Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

freezeR

[Rezolvat] Plangere

Recommended Posts

Numele meu în joc: Gunman6

Numele EXACT celui pe care îl reclam: SeNNNtRy si G3aN

Screenshot-uri: ( aici cand am fugit dupa ei si au intrat in banca ) http://imageshack.us/photo/my-images/39/samp000kok.png/ , ( aici cand au iesit din banca sa-u urcat pe motor si se invarteau in cerc ) http://imageshack.us/photo/my-images/560/samp001jw.png/ , ( aici la fel sa-u invartit in cerc pana au intrat unul in celalalt ) http://imageshack.us/photo/my-images/208/samp002ore.png/ , ( aici au mai facut un mic cerculet amundoi fiind in masina ) http://imageshack.us/photo/my-images/688/samp003vsy.png/ , ( iar aici la sfarsit au plecat amundoi bine mersi cu masina ) http://imageshack.us/photo/my-images/641/samp006if.png/ .

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Deci , eram in drum spre deliver si cand vad un ballas si un rifa intr-o masina , am fugit cu motoreta dupa ei , crezand ca se vor opri ei fiind doi si eu unul singur , acestia au tot fugit ( imi pare rau ca nu am poza aceasta ) dar fugind ei au ajuns la banca Lv , acestia intrand direct in banca , si cand au iesit din banca au inceput sa fuga in cercuri facand non fp cu masina , cu motorul , se intelege foarte bine din poze .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): ---

Martori: ---

Link to comment
Share on other sites

Deci postul tau este total incorect fata de mine, eu unu personal nici nu mam duelat cu tine ok ?

Tu ne-ai urmarit cand eu cu senntry mergeam banca o data ce nu am cobarat si nu mam duelat cu tine de ce faci post ?

Eu am intrat in banca am iesit frumos si senntry a facut accele cercuri ca sa nu mai tragi sa pot sa-mi recuperez masina.

Sincer nu am nici o vina ca nu am avut chef sa ma duelez cu tine, pentru ca nu aveam nici eagle si nici chef, asa ca am decis sa plec, o data ce nu mam duelat cu tine nu inteleg de ce faci post pentru NON-FP.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...