{Vlad} Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 - Nick: Vlad - Factiuni precedente: SMURD, LF, NG,PD, BIKERS, DNB - Level: 22 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Membrii organizati, si uniti. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme/droguri, paritcipari la war, si omorarea rivalilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): ban pt 3 warns - Intervalul orar in care jucati: 11:00-23:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Vlad Ilovan - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Nasaud - Sex (masculin/feminin): Masculin
Guest wolfy21 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 - Nick:w0lfy. - Factiuni precedente:politicieniii - Level:6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:mie mi se pare un gang unit descurcaret si foarte tehnic - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:war,arme,droguri,kil,cops vs mafie si alte evenimente - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)-nam sunt curat - Intervalul orar in care jucati:pai dimintaza-10:12,amiaza-15:18,seara-precum se vede la /stats de la 20:23 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/5nmhyqovt/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume Rodor Ciprian - Varsta:15 ani jumate - Orasul in care locuiti:piatra neamt - Sex (masculin/feminin): masculin P.S:am link catre demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415159&pid=6490865&st=525&#entry6490865
#Mircea Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Respins.Nu ca as fi inteles oricum mare lucru din ce ai scris,la cum ai impodobit cererea.
Andrey1233 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 - Nick: CelMaiTare13 - Factiuni precedente: TheMafia,TheTriads,Consilier,Smurd... - Level: 10 am ore necesare pt lv 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ajut factiunea - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri,warr,taxe.. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu - Intervalul orar in care jucati: 8-9 ore pe zii - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/csip0wkht/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: F.Andrey - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti. - Sex (masculin/feminin): M
#Mircea Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Respins.Nu te vad deloc in joc.Nici nick-ul nu te ajuta.
AzyMan Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 - Nick: AndreySan - Factiuni precedente: SMURD - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca este o factiune placuta pentru mine, mai ales ca stiu ca lider-ul e pe masura asteptarilor mele - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri, furt de masini, trafic de arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 7-8 ore/zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:A. Andrei - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Constanta - Sex (masculin/feminin): Masculin
Negru Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick:negru - Factiuni precedente:the triads - Level:9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:pentru ca am doi prieteni care miau zis ca factiunea asta i cea mai tare - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Materiale,droguri si lupte de strada - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)nimic - Intervalul orar in care jucati:12-7 si 23-3 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)http://www.picz.ro/show-image.php?id=1fe480c824015855a7463e89cd2527c1 Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Grigorescu Alexandru - Varsta:19 - Orasul in care locuiti:Baia Mare - Sex (masculin/feminin):masculin
#Mircea Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dupa ce ma jignesti pe whisper pentru ca te-am respins mai ai tupeul sa aplici ? Respins
Eric Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 - Nick: Eric - Factiuni precedente: SFR, PD, Hitman, Ballas - Level: 21 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Fun - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri, mats, war-uri - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 00:00 - 23:00 - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Eric - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: CT - Sex (masculin/feminin): M
Damelut Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 - Nick: Aquatic - Factiuni precedente: Smurd,bikers,pd, dnb - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: cand am fost in dnb si bikers am vazut ce puternic e gangul LSV - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: arme, drugs,war,kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: 11:00-22:00 cat e vacanta - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/ac10wehvt/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Luchian Paul - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: tg neamt - Sex (masculin/feminin): masculin
AndreiAJM Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 - Nick:J0k3r - Factiuni precedente:Politicieni ; San Fiero Rifa ; The Triads ; Da Nang Boys ; F.B.I - Level:19 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este o factiune unita cu membri si lider foarte capabili. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Cu crime , cu mats , cu drugs , cu war-uri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):warn pt non-fp - Intervalul orar in care jucati:7:00 - 00:00 - Poza cu stats : http://postimage.org/image/rdtl7ndoj/full/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume:C.Andrei - Varsta:15 - Orasul in care locuiti:Galati - Sex (masculin/feminin):M
Briant Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 - Nick: Shaiden - Factiuni precedente: DNB/Grove - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang puternic cu un lider care stie sa ii coordoneze. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Gang-ul se ocupa cu traficul de arme/mats/droguri si cu omorarea rivallilor. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Nu am unul fix dar joc in jur de 3-4 ore pe zi. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Filip Andrei - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
rebeca123 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 - Nick: R3b3k - Factiuni precedente: ng.ballas/dnb - Level: 11 am rp pt lvl 12 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang puternic,si un lider pe masura - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: traficul de arme/mats/droguri si cu omorarea rivallilor. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Nu am unul fix dar joc in jur de 3-4 ore pe zi. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) / http://imageshack.us/photo/my-images/850/samp156es.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mitran Valentin - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Alexandria - Sex (masculin/feminin): Masculi
Roxor Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 - Nick: Roxor - Factiuni precedente: triads politicieni dnb - Level: 7 fac 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: imi place mult gang vr sai ajut cu or ce vreau ei sai ajut - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Gang-ul se ocupa cu traficul de arme/mats/droguri si cu omorarea rivallilor. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Nu am unul fix dar joc in jur de 3-4 ore pe zi. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/u80bf0gl5/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Flavius Butescu - Varsta: 11 ani - Orasul in care locuiti: Grumazesti - Sex ( masculin/feminin): Masculin Multumesc :tiphat: :beer:
#Mircea Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Respins.[Nu cred ca esti pregatit pentru a face parte din gang si nici nu cred ca te vei integra aici]
WRDv8 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 - Nick: WRDv8 - Factiuni precedente:Politicieni , The Mafia - Level: 11 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune in ascensiune si vreau sa ajut , in plus am si un prieten aici - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Trafic de arme , droguri , materiale - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 2 warn , unu primit dintr-o eroare si au zis ca mi-l sterg si nu l-au mai sters si unu afk la cai - Intervalul orar in care jucati: Dupa amiaza si seara . - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: N . Mihai - Varsta: 22 ani - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex ( masculin/feminin): Masculin
#Mircea Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Respins. Edited September 2, 2012 by #Mircea
Dawidh Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 - Nick: Dawidh - Factiuni precedente: Medici , UST , Mafia - Level: 18 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Un lider capabil care are respect pt toti jucatori dak la randul nostru avem respec , bine organizat si pus la punct. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: omorarea rivalilor , war , trafic de arme si de droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): ban ( bug abuse , dar am fost iertati cu toti ) si 3 warns = ban 7 zile ( demult tare ) - Intervalul orar in care jucati: 12:00-00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Click ! Informatii din viata reala: - Nume si prenume: D.Adrian - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Galati - Sex (masculin/feminin): Masculin