Bytza Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nick: SaKaLuX Level(minim 6): 12 Factiunea din care faceti parte: Da Nang Boys De ce doriti sa intrati in club: De placere si sa fac duele Acceptat . Te astept la sedinta Nu pot sa ajung la sedinta , pentru ca am sedinta la F.B.I .. daca o faceai mai tarziu era ok .. bafta Nu e nici-o problema , asta e rezolvam noi sapt viitoare cumva .
DFR Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nu pot ajunge la sedinta, chiar acum trebuie sa plec in oras , ma intorc dupa ora 4... Pare rau :tiphat: . Succes cu premiile
ZooYork. Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Trebuie sa plec de acasa, probleme personale :)
EcLipSSe Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Invoiti . Dupa cum sta treaba nu cred ca vom fii 25 ...
oneil Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nick: ScarFaCe Level(minim 6): 10 Factiunea din care faceti parte: LSV De ce doriti sa intrati in club: imi plac duelurile cu deagle si evenimentele.
Guest Perry Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nick: Perry Level(minim 6): 27 Factiunea din care faceti parte: The Mafia De ce doriti sa intrati in club: Sa ma antrenez cu deagle
lolflamE Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nick: Uzzi Level(minim 6): 11 Factiunea din care faceti parte: LSV De ce doriti sa intrati in club: 4fun
EcLipSSe Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Sedinta a avut loc cu succes insa nu cum ma asteptam . Am facut doar 1vs1 pentru ca la 2vs2 numai aveam cu cine . De data viitoare o sa fiu mult mai strict cu regulile si o sa primiti advertisment imediat , nu ca azi , de imi venea sa dau clubu si sa ma apuc de mario . La sedinta au fost prezenti : wHere outlook SpartaN16 ReDDogS WeeZ90 Lolecs Sensei Raicu Spx iLeGaL LionHeart kvL Mishka Hacker Ceilalti ati primit cate un advertisment . La 1vs1 :Winner ->> iLeGaL - 100.000$ Si 2 poze de la sedinta .. : http://postimage.org/image/shwtctmpr/ http://postimage.org/image/6lcmouqzf/ Daca data viitoare o sa va comportati lafel o sa primiti advertistement . Pana acum cel care trebuia sa primeasca advertisment trebuia sa fie Mishka dar am zis ca nah .. e prima data si sa o lasam asa . Data viitoare o sa fie total diferit . Lider : EcLipSSe Bytza Membrii: Raicu Where Madal1n Zooyork - a anuntat in game ca trebuie sa plece Alexus ! Katalyn ! Jaguar Mishka SenSei Blacktouch Aurica18 Cretu ! Stefan27 - a anuntat in game ca nu poate venii ReDDogs Lolecs ILegal Hitler outlook Stalker kvl Jalol! LionHeart Skanee extazy ! Vexos_ ! Godlike Gyx ! mRs. WeeZ90 Flippy ! Hack3r sPx {sMokers}Malboro ! DaddyJohn ! MrDexter Gronkh ! ! = Advertisment . La 2 sunteti demisi . Pentru a anula advertismentul trebuie sa fiti prezenti la 3 sedinte consecutive sau sa castigati la 1vs1 !! O sa aleg in curand un Co-lider . Am pe cineva in minte dar o sa il aleg dupa sedinta urmatoare!!
Bytza Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Jaguar - scutit , antrenament la FBI Aurica18- plecat cu parintii mi-a trm pm aseara Hitler- e in vacanta m-a anuntat aseara
Theo Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Nick: ShaideN Level(minim 6): 10 Factiunea din care faceti parte: PD(momentan) De ce doriti sa intrati in club: Sa ma antrenez cu deagle
Bytza Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 De saptamana viitoare o sa schimbam putin continutul la sedinta , ca sa nu mai fie problema cu cine vs cine , o sa facem grupele frumos in Photoshop , cine lipseste , adversarul trece mai departe. Va rog sa va implicati mai mult,nu e greu sa veniti macar 1 data pe saptamana. De azi incepand , trimitetimi pe PM data si ora favorabila pentru ca majoritatea sa vina la sedinta , nu se poate din 38 de membrii sa fim doar 15. Azi o sa actualizez lista cu membrii si avertismentele voastre.
Bytza Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ! = Advertisment . La 2 sunteti demisi . Pentru a anula advertismentul trebuie sa fiti prezenti la 3 sedinte consecutive sau sa castigati la 1vs1 !!
Guest Tempest. Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nick: Michael Level(minim 6): 16 Factiunea din care faceti parte: BALLAS De ce doriti sa intrati in club: sa ma antrenez pe digal !
taylorrrr Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nick: Flaviu. Level(minim 6): 6(cu rp de 7) Factiunea din care faceti parte: SFR De ce doriti sa intrati in club: Imi place duelul cu deagle si sa ma distrez.
cosmyn20001 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nick: Cosmin001 Level(minim 6): 10 Factiunea din care faceti parte: The Triads De ce doriti sa intrati in club: Imi place duelul cu deagle si sa ma distrez.
Bytza Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Acceptat .Incep sa anunt de pe acuma , urmatorul meeting o sa fie Sambata 01.09.2012 , ora 13:00 . Locul si grupele o sa le postez vineri ! Cei care aveti ! va rog sa nu mai lipsiti nemotivati altfel ve-ti fi demisi.
Gamyng Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Nick: NuTTzeL Level(minim 6): 14 Factiunea din care faceti parte: San Fierro Rifa De ce doriti sa intrati in club: Pe parcurs capat experienta la deagle.
aNNNdy Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Nick: Xzibit Level(minim 6): 28 Factiunea din care faceti parte: UST De ce doriti sa intrati in club: Imi place duelul cu deagle si sa ma distrez.