lider Adi. Incepuse usor, usor sa-mi placa viata de gangster. De-a lungul timpului m-am ridicat si in rank, dar si in level. Si cu averea chiar trecusem pe minus :D de 3 ori. Depasisem limita de 2 mld 147 mil. Inca am amintiri frumoase de cand mergeam la kill-uri, de cand castigam supremacy-uri. In Sfr am fost, suntem si vom fi mereu o adevarata familie. Dan33 imi este ca un frate deoarece el m-a calauzit pana acum. A venit timpul si s-a dat si wipe. Asta prin mai 2011... Bine-inteles m-am reapucat, deoarece acest joc nu mai e pentru mine un joc demult. Cand am facut level 2 am si intrat in Sfr (asa se intra la inceput). Eram printre primii la level (lvl 14). Mi-am luat ban pentru kill-farm 30 zile. M-a apucat cu un alt cont (zanke) in acest timp. Numai bine am facut level 12 si deja imi expirase ban-ul pe celalalt. Am transferat banii de pe un cont pe altul si tura asta mi-am luat ban permanent pe ambele conturi pentru cont clona. Atunci m-am reapucat a 3-a oara. Am zis sa incerc ceva nou si am intrat in Ust (membrul lunii), Fbi si grove. Am ajutat un player cu un transfersi mi-am luat ban din nou vreo 15 zile. Am revenit si am intrat in Sfr. Era luna noiembrie. Pe la inceputul lui decembrie am luat din nou ban pentru vanatoare. Nici bine nu am revenit si am luat din nou pentru 30 zile, pentru bug-abuse. Se facuse o confuzie, dar nu a foast reparata. Am inceput sa joc cu .mitica . Prin ianuarie am luat ban a 4-a oara pe ScaRaMouche pentru 3 warn-uri. Asta a fost ultimul ban. Soarele rasarise din nou pe strada mea. mi-am facut skill 5 la toate job-urile. M-am ridicat la bani, am invatat sa trag mult mai bine decat tragea. Am devenit un rival adevarat pentru adversari. Nu se punea oricine cu mine. Crescusem la rank 5 in Sfr, ceea ce e foarte greu de dobandit. Ca un premiu la timpul ce-l acordam acestui server a venit timpul si liderului. Am ramas socat, radiam de fericire cand am fost contactat de Iceman. Am lucrat enorm la Factiunea mea (Lsv). Am invatat sa rezolv problemele atat pe forum cat si in joc, multumita lui m4x si old_man. Sa nu uit insa si de adminii care au contribuit si ei cum au putut si cu ce a fost nevoie. Asta a fost prin luna mai 2012. Din cauza unor neintelegeri nu am meritat sa fiu promovat. Acum sunt in Sfr rank 3. Mi-am schimbat numele din ScaRaMouche in Mitica. Am castigat respectul multora. Acestia imi vor fi prieteni o viata. Iubesc sa:mp-ul foarte mult, dovada fiind level-ul meu, si adevarul e ca fara cei care-mi sunt alaturi nu rezistam asa de mult timp. Acum o noua era se anunta in sa:mp, deci STAY CLOSE !

Lista cu promisiuni:

In decursul timpului in care voi fi primar promit:

-sa joc doar eu pe cont, adica sa nu o mai las pe sora mea;

-sa ofer salarii zi de zi player-ilor de level 1-5;

-sa ajut pe cei care au nevoie si in special cei de level mic;

-sa fac reclama Linkmaniei atunci cand intra un player nou;

-sa joc minim 3 ore pe zi;

-sa fac sedinte saptamna de saptamana in care sa discutam tot ce tine de Primarie si problemele Comunitatii;

-sa organizez event-uri care sa poata fi castigate de oricine;

-sa imi conduc consilierii pe calea cea buna;

Cateva date personale :

Numele meu este Mitica, am 19 ani. Ma mandresc cu faptul ca am luat bac-ul si sunt student la Inginerie Electronica si Telecomunicatii la Iasi. Ador sportul si mai ales adrenalina. Tinta mea e sa fac imposibilul, posibil..

Link to comment
Share on other sites

Nick: MRS.

Level: 29

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): MRS s-a nascut in Est Los Santos, intr-o familie foarte cunsocuta. Tatal lui conducea gang-ul Ballas, iar el statea alaturi de tatal lui inca de la varsta de 2 ani. Mereu se juca cu arma tatalui sau si se antrena pentru a ajunge un tragator foarte bun. Acest vis i-a fost spulberat deoarece mama lui MRS nu a mai putut suporta atatea focuri de arma , ii era frica ca voi pati ceva. Astfel a hotarat sa se mute in San Fierro in apropierea Bayside-ului. Aici MRS a dus o viata departe de infractori/mafioti si a reusit sa invete. Astfel la varsta de 18 ani MRS isi ia permisul si vroia sa isi ia un job, de aici a pornit totul. El se duce la liderul SMURD si vorbeste despre angajarea lui. Dupa o zi , este sunat si acceptat in factiune. Dupa un timp , el a renuntat la acest job , deoarece el invatase atat de mult incat , nu putea sa fi un simplu medic. Asa ca se apuca iara de invatat si depunde CV-ul la factiunea UST. Este primit si aici . Era foarte mandru de el , si credea ca va avea o cariera stralucita ca mecanic auto . Intr-o zi cand se duce spre casa , ii suna telefonul. El raspunde iar un indivit cu o voce groasa ii spune: "Tatal tau a fost ucis", la aceste vorbe lui MRS ii se facu rau , si lesina. Este gasit de o persoana care ii il duce la spital. Isi revenise dar era intr-un soc foarte mare. La nici 2 ore dupa acest telefon , mai primeste unu-l de la aceeasi persoana. Cand auzi vocea, MRS incepu sa tipe la el. Barbatul i-a spus sa se calmeze , si i-a mai zis ceva: "Mama ta a fost prinsa si va fi omorata,daca nu vi in Los Santos pana maine". Lui MRS ii era foarte frica ... nu mai stia ce sa faca. S-a calmat , iar a doua zi s-a dus in Los Santos. Intalnirea a fost undeva intr-o parcare subterana. A intrat acolo , si a stat 5 minute dupa care au venit 2 masini. L-au prins si l-au bagat intr-o masina. Acesti oameni l-au dus in Est Los Santos , unde il lasa intr-o camera cu un geam prin care vedeai in alta. In celalta incapere era mama lui, MRS a fost legat si pus sa se uite cum acei oameni o batjocoreau pe mama lui si o agresau. Dupa 2 ore de chinuri groaznice mama lui a fost impuscata. MRS a inceput sa tipe si a intrebat "CINE SUNTETI" acei oameni l-au dus intr-o alta incapere unde l-au inchis. Dupa 4 ore a venit un om la el si i-a spus "Noi suntem gang-ul Los Santos Vagos" la aceste vorbe MRS inebunise si incepu sa tipe. Peste o saptamana , MRS reuseste sa scape din mainile agresorilor. Nu stia ce sa mai faca , isi abandonase serviciul, era inebunit. Asa ca intr-o zi s-a dus in spawn Hitman, si a inceput sa stringe "Vreau sa vorbesc cu liderul vostru!". Un membru iesise cu arma indreptata spre el. La care MRS nu sa lasat mai prejos a scos eagle si au discutat, dupa ce au vorbit cateva minute bune si sau amenintat , domnul kidzeen iese din casa lui, si vrea sa-l asculte pe MRS. Acesta ii explica tot ce i s-a intamplat, si ca vrea sa se razbune pe cei din Los Santos Vagos. kidzeen i-a spus sa revina peste cateva zile. MRS a plecat din nou in San Fierro , de unde si-a luat bagajele si s-a reintors in casa tatalui sau. In casa era foarte mare dezordine iar cu cativa bani pe care MRS i-a strans a reusit sa o refaca cat de cat. Peste cateva zile sa dus din nou la spawn Hitman, iar kidzeen i-a dat un raspuns... MRS si-a razbunat parintii cu ajutorul Hitmanilor. Dupa acea saptamana plina de lucruri neplacute, MRS a decis sa se alature Hitmanilor pentru a ajuta si alti oameni sa se razbune. Din pacate MRS a fost prins cu lucruri necurate si a fost dat afara din Hitman Agency si s-a alaturat gangului Ballas la care tinea foarte mult. Acum, MRS doreste sa devina primar pentru a ajuta toti incepatorii pentru a merge pe un drum cat mai "drept".

Lista cu promisiuni: •Promit ca voi face eventuri in fiecare zi.

•Promit ca voi da salariul playerilor de level 1-5 mereu la ora stabilita.

•Promit ca nu voi tine cont de prieteni sau dusmani, toti playerii vor fi la fel pentru mine.

•Promit ca niciun player care are nevoie de ajutor nu va fi lasat deoparte.

•Promit ca voi rezolva orice problema din cadrul factiunii foarte repede si voi ajunge la un verdict care multumeste pe toata lumea.

•Promit ca nu voi abuza de functie.

•Voi face saptamanal o sedinta cu consilierii primariei.

Cateva date personale : Ma numesc Perianu Marius Costin, am 15 ani si sunt din Braila, momentan nu practic niciun sport. Sunt intelegator si pot asculta pe oricine.

Link to comment
Share on other sites

Nick : Legendd

Level : 16

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

In luna iunie 2012 a aparut un jucator nou pe nume Legendd.Legendd s-a nascut in orasul Los Santos unde de mic a fost nevoit sa isi produca singur bani.Dupa 2 ani dupa ce a crescut el si-a depus CV-UL la Consilieri pe cand era Kiddo primar.El a ajutat playeri noi veniti pe server dupa ce a strans ceva bani pentru a se intretine el s-a angajat in SMURD pentru a salva vieti.El a petrecut 2 saptamani in SMURD dupa un timp parinti lui au fost ucisi de Grove Street.El a cautat rivali al gangului Grove Street.Dupa un timp el a gasit un gang care era rival de mult timp cu Grove Street numit Ballas .Acolo a invatat sa se apere , sa invete sa traga.Peste 1 an el s-a alaturat la FBI unde liderul l-a invatat mai multe lucruri noi cum sa aresteze criminali acolo si-a facut o gramada de prieteni.La rank 3 a fost demis deoarece a fost inactiv o perioada.Si acum spera sa fie primar

Lista cu promisiuni:

*Promit sa ajut toti playeri noi si sa invete cum se joaca

*Promit ca fiecare membru va avea o sansa sa intre

*Promit sa dau salariile jucatorilor cu level 1-5

*Promit ca in fiecare saptamna voi face o sedinta

*Promit ca fiecare problema va fi rezolvata

DATE PERSONALE

Ma numesc Andrei am 16 ani si sunt o persoana de treaba , de cuvant

Link to comment
Share on other sites

Nick: Alecs

Level: 23

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Alecs s-a nascut acum 19 ani in orasul LosSantos, cand era mic el isi dorea sa ajunga om al legii. La varsta de 16 ani se inscrie la academia de politie si reuseste sa treaca de aceasta cu brio, dupa un an el intra in Police Departament acolo si-a facut treaba foarte bine si a fost remarcat de catre liderii sai. Dupa o lunga perioada de timp petrecuta in Police Departament Alecs este pomovat la un alt departament ca lider acesta fiind FBI.Nici aici nu se lasa mai prejos si munceste la fel de mult ,dar dupa o perioada de 3 luni face o greseala prosteasca si este demis din aceasta functie.Acesta decide sa se alature asasinilor platiti ,aici isi face treaba foarte bine acesta fiind remarcat de catre liderul factiunii si promovat in functie de munca pe care a depus-o,dar intr-o zi el face o greseala pe care liderul nu avea cum sa o treca cu vederea si este demis dupa aproximativ 2 luni petrecute in aceasta factiune ... Nemaiavand unde sa munceasca el a trecut de partea cealalta si si-a depus CV-ul la Grove Street un gang cunonscut in toate cele 3 orase. Si aici a pus umarul la munca si impreuna cu liderul si ceilalti colegi au reusit sa faca gang-ul invincibil acesta ajungand cel mai bun .Dupa o luna de zile Alecs ramane fara buget iar acesta decide sa isi depuna demisia gandindu-se ca a ajutat destul de mult .Acum el vrea sa candideze pentru functia de primar.

Lista cu promisiuni: * Promit ca o sa ajut playerii noi veniti

*Promit ca o sa dau salariile la timp

*Promit ca voi face in fiecare zi eventuri

*Promit ca voi asculta si voi rezolva fiecare problema a oricarui jucator

*Promit ca o sa ma tin de treaba

*Promit ca nu voi abuza de functie si nu o sa dezamagesc

*Promit ca nu voi face diferente intre prieteni si "dusmani"

Cateva date personale : Ma numesc Alex , am 19 Ani , locuiesc in Bucuresti si sunt inca elev in clasa a 12 a .

Link to comment
Share on other sites

Nick: Skybrax

Level: 20

Varsta: 18 ani

Biografie:

Nascut intr-un oras indepartat, Skybrax nu s-a bucurat de o copilarie tocmai frumoasa. Datorita neintelegerilor cu parintii sai, s-a luat lumea-n cap de la o varsta frageda. Cu doar 6000$ s-a hotarat sa-si faca un trai decent. Ajuns in periculosul oras Los Santos, vestit pentru crime si rapiri, nu a fost deloc intimidat de reputatia acestuia. S-a angajat pe post de camionagiu, dar jobul nu-i asigura un venit acceptabil. In cele din urma s-a orientat spre droguri, arme, prostituate si alte ilegalitati care 'l-au integrat' in viata cartierelor rau famate din Los Santos. Ocupandu-se de aceste treburi s-a imprietenit iute cu gangsterii de pe strada Grove, care i-au intins bratele, acceptandu-l printre ei. Aici a fost locul unde s-a format el ca om: a invatat sa respecte oamenii indiferent de vechime, experienta, statut in factiune, reputatie, etc. Aici i-a placut foarte mult deoarece ii avea alaturi pe prietenii sai: Tham, DelPiero16 si Flap_Jack. Acestia au parasit gangul din diferite motive, alaturi de alti membri, iar Skybrax se simtea marginalizat. A luat o hotarare neinspirata, pe care mai tarziu o regretase: a demisionat si s-a alaturat Triadelor. Aici a stat mult timp, cam 3 luni, in care numarul crimelor sale a depasit borna 1000. La orice crima politia era pe urmele sale, iar el pierdea extrem de mult timp in inchisoare. Din aceasta cauza s-a alaturat celor din Los Santos Vagos, care aveau o baza departe de controalele de rutina si de activitatea acestora. La putin timp de la intrarea sa in gang, acesta urma sa fie desfiintat. Unii gangsteri au luat-o pe calea cea buna, iar altii au continuat cu ilegalitatile. Skybrax a hotarat sa lase de o parte crimele, furturile si inselaciunile si sa-si schimbe radical stilul de viata. Neavand o situatie financiara prea buna, el s-a orientat spre factiunile guvernamentale. A intrat in Garda Nationala unde a invatat totul despre lucrul in echipa. A ajuns la rangul de Maior, apoi s-a angajat in Departamentul de Politie unde a petrecut aproape 4 luni, in care a ajuns locotenent si si-a facut o avere foarte mare. El a reusit sa-si cumpere o vila in valoare de 300 de milioane de dolari si era patronul unei afaceri petroliere, ajungand la apogeul carierei sale, indeplinindu-si visul de mic copil. Intr-o zi cand se intorcea de la lucru, in spatele sau a aparut un om imbracat in costum negru care l-a impuscat de 3 ori. Cazut la pamant, el nu-si mai amintea decat zgomotul armei. Nimeni nu-i mai dadea nicio sansa de supravietuire, asa ca l-au transferat la un spital de specialitate dintr-un oras indepartat. Dupa o perioada indelungata de aproape un an, Skybrax s-a intors in orasul Los Santos cu o identitate noua pentru a-si relua afacerile lasate balta. La intoarcerea sa observa multe lucruri schimbate in San Andreas. Familia, prietenii, casa si actele lui au disparut intr-un mod misterios, iar el nu mai avea absolut nimic, fiind nevoit sa doarma pe strazi. Chiar daca in urma cu 1 an era un politist bun si corect, saracia il obliga sa fure pentru a-si procura hrana si cele trebuincioase. In cele din urma, Sky devine un camionagiu cu care isi strange banuti pentru licente si pasaport. Incet incet si-a regasit cativa prieteni, si-a strans destui bani pentru a se descurca, apoi a dorit sa revina la vechea sa ocupatie de politist. Dupa 2 luni in FBI, apoi 4 luni frumoase in Departamentul de Politie s-a hotarat sa candideze la primaria orasului.

Lista cu promisiuni:

- promit ca o sa fac eventuri frumoase

- o sa discut cu jucatorii despre problemele des intalnite

- o sa ajut jucatorii cu sfaturi, le voi gasi o solutie in rezolvarea problemelor

- o sa le dau salarii celor de level 1-5

- o sa incerc cresc calitatea jucatorilor care vor intra in factiune

Date personale:

Nume: Nicusor

Varsta 18 ani

Oras: Sibiu

Link to comment
Share on other sites

Guest Tempest.

Nick: Michael

Level: 16 (rp de lvl 20)

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Michael s-a nascut acum 16 ani , parintii lui erau foarte bogati , tatal lui fiind primar. El de mic a fost invatat cum sa isi castige banii , si anume muncind. Cand a crescut mai mare , a intrat in mafia Triads , acolo avand un lider foarte bun si capabil si anume Extrem. Si-a facut treaba foarte bine , iar cand a considerat ca numai e de el acolo , a iesit si a aplicat grove street. Acolo liderul gang-ului , si anume filtzeR i-a dat o sansa , iar el a profitat de ea. Multumita lui filtzeR el si-a facut un nume pe server , fiind un om periculos , tragand foarte bine cu arma. Dupa un timp , el a aplicat Hitman agency , acestia fiind visul lui suprem , a dat tot ce a avut mai bun din el , si astfel l-a multumit pe kidzeen , liderul agentiei. Dupa un timp , din cauza unor certuri , el a fost nevoit sa isi paraseasca visul , cu tristete si lacrimi , dar asta e viata , cu bune cu rele mergem mai departe. A intrat in gang-ul ballas , avand un lider capabil , demn de respect , si niste colegi foarte buni, el vrea sa mentina gang-ul sus , acolo unde i este locul . Dar , in trecut , tatal lui avea un vis , si anume ca fiul sau sa devina primar. Acesta vrea sa-i urmeze tatalui sau visul suprem , si sa devina primar , dar acesta are nevoie de voturile personalor cu drept de vot , si le promite ca nu o sa-i dezamageasca !

Lista cu promisiuni:

1) Promit ca voi da salariile zilnic.

2) Promit ca voi fi cel mai corect gm (multi gm nu sunt corecti)

3) Promit ca eventurile vor fi foarte frumoase.

4)Promit sa fac alte eventuri in afara de cele obisnuite.

5) Promit solemn sa nu dezamagesc pe nimeni !

6) Promit solemn sa ajut consilierii si sa le dau prime !

Cateva date personale:

•Nume: P.Mihai

•Oras: Rosiori de vede

•Ocupatie: Elev si iubitor de scoala si de sport!

Link to comment
Share on other sites

]Nick:Danutzu

Level:22[Rp de 24]

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):Danutzu s-a nascut intr-un mic colt al orasului Los Santos.Tatal lui era un om de afaceri iar mama sa nu putea veni asa des la el deoarece era plecata in alt oras pentru o suma mai mare de bani.Danutzu vazand ca familia lui este aproape destramata a plecat si nu sa mai intors.S-a angazat la o echipa de smurd unde acolo a muncit si a invatat foarte multe lucruri noi.Sperantele lui erau mari ca o sa mai ramana in acest departament dar a plecat din cauza unor probleme de sanatate.A decis sa se duca intr-o alta parte a hartii numinduse Sf.A stat in chirie pana a gasit un loc de munca ,acela fiind omorarea rivalilor.Pentru ca suma de bani era mica si dezavantajele de a intra la puscarie pentru o perioada mare de timp a decis sa plece din triadele.Avand chiria in Sf a plecat in Sfr o echipa mare cu un lider minunat,dar si aici erau dezavantaje asa ca a stat un timp pana ce a strans o suma de bani si un rank mare si a plecat in Ust o echipa si o familie bazata pe multa multa munca si multa precizie.El repara masini si ajungea cu succes la destinatia unde trebuia sa dea benzina, motorina,repararea masinilor si multe altele.Stiind ca locuinta lui este in Los Santos s-a intors acolo fiindui dor de prieteni si de vecini.A stat putin in fosta casa si sa dus in chirie la o cabanuta unde acolo se cauta si un loc de munca si acela fiind instructor auto,de avioane,barca si altele.Salarul era destul de mare ,prieteni destui si toate cele.A stat acolo o vreme pana ce a adunat cativa banisor si a decis cu lacrimi in ochi sa plece.Fiind trecut prin mai multe obstacole a decis sa se duca si el in Armata.Armata fiind grea a stat si a infruntat totul pana ce a facut rankul 3 ,dupa au inceput cerurile si nelemuririle si a decis sa isi dea demisia,a iesit din National Guard si sa dus tot intr-un departament dar acesta era cu totul special,membri activi,lideri super de treaba,membri de treaba si seriosi ,a stat un timp pana a intrat in atf,iar dupa a fost retrogradat de la ramk 2 la 1.A stat asa sperand ca totul o sa fie bine din nou,dar liderul neplacandui de danutzu cum se comporta a fost demis.El spera sa mai intre in f b i dar pana atunci a aplicat la candidatii la primarie pentru a da dovada f b i-iului ca este in stare sa conduca un oras.

Lista cu promisiuni:-Promit sa dau in fiecare zi salarii membrilor.

-Promit solemn sa nu dezamagesc pe nimeni .

-Promit ca nu voi abuza de functie.

-Voi face saptamanal o sedinta cu consilierii primariei.

-Promit sa joc minim 4 ore pe zi.

-Promit ca o sa ajut playerii noi veniti.

-Promit ca imi voi respecta promisiunile dand dovada de seriozitate.

Cateva date personale :Ma numesc P.Danut,am 16 ani,locuiesc in Vaslui ,ocupatia mea este elev.

Link to comment
Share on other sites



  • Nick: Quincey



  • Level: 13



  • Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Quincey sa nascut intr-un sat la marginea orasului Los Santos , tatal sau era mare bogatan , paria zilnic la cai , baga la pacanele , la loto , si mereu avea norocul de a castiga . Intr-o zi tatal sau a fost ucis de catre liderul Hitmanilor , pe atunci Quincey avea 23 de ani . Imediat dupa cele intamplate Quincey s-a pregatit din greu si a intrat in fortele de ordine pentru a se razbuna . Toate testele au fost loate cu brio , numai ca mai era o problema , nu putea sa actioneze singur asupra lui . A incercat din greu sa obtina un mandat de perchezitionare pentru liderul gruparii , si abia a obtinut . Quincey impreuna cu colegii sai au plecat catre barlogul acestora . A ajuns acolo dar liderul nu era , fugise ! Gandind ca un asasin , s-a gandit sa il astepte , undeva ascuns . A asteptat si a asteptat mult timp , intre timp liderul gruparii tocmai ce a venit cu una din prada sa , Quincey emotionandu-se si tot in acelasi timp intarindu-se le-a spus colegilor sai sa actioneze ! A fost un succes , dar din pacate , acesta avand prea multi bani a platit mita catre avocati si judecatori si imediat a iesit de la bulau . Atunci Quincey enervadu-se sa dus in gang , pentru a putea actiona mai bine , in sfarsit a intrat , toate bune , cand deodata da ochii cu liderul . Acestia au facut un duel unde Quincey a castigat , si l-a invins pe liderul gruparii !




  • Lista cu promisiuni:



  • Promit sa maresc salariile (Nu ca Basescu scazute)



  • Promit sa aveti eventuri zilnice dupa placul vostru



  • Promit sa va ajut cu tot ceea ce pot



  • Promit sedinte saptamanle cu prime mari !



  • Promit sa respect toate regulile si toate promisiunile , deasemenea sa va ascult toate problemele care le aveti !


  • Cateva date personale:[font=Comic Sans MS] Ma numesc Stefan , sunt din Valcea am 17 ani , sunt deschis oricarei conversatii , indiferent de ce este !

Link to comment
Share on other sites

Nick: Teils

Level: 19 (jumatate)

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Multi spun ca serverul potrivit este acela cu un numar de playeri foarte mare, altii spun ca serverul potrivit este acela cu un numar de playeri foarte mic, dar cu experienta. Eu consider ca serverul potrivit este chiar pe Linkmania, unde mereu gasesti un numar de playeri foarte mic, dar toti sunt online, dornici de a se distra si a de a-si face prieteni noi. Prima oara m-am jucat pe un server de-al comunitatii Linkmania la sfarsitul anului scolar 2009-2010, mai exact in luna Mai a anului 2010, dupa ce un coleg ma invitase sa joc samp. M-am jucat samp alaturi de el pe un server mic, de apartament pot spune, dupa care am incercat si alte servere mai mari. Dupa o cautare de aproximativ 2-3 ore, am intrat pe LinkMania The Godfather si am decis ca este serverul potrivit pentru mine. M-am inregistrat cu nickname-ul teils1 si am inceput sa strang respectpoints-uri pentru a ajunge un player renumit - mereu am incercat sa-l intrec pe RydeR - atat pe server cat si in comunitate. Zilele treceau, iar eu cresteam in level, fie strangeam respectpoints-urile stand pe server, fie lasand AFK de seara pana pe la pranz cand ajungeam acasa de la scoala. A urmat o perioada de inactivitate cam de o luna, timp in care am fost plecat in vacanta. Am revenit "in forta" pe 20 de iulie, ziua in care mi-am creat si contul pe forum pentru a aplica la una din factiuniile serverului. Imi aduc aminte ca prima factiune la care am aplicat a fost factiunea lui Silent_, Taxi Company, insa am fost respins din start. Am mai facut cateva aplicatii peste o zi sau doua, nestiind ca nu am voie si am "impuscat" si primele nivele de warning pe forum. Dupa o saptamana, l-am intrebat pe Silent_ daca pot aplica, iar el mi-a confirmat. Mi-am rugat una dintre surori sa ma ajuge cu biografia, deoarece era mai mare si se pricepea la compuneri. Am fost acceptat, insa am picat la proba practica, cand trebuia sa-l duc pe Silent_ in spawn-ul Agentiei Hitman. Eram foarte trist, era primul meu esec pe serverul LinkMania The Godfather. Parintii ma intrebau de ce sunt suparat, iar eu le spuneam mereu ca luasem o nota proasta la scoala. Am mai jucat o saptamana si am invatat cam toate spawn-urile cu ajutorul lui Alex_Cristea (daca nu ma insel). Am aplicat iar, tot cu ajutorul surorii mele mai mari, si am fost acceptat. De data asta, am trecut si de proba practica cu brio. Din acel moment, am invatat cele mai multe comenzi: /f , /fare, /members, /gms, /admins. Dupa ce am stat cam 2-3 saptamni in Taxi Company am decis sa intru intr-un gang. Primul gang in care am vrut sa intru a fost Grove Street deoarece era foarte renumit pe Single Player. Eram foarte bun la trasul cu deagle, asa ca mi-am incercat norocul si am aplicat. Am fost acceptat, dupa care am dat testele cu Skol la renumitul Gun Shop Los Santos. Comenzile nu le stiam si nici regulamentul prea bine, insa Skol a fost ingaduitor cu mine si mi-a dat o sansa. Din 3 dueluri, l-am batut doar odata pe Skol. Asta a fost cel de-al doilea esec al meu pe LinkMania The Godfather. Testele le-am dat intr-o seara, iar eu voiam foarte mult sa intru intr-un gang, iar singurul lider al unui gang online era Alexinho, liderul SFR-ului. L-am intrebat ca daca a-si aplica in seara aceea si a-si fi fost acceptat tot atunci a-si fi dat testele, iar el mi-a spus ca poate si ca pot aplica. Am aplicat, la un scurt timp am fost acceptat si am dat si testele. Era a doua factiune in care intrasem pe serverul LinkMania The Godfather. Timpul trecea, iar eu tot treceam prin cat mai multe factiuni. Imi aduc aminte ca inainte de wipe n-am intrat in una din factiunile guveranmentale, in scoala si in Agentia Hitman, deoarece era Dianne lider si era foarte exigenta. Primul meu ban l-am "impuscat" pentru ca l-am injurat pe lego_kid. (Imi cer scuze lui le prin intermediul acestui post) Am avut contul ban-at 7 zile. Tot inaitne de wipe am mai avut vreo 3 reclamatii, dintre care 2 erau pentru limbaj si 1 pentru vanatoare. Imi aduc aminte ca faceam eventuri pe /ad, in special eventuri tip deagle la Gun Shop Los Santos. Tot de deagle, am facut si un eveniment pe forum "Campionatul Mondial de Deagle". Nu l-am putut duce la capat acel eveniment din cauza ca nu aveam ajutorul necesar, nu ma ajuta niciun GM/admin, insa am fost bucuros ca am incercat. Tot inainte de wipe am facut si "Campionatul Mondial de zaruri", care a fost un succes si l-am dus pana la capat. Luniile treceau si pe server se tot auzea cuvantul "wipe". Playerii au inceput sa faca avatare/semnaturi/evenimente/topicuri. Imi aduc aminte ca playerii isi pusesera un avatar tip: "Playerii vor wipe", iar "acesta este Juan", care era o femeie. S-a dat wipe, s-a tradus serverul in romana si s-a adaugat o noua factiune, dupa ce [Coco] si inca un baiat au adus ideea despre UST. Am inceput iarasi sa fac evenimente pe forum, cum ar fi "Ghiceste zona". Am jucat foarte mult pe noul server, astfel incat, ajunsesem la 2 saptamani de la deschidere sa am level 4. Tot atunci, am intrat pentru prima data intr-o factiuen bazata pe masini si curse cu masini, UST. Cand a inceput scoala, tatal meu mi-a interzis jucatul la calculator deoarece eram in clasa 8a si trebuia sa ma pregatesc pentru examene. Pe la sfarsitul lunii Aprilie a anului 2012 am inceput sa ma joc din nou pe Linkmania, deoarece mi se facuse dor de server. In aceste 4-5 luni de cand m-am reapucat, am intrat in SMURD/FBI/PD/Hitman, factiuni in care nu pasisem niciodata. Acum, am facut un nou event intitulat "Tournament Teams" si acestea fiind spuse, imi depun candidatura pentru primarie.

Lista cu promisiuni:

- Va reintra in functiune sistemul cu plata pentru joburile secundare.

- Salariul va fi modificat pentru ca playerii noi sa poata beneficia de unele licente, sa poata da /buylevel fara griji.

- Pentru playerii cu levelul cuprins intre 1-5, taxele de inscriere la unele evenimente de pe forum vor fi suportate de catre primarie. (Voi face un topic pentru asta)

- Se vor deschide cursuri de invatare a regulamentului pentru playerii cu levelul cuprins intre 1-5. La acele cursuri voi participa eu alaturi de un consilier.

- Playerii cu levelul cuprins intre 1-5 vor primi salariul in fiecare seara, iar daca va interveni ceva si nu voi putea da salariul intr-o zi, acesta va fi recuperat in ziua urmatoare.

- Voi fi mereu in mijlocul palyerilor, atat pe /n cat si la evenimente.

- Voi ajuta si informa playerii cu privire la modul de-a-ti crea un cont pe forum.

- O sa ajut mereu orice player care vrea sa organizeze un event

- Daca unul dintre departamente ma va solicita cu privire la o sedinta, nu-i voi refuza niciodata.

- Cat despre consilieri: Promit ca nu ii voi neglija si ii voi ajuta cu orice problema. Promit ca le voi da banii in functie de cat de frumos a fost facut un articol la Monitorul Oficial. Promit ca voi face cat mai multe sedinte. Promit ca voi da prime si salarii.

Cateva date personale : Ma numesc Riza Ionut! M-am nascut pe data de 13 Mai 1997 si locuiesc in orasul Ramnicu Valcea, resedinta judetului Valcea. Am urmat scoala cu clasele I-VII "Take Ionescu", unde am fost si presedintele scolii. Am organizat diferite evenimente, dintre care cel mai reusit a fost "Take are talent". Acum am ocupat cel de-al 50-lea loc la profilul Stiinte ale Naturii la liceul "Alexandru Lahovari" din orasul Ramnicu Valcea.

Slogan: "Alaturi de voi!"

pduaK.png

Link to comment
Share on other sites

Nick: NuTTzeL

Level:14

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Nuttzel a inceput povestea de viata prin anul 1993.Fiind un copil bun la invatatura, descurcaret, mama si tatal lui i-au luat un calculator pentru a se informa despre scoala.Nuttzel, bine inteles ca nu asta a facut, prieteni i-au spus prin anul 2009 de un joc numit Samp ceva simplu , frumos si care avea legatura cu viata reala. El de cand s-a apucat de joc a inceput sa fie mult mai timid de cum era inainte, invata regulile jocului, le respecta. Acest joc era pe level-uri precum aproape ori ce joc, la lvl 3 a intrat in politicieni fiind acceptat de catre primarul Juan.Dar din cauza unor probleme personale el a fost nevoit sa isi de-a demisia pentru a nu incurca cu inactivitatea lui . Apoi dupa 3-4 zile a facut level 7 si a aplicat la factiune UST , o factiune cu capul pe umeri,fara certuri, fara indivie si in aceasta factiune mi-am dat demisia pentru ca mi-am pus in cap sa intru in F.B.I. Asa si am facut, am fost acceptat, am trecut testele si am stat pana la rank 3 pentru ca era un departament foarte de treaba, cu scopul de a nu se certa cu nimeni si a nu face pe invidie,FBI nu se baga in treburi copilaresti sau eventuri dezorganizate si toate cele. Era unul dintre cele mai bune departamente atunci, si cred ca acum s-au lasat mai prejos fata de celalte , in sensul ca nu prea mai are activitate membri cum era inainte. Dupa ce si-a facut treaba aici in FBI, a intrat in SFR fiind chemat de catre kvl cu scopul ca fiind un player activ, de calitate.Eu nu am avut de ce sa refuz nu strica de loc sa ajut niste colegi.... ''Tinta ochita tina lovita'' acum in actuala factiune aproape de 2 saptamani, impusc si omor rivali alaturi de membri factiuni si ai aliantei. Nu in tactica hitmanilor adica Silent. In actuala factiune ma simt destul de bine , evit invidia, glumele cat si uneori , membri care ma supara, enerveaza, vaneaza. Acum o luna, doua am detinut si un club pe nume ''Street ART'' se ocupa cu eventuri de genul curse, showroom... precum in filmul 4 furios.In timp mi-am deschis si o firma pe nume ''Conducator and security provided'' se ocupa cu trasportul si baza acordata playerilor,neavand comenzi am fost nevoit sa o inchid si sa imi fac alta noua, candva... Participand la eventurile de pe forum, cat si cele din game, am invatat sa fac si eu . Am invatat sa fiu un player cu bun simt, faire-play ,simplu, nu unul care se complica in tot ce face. Precum cei care vor sa iasa in evidenta cu ceva, cei care vor sa primeasca ceva, sa fie rasplatiti cu rank , prime etc. In timp, am vazut ca uneori playeri se duc la eventuri pentru bani nu pentru distractie.Alti vor sa isi intemeieze o firma stupida, care nu isi are rostu si a nu se implica in ea, cred ca ee e usor sa deti o firma, o fuctie de GM,Admin sau un club etc. Se implica 2-3-4 zile apoi se plictisesc.Inca o fraza de sfarsit, vreau sa stiti ca in viata mai si pierdeti nu doar castigati.

Lista cu promisiuni:

Promit a face eventuri organizate.

Promit a ajuta playeri, cat si membri factiuni cu aproape orice.

Promit a imi face loc printre cei mai activi playeri.

Promit ca playeri nu vor avea o leafa mica dar nici mare, potrivita.

Promit ca o sa ma implic a face ceva din aceasta factiune.

Cateva date personale : Ma numesc Florin Ionut , sunt nascut pe 27 octombrie 1993 , deocamdata sunt somer.De fel sunt timid si joc samp pe srv Linkmania .

P.S. Nickul vechi : GamYng :cool2:

Link to comment
Share on other sites

Nick: moody

Level: 4

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Salutari, probabil multi ma stiu pentru ca nickul meu are o istorie putin ciudata in aceasta comunitate. M-am alaturat comunitatii in toamna anului 2008, am dat din greseala pe youtube de un video cu samp si atat a trebuit sa vad, mi-am instalat si eu si primul lucru care l-am facut a fost sa caut pe google server samp romania, asa am intrat pe LinkMania. Cand am intrat prima data pe server, tot ce imi aduc aminte e ca ma plimbam cu sultanul si un anumit tip c1nzan0 a venit la mine si mi-a spus daca vreau sa merg cu el sa transporte produse, i-am spus ca da si cum pot transporta si eu, el mi-a raspuns si a incercat sa ma invete dar pe atunci eram mai micut si ma agitam repede asa ca am dat /q si uninstall. Dupa vreo 4 luni am decis sa intru inapoi si sa mai incerc o data, asa ca in spawn era un jucator smooke cu care m-am imprietenit repede, el avea un level sau 2 peste mine si deja se integrase in joc. Tin minte ca aveam jobul trucker atunci cand am fost oprit de 2 masini de yakuza, sns, anakin, turok, sici, cocaina, dnd si inca vreo 3 :D Mi s-a cerut taxa de protectie iar eu am inceput sa injur, de acolo au plecat si gloantele trase spre mine, urmarire ca in filme in Los Santos, trucker vs yakuza. Trecuse deja ceva timp si crescusem si eu in level, la level 3 sau 4 tin minte wine era lider taxi, am aplicat si eu si mi-a dat invite si mi-a spus sa il duc in spawn lcn parca dar nu stiam nimic de acel spawn asa ca m-a respins. Fiind deja "prieten" cu smooke, mi-a spus ca actualul lider la medici, Melvin, o sa il puna lider acolo si o sa imi dea si mie invite, asa ca prima factiune a mea a fost fireman & paramedics :D foarte fun, toata ziua ma plimbam cu masinile de acolo, habar nu aveam ce trebuia sa fac dar eram bucuros, aveam si eu nume colorat :D Incepusem sa invat, sa imi fac prieteni si tot asa :) Aveam level 8 sau 9 si nu stiam in ce factiune sa ma duc, prima data am aplicat in Yakuza, era cea mai de temut de factiune, cu cei mai buni playeri si tot ce avea legatura cu factiunea era smecher, dupa ce am aplicat mi s-a si raspuns ca sunt acceptat dar dupa cateva ore din cauza unor neintelegeri cu unul dintre membrii am fost demis. Am aplicat National Guard unde am si ramas o buna perioada, ii aveam ca lideri pe SoulSeeker si SteffaN, la inceput nu mi-a placut..nu prea se facea wanted mare si stateam degeaba, dupa ce s-a ridicat putin economia pe server am inceput sa avem si noi activitate si sa fie fun:D SoulSeeker ca admin era destul de dur cu jucatorii dar in interiorul factiunii era foarte ok, ne ajuta, ne explica dar ne si senctiona cand faceam ceva gresit. Tot la inceput, am avut unele probleme cu Iceman si SoulSeeker, eu pe atunci eram destul de mare incat sa nu fiu luat la misto sau ceva de genul asta, am fost banat de catre SoulSeeker si i-am dat add sa il rog sa-mi scoata banul dar nu a vrut, de aici a plecat si o glumita cum ca eu as fi vrut sa ii fac ceva lui Iceman, si tot asa. Prea multe nu am facut pe server, nu am avut lider, nu am avut admin, nu am luat parte la nimic concret sau maret. Pe aceasta cale tin sa imi cer scuze pentru toate neplacerile aduse in trecut, toate jignirile si tot ce am facut rau.

Cateva date personale : Ma numesc Ionut, am 19 ani si locuiesc in Targoviste. Nu lucrez si am destul timp pentru sa:mp si pentru mediul online.

btw: rog un moderator sa stearga postul meu de mai sus, multumesc

Link to comment
Share on other sites

Nick: Outkast

Level: 11

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ):

Salutare.Ma numesc Andrei Tudor si am inceput sa joc pe linkmania pe 23 Martie 2010.Fiind prima oara cand joc San Andreas MultiPlayer,am avut foarte mare nevoie de ajutorul lui playOn,el fiind cel care m-a invatat sa joc.Am inceput prin a prelua comenzile jucatorilor,ca si News Reporter.A fost prima mea factiune,acolo familiarizandu-ma cu jocul.Am fost foarte fericit cand am primit primul meu salariu,de 30.000 $.Erau bani frumosi pe vremea aia.Tot in News Reporter mi-am facut foarte multi prieteni si atunci a inceput sa imi placa jocul foarte mult .Jucam chiar 7-8 ore in fiecare zi. Imi amintesc ca am fost foarte fericit,prima oara cand am participat la un event organizat de un GameMaster,nu mai stiu exact de cine fusese facut.Pe atunci am fost determinat sa joc SAMP de multi colegi din clasa care se apucasera inainte,cum ar fi FuZzy,rvG,sHINNNe. si The_Game . Facand un level cu care puteam intra in gang-uri,mi-am depus demisia si am devenit membru Da Nang Boy's,pe timpul lui Junyoru.M-am simtit foarte bine mai ales ca era o factiune foarte buna.Am intrat aici ca sa ma remarc,pentru ca apoi sa aplic in Grove Street,pe care eu o vedeam ca o factiune foarte bine organizata,unita si pretentioasa.Pe atunci nu aveam gand-uri de Hitman Agency.Aveam un mare respect pentru abosolut toti membri din Grove.M-am simtit foarte bine alaturi de colegii mei din DNB,si am descoperit ca deathmatch-ul este pasiunea mea.M-am descurcat bine si am avansat la rank 3 dupa care incet,incet factiunea incepuse sa se destrame.Dupa o perioada mi-am depus demisia si am aplicat in F.B.I,unde am fost si acceptat.Am petrecut o perioada foarte frumoasa si acolo,am fost avansat la rank 3 de catre lider-ul Florin,care pe atunci avea doar GM.Imi amintesc cum asteptam cu nerabdare mentenantele ca sa mi se reseteze toate crimele.Dupa o perioada de timp imi venise o mare dorinta sa intru intr-un gang,am incercat in Grove Street,unde am avut mari emotii cand am intrat ,pentru ca stiam ca testele nu erau usoare deloc.Aici am stat mult timp pana ce am fost avansat la rank 3.A venit wipe-ul,care a durat o perioada destul de lunga de timp si am intrat impreuna cu colegii mei pe serverul BETA,acolo unde ne-am distrat ,deasemenea ,chiar daca nu era serverul oficial.Dupa wipe imi amintesc cum am vrut sa revin la loc in Grove,pentru ca imi placea.Atunci se schimbase si lider-ul(The_Game),cu care ma intelegeam foarte bine.In Grove am trait cea mai frumoasa experienta pentru ca aici mi-am facut cei mai multi prieteni: sKoL,The_Game,playOn,Kiddo,BobMarley,JustinPA,DizzY,LoVeLess.Am acumulat multa experienta in ceea ce priveste manuirea armei si m-am bazat pe acest atuu al meu.Dupa ce am stat aproape 4 luni in Grove Street si dupa ce fusesem promovat la rank 5,am aplicat in Hitman Agency,unde am fost acceptat de MItasik si am trecut la toate probele fara nici o problema.Aici mi-a placut foarte mult,dar din pacate luasem ban 30 de zile si Mitasik a fost nevoit sa ma dea afara pentru ca ocupasem locul degeaba.Dupa o perioada de 2 saptamani,cat am stat civili,am stat sa urmaresc cum evolueaza factiuniunile si cea care m-a impresionat a fost ballas.Cu un lider nou (JustinPa) si cu multi membri schimbati Ballas mi s-a parut una dintre factiunile care a crescut la fel de mult cum era pe vremea lui kWai,asa ca am aplicat si am trecut testele fara nici o problema.In momentul actual sunt in Ballas si am de gand sa fac treaba buna cu aceasta factiune pentru ca membri sunt ascultatori si foarte prietenosi.Acum cred ca sunt in stare sa coordonez o factiune din taote punctele de vedere si sunt pregatit sa ajut jucatorii de level mai mic,care sunt noi intrati pe server si sa le fac jocul mai placut.

Cu toate cele spuse mai sus,eu ma simt in stare sa fac treaba frumoasa cu aceasta factiune DNB si de aceea imi depun acest CV si voi astepta un raspuns de la tine.Mersi.

Lista cu promisiuni:

-Am sa acord salariile la timp

-Am sa ajut toti player-ii atat de level mic , cat si de level mai mare

-Am sa organizez foarte multe event-uri , ca pana la urma asta e si scopul jocului ,distractia.

-Am sa fiu foarte activ

-Am sa fiu prezent la aproape toate sedintele factiunilor

-Am sa ajut player-ii cu tot ce imi sta in putinta

-Am sa readuc distractia pe server , in orice fel , atunci cand este monotonie.

Cateva date personale : Ma numesc Andrei Tudor , am 16 ani , sunt din Bucuresti si practic Dans Sportiv . Sunt prietenos si foarte ambitios , tot timpul imi place sa experimentez lucruri noi si mai ales sa invat. Imi place sa ajut comunitatiile , pentru care mi-am petrecut niste ani buni ( 3 ani in cazul LinkManiei).

Respect LinkMania :tiphat:

Link to comment
Share on other sites

Nick: found_cluj

Level: 21

Varsta: 19

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): In iulie 2009 in spitalul din Los Santos a venit pe lume un baietel numit Found_Cluj.El locuia alaturi de parintii lui in satul Palomino Creek,in apropierea orasului Los Santos. Tatal lui found conducea o firma de vanzare masini in orasul Los Santos Iar mama lui found era doctorita in orasul Las Venturas. Tatal lui found isi dedica foarte mult timp firmei pe care el o conducea,la fel si mama lui found serviciului.Mama lui Found in fiecare dimineata se trezea la 5:30 deoarece ea facea naveta din sat pana la spitalul din Las Venturas.Avand in vedere circumstantele in care found traia,found a primit o educatie destul de buna de la parintii lui,chiar daca isi petreceau foarte putin din timp impreuna.Trecuse timpul ,iar found cluj se facuse mare,deoarece found_cluj era un baiat foarte bine educat a reusit sa-si termine scoala+ facultatea de litere.

Tatal si mama lui found nu stiau ce se-ntampla cu fiul lor.Si l-au intrebat ce doreste sa devina.

Found a raspuns sincer si le-o spus :deoarece imi plac copii si imi place sa-mi petrec timpul alaturi de ei ,am hotarat sa ma fac profesor de romana.Dupa mult timp a reusit sa-si implineasca visul.

In 3 ani de zile a fost desemnat profesorul anului ,si-a facut o cariera frumoasa ca profesor dar el vroia sa vada cum e daca-si alege si un alt domeniu.Avand in vedere ca cercul cel nou de prietenie era un gang ,a facut ce a facut si pana la urma a intrat in acel gang,pe vremea aia numit Bikers.Pe vremea aia Bikers era condusa de Brook.In Bikers si-a facut cativa prieteni unul fiind chiar liderul Brook.Dupa o lunga perioada foarte frumoasa petrecuta in acest gang a plecat din oras.Nimeni n-a mai auzit de el timp de 9 luni.Dupa ce s-a reinters toti fostii prieteni erau de partea binelui,Brook conducand F.B.I.

Dupa un timp in care found isi tot cauta ceva de lucru s-a hotarat sa nu mai fie de partea asa-zis raului ci sa ajute lumea.N-a stat pe ganduri foarte mult timp si si-a trimis CV-ul la F.B.I,sperand ca va primii o sansa pentru interviu.Asa a si fost,Brook la sunat pe found si ia spus ca sa se urce in primul avion care se-ndrepta spre Las Venturas,zis si facut.Found s-a urcat in primul avion,a dat fata-n fata cu Brook.

Cu greu cu chin a reusit sa treaca de interviu urmand sa-si inceapa noul job,dar cand a ajuns acasa tatal lui murise déjà.Lucrul asta la afectat foarte foarte rau pe Found.

Found si-a luat mama si s-au mutat in San Fierro.

Si in ziua de azi mai au casuta din povesti din San Fierro si traiesc fericiti.

Lista cu promisiuni:

- Promit sa fac si sa aduc alte tipuri de eventuri.

- Promit ca voi asculta parerea fiecarui cetatean si ca-i voi ajuta cu tot ce pot.

- Promit ca voi ajuta playerii care muncesc sa obtina mai multi bani.

- Promit ca voi angaja consilieri activi,muncitori si care ofera ajutorul imediat oricarui player.

- Promit sa fac cel putin 5 eventuri pe zi.

- Promit ca voi face totul sa fie amuzant si sa nu fie monotonie pe server.

- Promit ca voi face o cutie postala in care toti cetatenii sa imi trimita multumiri sau nemultumiri fata de primarie cat si de angajati.

- Voi incerca sa reduc certurile care sunt prin factiuni.

- Promit ca va exista cel putin o zi de pace in oras ca sa ne distram impreuna.

- Promit sa-mi indeplinesc toate promisiunile de mai sus !

Despre mine:

Nume:Stefan

Varsta: 19 ani.

Oras: Cluj-Napoca

Ocupatie: Liceu

Link to comment
Share on other sites

Nick: outlook

Level: 26

Varsta: 16

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): Salutare.Ma numesc Airine Andrei si am inceput sa joc pe linkmania pe 24 decembreie 2011.Fiind prima oara cand joc San Andreas MultiPlayer,am avut foarte mare nevoie de ajutorul lui Snap ca sa invat sa ma descurc pe acest server. La level 4 am aplicat la factiunea numita Smurd iar acolo fiind lidera dessire. acolo mi-am facut o multime de prieteni . dupa ce am luat rank 2 am decis sa ies din smurd si sa intru undeva unde sa invat sa trag cu arma. am aplicat la the triads acolo incepandusi cariera mea de mafiot. Aacolo am invatat sa trag cu eagle si Ak47 antrenandu-ma in fiecare zi cu Chuck si kvl . Luand rank 2 am vrut sa vad cum e viata de gangster aplicand la San Fiero Rifa acolo fiind lider Dan33. Facandu-l la teste am reusi sa intru in acest gang. am luat rank 3 si dupa cateva zile am fost demis din cauza unei greseli. Am ajuns a fiu civil si am facut o aplicatie la Hitman Agency . Am fost acceptat pentru teste iar la teste trebuia sa-l omor pe kidzeen iar el fiind un tragator foarte bun m-a facut si am picat testele. Am facut o aplicatie la armata reusind sa-l fac pe Ares la arme , spunandu-i regulamentul si wanted listu am reusit sa intru in armata dar stand doar cateva zile deoarece am fost demis. Am aplicat la gang-ul Da Nang Boys care fiind lider MrDexter. Am reusit sa trec testele si sunt si in ziua de azi membru al acestui gang deoarece are nevoie de membri activi. Sunt si in ziua de azi membru al acestui gang ajutandu-l cu tot ce pot.

M-am decis sa imi depun CV ca poate am o sansa sa ajut playerii cu ce au nevoie si cu ce pot eu

Lista cu promisiuni: -am sa fac event-uri atat pentru player-ii de level mic,cat si pentru player-ii de level mare

-am sa acord salariul playerilor level 1-5 in fiecare zi

-am sa ajut orice player,care imi cere ajutorul

-am sa le ofer bani

-am sa le fac jocul mai frumos,explcandu-le fiecare lucru temeinic

-am sa aduc cat mai multa distractie pe server,ca pana la urma asta e si scopul jocului

-am sa formez playerii din "Politicieni" buni jucatori pentru factiuniile viitoare

-am sa le ofer tuturor jucatorilor tot ce imi sta in putinta

Despre mine:

Nume:Andrei

Varsta: 16 ani.

Oras: Targu Neamt

Ocupatie: Elev

Link to comment
Share on other sites

Nick: Mugur

Level: 22

Biografie(minim 500 cuvinte ,aici veti scrie ce ati facut voi pe server ): In ziua a 7-a a lunii Ciresar anul 1978 intr-o casuta saraca de la periferia Los Santosului, s-a nascut un baietel grasut, cu ochii caprui si cu zambetul pe buze. Familia sa fiind foarte saraca, la numai cateva zile dupa nastere il abandoneaza intr-un tomberon cu un biletel legat de mana in care scria "Rog cel ce va gasi acest copil sa il ia in grija sa si sa il creasca ca pe propriul sau copil...". La lasarea serii, trecu pe acolo un barbat care cand auzi plansetele se repede spre ghena, lua copilul si-l duse la casa lui din centrul Los Santosului. Nestiind ce nume sa-i puna, omul privi pe fereastra si vazu atunci constelatia "mugur". La vederea acesteia, barbatului ii veni ideea pentru nume: "Tu micutule, te vei numi Mugur asemenea constelatiei care te-a adus in grija mea" Si asa i-a ramas numele micutului baietel. Pe zi ce trecea, Mugur crestea frumos, iar curiozitatea sa de a explora lumea inconjuratoare crestea si ea in acelasi timp. Tatal sau facea mari eforturi pentru ca Mugur sa aiba tot ceea ce isi doreste si sa nu duca lipsa de nimic. La varsta de 7 ani, Mugur este inscris la una din cele mai bune scoli din Los Santos si isi incepe studiile cu deslusitul tainelor abecedarului si ale matematicii. La varsta de 16 ani, Mugur , pasionat fiind de literatura si de scris, isi depune CV-ul la factiunea News Reporter unde este acceptat, dar dupa cateva saptamani, el demisioneaza. Moartea tatalui sau, il deprima foarte tare pe Mugur , dar trece peste asta. Ramanand singur pe lume, baiatul isi continua cu greu studiile de drept, iar pentru a le plati se angajeaza Detectiv cu jumatate de norma. La 18 ani, el isi termina studiile si intra in Federal Bureau of Investigation unde petrece 3 luni minunate alaturi de colegi si lideri, dar demisioneaza si din aceasta functie. Nu dupa mult timp, el se decide sa intre in echipa de asasini platiti, iar dupa 2 luni jumatate, Mugur decide sa aplice pt a deveni primar . Multumesc!

Lista cu promisiuni: •O sa incerc sa ajut incepatorii cu sfaturi si cu tot ce o sa le trebuiasca.

•O sa angajez consilieri activi, capabili, care sa aiba grija de cele 3 orase cat timp primarul nu este on.

•O sa dau salarii playerilor de level 1-5 in fiecare zi.

•O sa fac eventuri in toate cele 3 orase , cant mai distractive si banoase pentru a mai lasa pariurile

•O sa particip la sedintelor factiunilor si o sa fac si eu o sedinta cu civili, pe langa cea cu angajatii mei.

•O sa fac sedinte in care playerii sa-mi spuna nemultumirile lor, si ce ar trebui in plus.

•O sa respect pe toata lumea, tratandui la fel pe toti.

•Vreau sa nu mai existe aceasta monotonie pe server , o sa incerc sa-i distrez pe toti.

•Promit sa-mi indeplinesc toate promisiunile de mai sus.

Cateva date personale :

Nume : Petre

Varsta: 17 ani

Oras : Rosiori de vede

Ocuparie : elev

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...