Rith Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc) : ConnectS Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati: Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Suntem colegi de factiune, am avut ocazia de al cunoaste ceva mai mult pe Stefan27, este un om capabil, de foarte mare ajutor pentru toata lumea pe viitor.
Paul Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc) : Paul Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 30 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Desi nu il cunosc de multa vreme,mi-a facut o impresie buna.Cu toate ca este putin mai nab.. e de treaba,glumet si capabil.Cred ca o sa faca treaba buna. ^_^
Johannes Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc): YohaNNEs. Factiunea din care faceti parte: Civil Level (minim lvl 3): 16 Primarul pe care il votati: Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte): il votez deoare e activ, capabil si merita sa fie primar plus ca este si in hitman si a facut o treaba buna.
C0D18 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc) : GigiMustata2 Factiunea din care faceti parte : Consilierii Primarului Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Ca-i pretenashu meu si o sa faca o treaba foarte buna. :readthis:
Ethernul Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc) : Ethernul Factiunea din care faceti parte :The Mafia (cred):)) Level (minim lvl 3) : 2zeci Primarul pe care il votati : Stefan27. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc de cand a jucat cu nickul radu27 din police departament este un om de treaba activ cu capu' pe gat si umeri,
VeXoS_ Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc) : VeXoS_ Factiunea din care faceti parte :Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Stefan27. Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este foarte activ si capabil, cred ca o sa faca o treaba foarte buna
Bulls3ye Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc) : Bulls3ye Factiunea din care faceti parte : Ultima data eram civil Level (minim lvl 3) : 35 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Votez acest player deoarece il consider pe LoLz0r prieten si vreau sa-l scap de el, nu pentru ca as vrea sa se elibereze un loc in Hitman sa intru eu, doamne fereste! :whistle: :beer:
InfraReD Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc) : InfraReD Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un tip perseverent si de treaba,si daca ar fi sa fie primar s-ar tine de aceasta functie .
florin_alex Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nick-ul (in joc) : aKary Factiunea din care faceti parte : LSV Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati :falleN Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il cunosc si stiu ce poate si cred k ar merita si el o sansa .
Costin Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : MRS. Factiunea din care faceti parte : Los Santos Vagos Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Il votez pe Stefan deoarece are mereu timp de joc si cred ca se poate descurca. Nu este indiferent si te ajuta mereu cand ai nevoie, merita sa castige:)
Athreyu Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : kidzeen Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Votul meu din aceasta luna merge catre Stefan27,un baiat descurcaret,foarte activ,care se implica mult si este dornic sa ajute jucatorii acestui server.
Alyyn7 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Mercader Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 33 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Pai merita o sansa,speram sa se descurce bine.Nu zic ca celalalt candidat nu ar merita,dar Stifan este mult mai activ si nu sta afk in spawn.
streight Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : vaneyo Factiunea din care faceti parte : Politicieni Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Mi se pare un baiat bun , descurcaret , care se implica.
T_Boy Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : T_Boy Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : JaGuAr Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Suntem colegi de factiune si am avut ocazia sa il cunosc. Este un jucator cu experienta pe acest server, serios, si sunt convins ca va face o treaba foarte buna.
Ares Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Silviu Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Isi face meseria bine, e organizat si dupa parerea mea e cel mai bun dintre candidati
Eddi Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : SomerhaldeR Factiunea din care faceti parte : Bikers Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Va fii un primar foarte bun este un player activ si un om capabil care isi va face bine treaba.
Ewze^ Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Ewze Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : I se potriveste job-ul asta,este un jucator capabil de aceasta fuctie, un player vechi si serios. Votati Stefan27 ! :wub:
_Hidra_ Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Lee Factiunea din care faceti parte : Scoala Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati :JaGuAr Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : este activ , capabil , experienta de joc si este cel mai potrivit functia asta
Briant Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Assistante Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este activ , capabil , experienta de joc si este cel mai potrivit functia asta
Billo Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Billo Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Cred ca sar descurca cel mai bine dintre cei candidati , e activ si merita o sansa
Joseph Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Jones Factiunea din care faceti parte : Triadele Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Votez Stefan27 deoarece este cel mai activ si capabil dintre candidati si sunt sigur ca se va descurca cu aceasta functie
Mihai. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Mike. Factiunea din care faceti parte : Departamentul de Politie Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Cu capul pe umeri, foarte serios si cu putere de munca, un primar potrivit pentru luna august.
Hristu` Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Makedonu Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Stefan27 Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Vad ca stie ce face si este singurul care are merita din lista de mai sus.
aNNNdy Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick-ul (in joc) : Xzibit Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : JaGuAr Motivul pentru care il votati (Minim 10 cuvinte) : Este un tip intelegator stie sa rezolve orice problema cu capul sus si cred ca merita aceasta functie.