Jump to content
Mihnea

Votati primarul - sesiunea August 2012

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : ConnectS

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 16

Primarul pe care il votati: Stefan27

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Suntem colegi de factiune, am avut ocazia de al cunoaste ceva mai mult pe Stefan27, este un om capabil, de foarte mare ajutor pentru toata lumea pe viitor.

Posted

Nick-ul (in joc) : Paul

Factiunea din care faceti parte : Armata

Level (minim lvl 3) : 30

Primarul pe care il votati : Stefan27

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Desi nu il cunosc de multa vreme,mi-a facut o impresie buna.Cu toate ca este putin mai nab.. e de treaba,glumet si capabil.Cred ca o sa faca treaba buna. ^_^

Posted

Nick-ul (in joc): YohaNNEs.

Factiunea din care faceti parte: Civil

Level (minim lvl 3): 16

Primarul pe care il votati: Stefan27

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): il votez deoare e activ, capabil si merita sa fie primar plus ca este si in hitman si a facut o treaba buna.

Posted

Nick-ul (in joc) : GigiMustata2

Factiunea din care faceti parte : Consilierii Primarului

Level (minim lvl 3) : 5

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Ca-i pretenashu meu si o sa faca o treaba foarte buna. :readthis:

Posted

Nick-ul (in joc) : Ethernul

Factiunea din care faceti parte :The Mafia (cred):))

Level (minim lvl 3) : 2zeci

Primarul pe care il votati : Stefan27.

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de cand a jucat cu nickul radu27 din police departament este un om de treaba activ cu capu' pe gat si umeri,

Posted

Nick-ul (in joc) : VeXoS_

Factiunea din care faceti parte :Da Nang Boys

Level (minim lvl 3) : 9

Primarul pe care il votati : Stefan27.

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este foarte activ si capabil, cred ca o sa faca o treaba foarte buna

Posted

Nick-ul (in joc) : Bulls3ye

Factiunea din care faceti parte : Ultima data eram civil

Level (minim lvl 3) : 35

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Votez acest player deoarece il consider pe LoLz0r prieten si vreau sa-l scap de el, nu pentru ca as vrea sa se elibereze un loc in Hitman sa intru eu, doamne fereste! :whistle: :gun: :beer:

Posted

Nick-ul (in joc) : InfraReD

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 9

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un tip perseverent si de treaba,si daca ar fi sa fie primar s-ar tine de aceasta functie .

Posted

Nick-ul (in joc) : aKary

Factiunea din care faceti parte : LSV

Level (minim lvl 3) : 19

Primarul pe care il votati :falleN

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc si stiu ce poate si cred k ar merita si el o sansa .

Posted

Nick-ul (in joc) : MRS.

Factiunea din care faceti parte : Los Santos Vagos

Level (minim lvl 3) : 28

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il votez pe Stefan deoarece are mereu timp de joc si cred ca se poate descurca. Nu este indiferent si te ajuta mereu cand ai nevoie, merita sa castige:)

Posted

Nick-ul (in joc) : kidzeen

Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Votul meu din aceasta luna merge catre Stefan27,un baiat descurcaret,foarte activ,care se implica mult si este dornic sa ajute jucatorii acestui server.

Posted

Nick-ul (in joc) : Mercader

Level (minim lvl 3) : 33

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Pai merita o sansa,speram sa se descurce bine.Nu zic ca celalalt candidat nu ar merita,dar Stifan este mult mai activ si nu sta afk in spawn.

Posted

Nick-ul (in joc) : vaneyo

Factiunea din care faceti parte : Politicieni

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi se pare un baiat bun , descurcaret , care se implica.

Posted

Nick-ul (in joc) : T_Boy

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 13

Primarul pe care il votati : JaGuAr

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Suntem colegi de factiune si am avut ocazia sa il cunosc. Este un jucator cu experienta pe acest server, serios, si sunt convins ca va face o treaba foarte buna.

Posted

Nick-ul (in joc) : Silviu

Factiunea din care faceti parte : Bikers

Level (minim lvl 3) : 25

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Isi face meseria bine, e organizat si dupa parerea mea e cel mai bun dintre candidati

Posted

Nick-ul (in joc) : SomerhaldeR

Factiunea din care faceti parte : Bikers

Level (minim lvl 3) : 12

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Va fii un primar foarte bun este un player activ si un om capabil care isi va face bine treaba.

Posted

Nick-ul (in joc) : Ewze

Level (minim lvl 3) : 10

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : I se potriveste job-ul asta,este un jucator capabil de aceasta fuctie, un player vechi si serios. Votati Stefan27 ! :wub:

Posted

Nick-ul (in joc) : Lee

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) : 23

Primarul pe care il votati :JaGuAr

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : este activ , capabil , experienta de joc si este cel mai potrivit functia asta

Posted

Nick-ul (in joc) : Assistante

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 18

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ , capabil , experienta de joc si este cel mai potrivit functia asta

Posted

Nick-ul (in joc) : Billo

Level (minim lvl 3) : 18

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Cred ca sar descurca cel mai bine dintre cei candidati , e activ si merita o sansa

Posted

Nick-ul (in joc) : Jones

Factiunea din care faceti parte : Triadele

Level (minim lvl 3) : 28

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Votez Stefan27 deoarece este cel mai activ si capabil dintre candidati si sunt sigur ca se va descurca cu aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : Mike.

Factiunea din care faceti parte : Departamentul de Politie

Level (minim lvl 3) : 20

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Cu capul pe umeri, foarte serios si cu putere de munca, un primar potrivit pentru luna august.

Posted

Nick-ul (in joc) : Makedonu

Level (minim lvl 3) : 7

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Vad ca stie ce face si este singurul care are merita din lista de mai sus.

Posted

Nick-ul (in joc) : Xzibit

Factiunea din care faceti parte : UST

Level (minim lvl 3) : 27

Primarul pe care il votati : JaGuAr

Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un tip intelegator stie sa rezolve orice problema cu capul sus si cred ca merita aceasta functie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...