Mario Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 - Nick: Matzzzu - Factiuni precedente: Ballas , Triads. - Level: 12 rp de 13. - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiune unita. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn nu mai stiu. - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp , 3-4 ore pe zi. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Click Informatii din viata reala: - Nume si prenume: R. Mihai - Varsta: 20 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin
DFR Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Acceptat pentru teste Va ve-ti duela tu si HsmHaOs pentru locul liber. Aveti timp pana la ora 16:00, 8.07.2012,ca sa va sincronizati pe server sa dati testele. In caz contrar primul care ma va contacta va da testele.
DFR Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Acceptat pentru teste Va ve-ti duela tu si HsmHaOs pentru locul liber. Aveti timp pana la ora 16:00, 8.07.2012,ca sa va sincronizati pe server sa dati testele. In caz contrar primul care ma va contacta va da testele. S-a mai eliberat inca un loc, asa ca aveti amandoi posibilitatea de a intra in factiune.
SkPw0w Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 - Nick: SkPw0w - Factiuni precedente: Medici - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Deoarece factiunea are un lider de nota 10+ si este o factiune unita - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri,Mats,Droguri , Kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn - AFK la cai - Intervalul orar in care jucati: 6-7 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Gabriel - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Sibiu - Sex (masculin/feminin): Masculin
gabureanu22 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 - Nick: yo3333 - Factiuni precedente: SMURD - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune frumoasa,imi place in gang-uri+lider capabil - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri,Mats,Droguri , Kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Am avut 1 ban pentru 7 zile motiv:limbaj dar am invatat sa vorbesc frumos si n-o sa am certuri in factiune - Intervalul orar in care jucati: 6-7 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) :http://postimage.org/image/6ndmm75a3/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Stefanescu Razvan - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Craiova - Sex (masculin/feminin): Masculin
DFR Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Respins (Nu cred ca esti pregatit momentan pentru acest gang)
Costin Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) - Nick: ZealL - Factiuni precedente: DNb/PD/NG/Triads/SMURD - Level: 26 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune organizata cu lider si membrii capabili. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn- afk la cai, era regula d'abea pusa in aplicare si nu stiam... - Intervalul orar in care jucati: 7-8 ore pe zi. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Marius Costin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Braila - Sex (masculin/feminin): Masculin Retrag, scuze.. Edited July 8, 2012 by J3ff_Hardy
awesometron Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 - Nick: LionHeart - Factiuni precedente: Politicieni , SMURD - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este una dintre factiunile cele mai unite de pe server. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale , Droguri , War-uri etc - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 5 ore pe zi - Poza cu stats : http://postimage.org/image/udrd64495/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Dacu Ionut - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Targoviste - Sex (masculin/feminin): Masculin
Benko Fery Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Nick:SaKaLuX - Factiuni precedente:- - Level:6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru ca este o factiune unita este foarte buna si doresc sa ma aflu in cea mai buna factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Eu cred ca se ocupa cu tot ce trebuie ca si : rapiri draguri arme si multele altele - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati:tot timpu - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): //postimage.org/image/c3gmi56qd/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Benko Fery - Varsta:11 - Orasul in care locuiti:Cluj-Napoca - Sex (masculin/feminin):Masculin RETRAG OK RETRAG :error: RETRAG
highn Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 - Nick: Skoobax. - Factiuni precedente: PD, HITMAN - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este o factiune care imi place ;x - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri.droguri materiale. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp , 6-7 ore pe zi. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Florin - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Baia MAre - Sex (masculin/feminin): Masculin
DFR Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 LionHeart - respins (nu te cred pregatit momentan pentru acest gang) SaKaLuX - respins (aplici si la mafia si aici ? data viitoare aplici doar la una si te gandesti de 2 ori inainte la care vrei) Skoobax. - acceptat pentru teste
Senzo Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 - Nick: George - Factiuni precedente: Grove,FBI,PD,Hitman,Ballas,Scoala. - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa ma reapuc de joc , iar Los Santos Vagos n-am incercat-o niciodata. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale , Droguri , War-uri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Warn- Bug Abuse,Limbaj - Intervalul orar in care jucati:Cand am timp. - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Neagu George - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin Retrag.
The_Lion Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nick: Diablo - Factiuni precedente: All factions' aproape. - Level: 14 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune frumoasa..si cu o poveste interesanta. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri.droguri materiale.Weapons'. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):Foarte multe..joc de 3 ani . - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval anume. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Daniel - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti. - Sex (masculin/feminin): Masculin
DFR Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Respins (nu te-am prea vazut in joc... + ca la level tau deja aproape toate factiunile ai incercat, ma face sa cred ca esti excursionist)
ReyYko Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nick:ReyYko - Factiuni precedente:The Mafia , UST - Level:13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: As vrea sa ajut cat de mult pot acest gang. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Droguri , Materiale si trafic de arme. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Am avut mai acum ceva timp ban pentru 3 advertismente dar eram incepator atunci. - Intervalul orar in care jucati:9:00-22:00 - Poza cu stats : click Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Hîncu Ciprian - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Suceava - Sex (masculin/feminin): masculin
DFR Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Acceptat pentru teste (Iti ofer o sansa, ai grija ce faci cu ea)
The_Lion Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Respins (nu te-am prea vazut in joc... + ca la level tau deja aproape toate factiunile ai incercat, ma face sa cred ca esti excursionist) Scuza-ma dar nu puteam sa rezist.Eu joc de 3 ani pe acest server,eu te stiu de cand erai level 1(nick vechi sTilatu)sper ca iti amintesti.Acest post l-am facut mai mult sa vezi cat de destept poti fi si normal k am fost in toate factiunile.Prostia playeriilor vechi ca numai joaca..au ramas doar amatori.
DFR Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Respins (nu te-am prea vazut in joc... + ca la level tau deja aproape toate factiunile ai incercat, ma face sa cred ca esti excursionist) Scuza-ma dar nu puteam sa rezist.Eu joc de 3 ani pe acest server,eu te stiu de cand erai level 1(nick vechi sTilatu)sper ca iti amintesti.Acest post l-am facut mai mult sa vezi cat de destept poti fi si normal k am fost in toate factiunile.Prostia playeriilor vechi ca numai joaca..au ramas doar amatori. O data ce am luat decizia , te rog nu mai posta, in caz contrar o sa cer warn up.
fizeeN Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) Nick: fizeeN - Factiuni precedente:Sfr , Pd, Hitman - Level:20 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Deoarece as vrea sa ajut acest gang - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Droguri , Materiale si trafic de arme. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1Warn - Kill admin [AOD] - Intervalul orar in care jucati:10-19 - 21- 3 - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei Vascul - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Baia Mare - Sex (masculin/feminin): masculin Retrag imi pare rau! Edited July 11, 2012 by fizeeN
Stef@n Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 - Nick: TinKode - Factiuni precedente: DNB,LSVGrove - Level: 9 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang renumit, si am mai fost... (super gang) si o sa activez de acum in colo - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: traficul de arme si mats waruri,si blocari - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati: N-am un orar anume. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/rjx83oc87/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Stefan - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti:Ploiesti - Sex (masculin/feminin): Masculin
DFR Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Acceptat pentru teste (iti acord o sansa, ai grija ce faci cu ea)