Jump to content
Guest Al1n..

LinkMania Deagle Club

Recommended Posts

Posted

Acceptati.

Nu uitat urmatorul meeting o sa fie Sambata 01.09.2012 , ora 13:00 . Locul si grupele o sa le postez vineri ! Cei care aveti ! va rog sa nu mai lipsiti nemotivati altfel ve-ti fi demisi.

Posted

Nick: Alexutssu.

Level(minim 6): 10 ( pot face 13 )

Factiunea din care faceti parte: Grove Street

De ce doriti sa intrati in club: Trag bine cu deagle-u , si as dori sa arat ce pot ! :gun:

Posted

Nu sunt sigur daca ajung la sedinta sambata, sunt plecat din oras si nu stiu cand ma intorc.

Scutit .

Jalol Acceptat . daca si de data aceasta vei trata clubul cu indiferta nu vei mai avea dreptul de a aplica la acest club . ne vedem la sedinta sambata

Posted

Premiile de saptamana aceasta au crescut !! Vreau sa vad o prezenta de minim 20 de membrii , cei care nu pot ajunge sa posteze aici .

Guest Tempest.
Posted

sper sa ajung la sedinta # Nu promit !

Posted

ATENTIE ATENTIE !! BYTZA ESTE IN BANI !!

Va astept la sedinta sambata .

Va reamintesc ca puteti primii advertisment / demitere si la sedinta in fuctie de comportament ! ( daca va spun sa stai intr-un loc , acolo stai / dupa ce muriti veniti inapoi pentru ca nu facem doar 1vs1) De data aceasta o sa fiu si eu si bytza si o sa fie alta organizare nu ca data trecuta , am fost 15 la1vs1 si la 2v2 6 .

Posted

Scutit , distractie placuta !.

Nu uitati maine de sedinta , locul de prezentare o sa-l anunt diseara iar de grupe o sa ma ocup cu Eclipsse .

Avem premii mari la primele locuri , deci nu pierdeti !!

Posted

Acceptat .

Incep sa anunt de pe acuma , urmatorul meeting o sa fie Sambata 01.09.2012 , ora 13:00 . Locul si grupele o sa le postez vineri ! Cei care aveti ! va rog sa nu mai lipsiti nemotivati altfel ve-ti fi demisi.

Am sedinta la ora 14:00 in factiune , imi cer scuze dar nu cred ca am sa pot sa ajung , Daca se termina sedinta repede poate ajung :tiphat:

Posted

Nick: Gladiator9

Level(minim 6): 15

Factiunea din care faceti parte: Grove

De ce doriti sa intrati in club: Imi place sa trag cu deaglu si 4fun.

Posted

Acceptat .

Sedinta e maine nu astazi !!!!

Urmatorul meeting o sa fie Sambata 01.09.2012 , ora 13:00 . Locul si grupele o sa le postez azi ! Cei care aveti ! va rog sa nu mai lipsiti nemotivati altfel ve-ti fi demisi.

Posted

Maine , 1.09.2012 , ora 13:00 va avea loc urmatorul meeting !! Loc : Pizza LS , langa locul de unde iei jobul de drugs dealer.

Aliniere la zid.

Spatiu desfasurare evenimente.

Loc pentru castigatori.

Loc pentru cei care au pierdut.

Vreau totul sa fie organizat , cine nu respecta o sa fie demis instant fara sa stau la discutii . Sutem un club serios , ce e gluma ramane gluma dar cand e vorba de o treaba serioasa o facem asa cum trebuie.

Va astept in numar cat mai mare !! Cu cat numaru creste , si premiile vor creste !

Posted

Adaugam la premiu la 1 vs 1 un userbar " LinkMania Deagle Club - Master Deagle - Nume "

---------------------------

Maine , 1.09.2012 , ora 13:00 va avea loc urmatorul meeting !! Loc : Pizza LS , langa locul de unde iei jobul de drugs dealer.

Aliniere la zid.

Spatiu desfasurare evenimente.

Loc pentru castigatori.

Loc pentru cei care au pierdut.

Vreau totul sa fie organizat , cine nu respecta o sa fie demis instant fara sa stau la discutii . Sutem un club serios , ce e gluma ramane gluma dar cand e vorba de o treaba serioasa o facem asa cum trebuie.

Va astept in numar cat mai mare !! Cu cat numaru creste , si premiile vor creste !

Guest Tempest.
Posted

Bytza mafiotu` sper sa ajung la sedinta ! Doar daca se intampla cv nu ajung !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...