Messi Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: messi67 Level(minim 6): 10 Factiunea din care faceti parte: Mafia De ce doriti sa intrati in club: 4fun
Bytza Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Noul Co-Lider este Stefan27 , felicitari ! (A fost ales pentru: activitate foarte buna , bun organizator al eventurilor , fost primar si stie cam ce si cum , userbaruri pentru castigatori care vor fi oferite de acuma incolo si multe altele)
Stephan Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Salut , de astazi sunt noul Co-Lider sper sa facem o treaba buna. Lista ( Liderii & Co-lider & Membrii ) -----------------------------------------------------------------
Guest Legenddary Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: k3NzZor Level(minim 6): 9 Factiunea din care faceti parte: Ballas 4 Life :gunsfire: De ce doriti sa intrati in club: 4fun
Stephan Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: k3NzZor Level(minim 6): 9 Factiunea din care faceti parte: Ballas 4 Life De ce doriti sa intrati in club: 4fun Acceptat.
Lolecs Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: Lolecs Level(minim 6): 24 Factiunea din care faceti parte: Ballas De ce doriti sa intrati in club: Sa domin tot ce se poate domina !! :tiphat:
Stephan Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 acceptat [ tu nu o sa domini nimic :)) ] Update lista
Bytza Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Sedinta a fost mutata pe sambata in jurul orei 13:00 , locul o sa il anunt cu o zi inainte.Sa fiti la curent pe forum,o sa venim cu niste idei noi cel mai probabil sambata se vor face niste selectii,insa nu le detaliez pana atunci.Premiile cresc cu cat sunteti mai multi la sedinta.
Mugur95 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick: Mugur Level(minim 6): 21 Factiunea din care faceti parte: LSV De ce doriti sa intrati in club: imi place sa ma joc cu deagle
Stephan Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick: Mugur Level(minim 6): 21 Factiunea din care faceti parte: LSV De ce doriti sa intrati in club: imi place sa ma joc cu deagle acceptat
Bytza Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Sedinta a fost mutata pe sambata in jurul orei 13:00 , locul o sa il anunt cu o zi inainte.Sa fiti la curent pe forum,o sa venim cu niste idei noi cel mai probabil sambata se vor face niste selectii,insa nu le detaliez pana atunci.Premiile cresc cu cat sunteti mai multi la sedinta. O sa anunte maine Stefan27 locul si schimbarile aparute recent.Sa nu mai vad neimplicare din partea voastra,avem 1 meeting pe saptamana daca nu ajungeti postati .. nu sa nu stim nimic de voi .
Stephan Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) + Update lista Edited September 6, 2012 by RaduStefan27
BlackAngel Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Nick: Mitza Level(minim 6): 23 Factiunea din care faceti parte:Bikers De ce doriti sa intrati in club: imi plac duelele cu eagle , 4 fun
Jaguar Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 De cate ori mai trb sa zic sa ma repui pe lista ? ... Postez aici pentru ca prin PM vad ca nu rezolv nimic
Eddi Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Nick: SomerhaldeR Level(minim 6): 14 Factiunea din care faceti parte:Da Nang Boys De ce doriti sa intrati in club: Imi place sa ma duelez cu deagle!
Stephan Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) Din cate vad pe lista asta esti .. faci gura degeaba poate nu am salvat psd'ul. somerhalder - acceptat Mitza - acceptat Update lista Edited September 7, 2012 by RaduStefan27
DFR Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Sedinta a fost mutata pe sambata in jurul orei 13:00 , locul o sa il anunt cu o zi inainte.Sa fiti la curent pe forum,o sa venim cu niste idei noi cel mai probabil sambata se vor face niste selectii,insa nu le detaliez pana atunci.Premiile cresc cu cat sunteti mai multi la sedinta. O sa anunte maine Stefan27 locul si schimbarile aparute recent.Sa nu mai vad neimplicare din partea voastra,avem 1 meeting pe saptamana daca nu ajungeti postati .. nu sa nu stim nimic de voi . Nu cred ca ajung , fac gratar , asa ca slabe sanse :P
molotow Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Nu sunt sigur ca ajung la sedinta asa ca postez aici. :closedeyes:
Jaguar Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Nu fac gura degeaba... dupa parerea mea, ultimul post cu lista membrilor e cel mai important, dar trecand peste asta: Maine nu stiu sigur ca o sa pot veni la sedinta, am anuntat sa nu fie probleme
Eddi Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 La acea ora am sedinta cu factiunea! Imi cer scuze.!Nu pot ajunge!