VicToR_ Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 - Nick: mInd - Factiuni precedente: UST,PD,Armata,F.B.I - Level: 23 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune frumoasa,si unita,din toate punctele de vedere. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme/droguri si carne vie . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Mai tot timpu. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: C.Victor - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Iasi - Sex (masculin/feminin): Masculin
Guest Wapo Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 - Nick: Wapo - Factiuni precedente: TheMafia,TheTriads,Ballas,Grove - Level: 22 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place sa o ard ca un gangster :> - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Waruri... - Antecedente: 2 warnuri , nonfp & afk la calutzi :x - Intervalul orar in care jucati: Nu am program fix, dar in mare 4-5 ore pe zi - Poza cu stats : http://i.imgur.com/Ysbpa.jpg - Nume si prenume: Popa Vlad Alin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin (voi fi demis din hitman cand vine kidzeen :) ) Retrag......scz de deranj
moses Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 mInd - acceptat pentru teste. Wapo - blacklist - testele le dam azi dupa ora 20:00
Guest RiscX Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 - Nick: RiScX - Factiuni precedente: Smurd,Ng,Bikers,SFR - Level: 10 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Doresc sa intru in acest gang deoarece sunt multi membrii ON - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri,kill-uri si multe altele - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Am primit un warn deoarece am deranjat un event - Intervalul orar in care jucati: 09:00 - 00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Ciprian - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Targu Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin[
DFR Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Respins (prea multe /w in joc, chiar si pe forum, nu asa se intra intr-o factiune)
Aurica18 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 - Nick: Stook - Factiuni precedente: consilieri - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am auzit lucuri bune despre gang si vreau sa ajut la ridicarea acestuia - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri,kill-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: nu am interval prestabilit dar joc cam 7+ ( ore) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:florinel - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: mioveni - Sex (masculin/feminin): Masculin[ # imi cer scz dar m-a rugat sa il ajut ...
endLessFCSB Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 - Nick: endLessFCSB - Factiuni Precedente: DNB , Politicenii , SFR - Level: 8 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Nu aveam cu cine sa cooperez. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de materiale si vanzari de arme - Antecedente: Am 3 wanuri , Am fost banat 7 zile pentru acumularea a 3 warnuri - Intervalul orar in care jucati: 11:00 - 18:00 - Poza cu stats : /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Georgescu Lucian - Varsta: 16 ani - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
DFR Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Stook - Respins(Nu ai experienta in acest domeniu, nu te-am vazut sa te remarci in joc cu nimic) endLessFCSB - Acceptat pentru teste
Blackhole Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 - Nick:BlacKhOl3 - Factiuni precedente:SMURD , CONSILIERI , SFR - Level:7 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Sa ajut factiunea si sa arat ca e cea mai tare factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:cu materiale droguri waruri kiluri etc.. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- - Intervalul orar in care jucati:5-6 ore - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://postimage.org/image/naupflmjv/eabe2c25/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Moisescu Arthur - Varsta:13 - Orasul in care locuiti:Ploiesti - Sex (masculin/feminin):masculin
DFR Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Respins (Revii cu o aplicatie cand nu mai esti in San Fierro Rifa)
DFR Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Te rog nu mai posta, decizia e luata, data viitoare cand aplici, asigurate ca esti Civil. Poti revenii cu o aplicatie peste 3 zile.
Guest Allen Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 - Nick: Allen - Factiuni precedente: SMURD;Scoala;NG;Ballas; - Level: 17 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune foarte bine organizata cu un lider capabil - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme/droguri/war-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Un warn deoarece am alergat in zig-zag - Intervalul orar in care jucati:09:00-14:00 si 22:00-01:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/641/samp063zr.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Antonescu Ionut Florin - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Urziceni - Sex (masculin/feminin): Masculin
Camorra Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 - Nick: Camorra - Factiuni precedente: Grove, Triade, Hitman. - Level: 16 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: N-am mai fost de vreo 2 ani jumate in factiune. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu droguri, war-uri, jafuri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Warn, nu stiu de unde il am. - Intervalul orar in care jucati: Pranz - Seara. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Florin George - Varsta: 21 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
Guest Wapo Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 - Nick: Wapo - Factiuni precedente: TheMafia1,TheTriads2,Ballas1,Grove3. - Level: 22 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa calc pe urmele lui TuPac :> :)) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats,Drugs, Waruri... - Antecedente: 2 warnuri , nonfp & afk la calutzi :x - Intervalul orar in care jucati: 15:00-18:00, 23:00-01:00 - Poza cu stats : http://i.imgur.com/Ysbpa.jpg - Nume si prenume: Popa Vlad Alin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin
HsmHaOs Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 - Nick: HsmHaOs - Factiuni precedente: Politicieni, Sfr,FBI,Triade - Level: 13 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: deoarece imi place cum este organizata si vreau sa imi fac prieteni noi. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu trafic de droguri si arme. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 0 - Intervalul orar in care jucati: Dimineata. cam de la 9 la 12 si de la 9 la 23. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihailescu MIhnea - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Piatra Neamt - Sex (masculin/feminin): masculin
CioCio Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 - Nick: CioCio - Factiuni precedente: Departamentul de Politie(rank 2) , Grove Street(rank 3). ,Ballas(rank 2), Scoala(rank 5) - Level: 27 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Mereu lsv'ul a fost un gang respectat cu un numar mare de membri. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri , droguri , materiale , suprematie. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Warn - afk cai. - Intervalul orar in care jucati: 10:00-14:00 / 22:00 - 03:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://img137.imageshack.us/img137/5465/samp752.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex - Varsta: 17 ani - Orasul in care locuiti: Bacau - Sex (masculin/feminin): Masculin
qzENNNN Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 - Nick: qZennN - Factiuni precedente: Consilier , FBI - Level: 12 cu rp de 15 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang puternic si respectat - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme si droguri . Waruri si taxe de protectie - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Acum cat e vacanta , de dimineata pana seara . 10:00 - 00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andoni Sebastian ( sebba ) - Varsta: 16 ani - Orasul in care locuiti: Suceava - Sex (masculin/feminin): Masculin