Perpripiu Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Dupa analiza profunda si asupra cererilor de candidatura am hotarat ca urmatorii candidati merg mai departe spre faza de votare : Bl@ck Alyyn7 Defragus Veti vota dupa urmatorul model: Nick-ul (in joc) : Factiunea din care faceti parte : Level (minim lvl 3) : Primarul pe care il votati : Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Important !!! Cea mai mica urma de frauda sau tentativa de frauda, poate duce la descalificarea din aceasta sesiunea. (include /w, bani, etc.) Fiecare candidat sa isi aleaga un reporter pentru reclama, nu prea se vede bine cand aceelasi reporter face reclama la toti. Fiecare candidat poate sa isi faca singur reclama prin atat prin news, cat si prin /ad la Cnn Lv.
Juan Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Juan Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pentru ca mi-a lasat o impresie foarte buna, e activ si a demonstrat ca este un player competent, si-a facut treaba in fiecare factiune in care a activat. Il stiu din rl si pot spune ca este capabil, e un baiat istet si descurcaret, stie cum si ce sa vorbeasca. Toti merita o sansa, dar l-am ales pe Alin pentru ca il cunosc mai bine si stiu ce poate. Desi a avut unele momente in care a fost dezamagit, a ramas aici si a activat, demonstrand inca o data ca este capabil.
Panther Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Nick-ul (in joc) : Panther Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 40 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pai sunt multe cuvinte de lauda pe care pot sa le spun despre Alyyn7, este un om cu care poti discuta multe chestii , inainte sa faca ceva intai gandeste , este matur in gandire si cred ca indeplineste toate conditile pentru functia de primar .
LoLz0r™ Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : LoLz0r Factiunea din care faceti parte : Primar Level (minim lvl 3) : 50 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Alyyn7 deoarece este un player cat de cat activ, capabil si serios.Nu il cunosteam prea bine inainte sa fac parte din Agentia Hitman, dar dupa am observat aceste calitati.Alyyn7 este un player cu o vechime cat de cat mare si este cel mai potrivit pentru postul de primar din candidatii de mai sus ^_^. #Vreau sa scap mai repedeeee!
Dezeer Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Nico_96 Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 12 Primarul pe care il votati : bL@cK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pentru ca joaca de mult si nu schimba factiuniile ca pe ciorapi , cum fac altii , merita o sansa si el , alyyn7 a mai avut :P
Guest Advent Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : sKeT Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Alyyn7 deoarece este un player activ, capabil si serios.
Ovidiu700 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Ovidiu700 Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Alyyn7 deoarece este un player activ, capabil si serios.
Sergiu Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : shifT_ Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de foarte mult timp si mi-am facut o parere buna despre el, activ, glumet dar si serios cand este cazul.
wHere Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : wHere Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un player vechi , activ, serios, capabil de functia de primar
ssmmqq Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : dannnutz Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 28 Primarul pe care il votati : Bl@cK Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate si dupa parerea mea este cel mai potrivit pentru aceasta functie din cei 3.
Oliver Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : CloHard Factiunea din care faceti parte : Grove St Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi , cu experienta , de treaba , activ , foarte capabil care sunt sigur ca va face o treaba excelenta ca si primar . In general am o parere o foarte buna despre el si despre calitatile sale . .
crysTyan0 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Rohan Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Alynn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Votul meu merge spre Alynn7 deoarece este un player capabil, activ, istet si descurcaret.Am toata increderea in el, daca v-a lua primaria v-a face o treaba foarte buna.
nO sOuNNNd Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : sOuNdy Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ, vechi in comunitate, isi face treaba, serios, descurcaret si este cel mai capabil pentru aceasta functie zic eu.
Stealth Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : iLeGaL Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, capabil si serios, foarte activ si este cel mai potrivit pentru aceasta functie, cred ca se va descurca mai bine decat ceilalati candidati.
Tails Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : teils1 Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Defragus Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pe defragus il stiu de multa vreme si stiu de ce este capabil. Daca va fi ales primar, va garantez ca se va descurca de minune!
Mave Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul: Ghiondes Factiunea din care faceti parte : UST Level: 17 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati: Il votez pe Alyyn7 , deoarece e activ , ajuta playeri , le da sfaturi , si cred ca va face o treaba buna.
Flippy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul: Flippy Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level: 25 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati: Este un player vechi in aceasta comunitate si merita acest post :)
Andreisd Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul: Andreis Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level: 11 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati: Este un player vechi in aceasta comunitate si cred ca se va descurca de minune. Succes si sper sa te descurci.!
Danutzu Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) :Danutzu Factiunea din care faceti parte :Armata Level (minim lvl 3) :20 Primarul pe care il votati :Defragus Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player de treaba si cred ca daca v-a primi GM se v-a descurca.Merita din punctul meu de vedere sa fie Primar.
LoveLess Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : LoVeLess Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) :32 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un playeri vechi in comunitate, stie sa se descurce in diferite intamplari neasteptate, este activ, si cred ca merita sa ii fie data o sansa.
Bredwolf Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) :Razvan Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Defragus Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Imediat ce m-am reapucat,el a fost singurul care m-a ajutat si de aceea il votez.Nu m-a ajutat cu bani sau alte chestii,doar m-a indrumat,m-am imprietenit cu el si doresc sa ajunge primar ca el sunt foarte bun cu jucatorii care e noi si nu stie sa joace.
Fonz Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Fonz Factiunea din care faceti parte : Grove :wub: Level (minim lvl 3) :11 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi in comunitate care merita aceasta functie si care ajuta playerii noi.
Judge4 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Jairoo Factiunea din care faceti parte : DNB Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Defragus Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi in cominitate , este detreaba cu toti , merita functia de primar !!!
aNNNdy Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : Denim Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 25 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi in comunitate si stie cum merg lucrurile pe server, merita sa fie primar.
CristyTheKnight Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick-ul (in joc) : CristyTheKnight Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) :20 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator serios,activ,prietenos,gata sa sara oricand in ajutor si are vechime in comunitate