Jump to content
Perpripiu

Votati primarul Sesiunea Mai 2012

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : Mynim@l

Factiunea din care faceti parte : DNB

Level (minim lvl 3) : 12

Primarul pe care il votati : Sayid

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): A mai detinut o functie pe acest server, a dovedit ca s-a descurcat si ca a organizat bine intreg PD-ul, merita sa mai aibe o sansa ca si primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : MusicOn

Factiunea din care faceti parte : NG

Level (minim lvl 3) : 13

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): S-a descurcat foarte bine cu functia pe care a mai avut-o pe acest server ( cea de lider PD)

Posted

Nick-ul (in joc) : Puk

Factiunea din care faceti parte : Politicieni

Level (minim lvl 3) : 5

Primarul pe care il votati : sMokeR

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un player vechi si se intelege cu cetatenii , merita sa fie primar

Posted

Nick-ul (in joc) : Laurentiu.

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Un tip de treaba (cand vrea ) cu calitati si defecte , a mai fost lider PD , eu zic ca stie cu ce se mananca aceasta functie,Succes.

Posted

Nick-ul (in joc) : aLexIFr

Factiunea din care faceti parte : F.B.I

Level (minim lvl 3) : 14

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player capabil de a comunica cu cetateni, descurcaret ,experimentat , merita sa fie primar !

Posted

Nick-ul (in joc) : AlexFcDb.

Factiunea din care faceti parte : civil

Level (minim lvl 3) : 10

Primarul pe care il votati : FlaviusCR7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il aleg pe FlaviusCR7 pentru ca este un player activ, un bun colaborator si ajuta pe oricine la nevoie.

Posted

Nick-ul (in joc) : MaDu

Level (minim lvl 3) : 5

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Player vechi, descurcaret si foarte politicos, a mai fost GM si stie cum sa se descurce in astfel de functii, merita sa fie primar.

Posted

Nick-ul : Smiley

Factiunea din care faceti parte : Police Department

Level : 25

Motivul pentru care il votati : A fost lider la Departamentul de Politie o buna perioada de timp si a aratat de ce este in stare si sunt sigur ca si acum o sa faca o treaba minunata, votati Sayid !

Posted

Nick-ul : Jones

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level : 26

Motivul pentru care il votati : Il votez pentru ca merita si cand spun merita e clar de ce, a aratat ca este capabil si a reusit sa ridice o factiune, a fost GM timp de 6 luni si cred ca reusea sa obtina si mai mult daca nu facea acea greseala, succes tuturor candidatilor!

Posted

Nick-ul (in joc) : LionHeart

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 8

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pt. ca este cel mai capabil din acea lista si pentru ca a avut functie pe forum si a stiut cum sa coordoneze factiune impreuna cu colegul lui . sper sa castige

Posted

Nick-ul (in joc) : Ryth

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 12

Primarul pe care il votati : sMoKer

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Consider ca este capabil pentru aceasta functie, bineinteles si Sayid este, dar e cazu sa mai lase si pe altcineva, deci smoker ar fi ideal, are vechime in comunitate si cunoaste foarte bine serverul

Posted

Nick-ul (in joc) : HkR

Level (minim lvl 3) : 36

Primarul pe care il votati : sMoKeR

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Player vechi in comunitate , stie sa organizeze , merita aceasta sansa , are toate calitatiile unui primar

Posted

Nick-ul (in joc) : ZealL

Factiunea din care faceti parte : Triads

Level (minim lvl 3) : 25

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un palyer vechi si activ care stie sa organizeze o factiune si merita foarte mult acest post.

Posted

Nick-ul (in joc) : dannnutz

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 27

Primarul pe care il votati : Madalyn

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) Un player activ, cu experienta, si cred ca merita cel mai mult dintre candidati functia de primar

Posted

Nick-ul (in joc) : Dam1an

Level (minim lvl 3) : 6

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi,se intelege foarte bine cu playerii si eu cred ca este capabil pentru acesta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) :Pyciulik

Factiunea din care faceti parte :civil

Level (minim lvl 3) :13

Primarul pe care il votat :smoker

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :este un tip de treaba ,foarte serios,si este capabil de multe!!

Guest CristiaNNNN
Posted

Nick-ul (in joc) : Perry

Factiunea din care faceti parte : Grove Street

Level (minim lvl 3) : 22

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): E vechi si cred ca se descurca , in plus a mai detinut si o functie pe acest server si se descurca foarte bine

Posted

Nick-ul (in joc) :DizzzY

Factiunea din care faceti parte :civil

Level (minim lvl 3) : 22

Primarul pe care il votat :Sayid

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : persoana capabila, l-am vazut ca gm, baiat responsabil. Are votul meu.

Posted

Nick-ul (in joc): Konica

Factiunea din care faceti parte : DNB

Level (minim lvl 3): 21

Primarul pe care il votati: FlaviusCR7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): E un player activ, capabil, vechi in comunitate, ii place sa se implice. Merita aceasta functie si sigur va face o treaba buna.

Posted

Nick-ul (in joc) : is.insane

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Am observat ca este unul dintre putinii oameni capabili de pe server-ul asta si are capacitatea de a ajuta jucatorii de orice nivel, cu sau fara experienta. (parerea mea).

Posted

Nick-ul (in joc): TRK

Factiunea din care faceti parte : CiViL

Level (minim lvl 3): 19

Primarul pe care il votati: Sayid

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este capabil pentru aceasta functie, a mai fost GM la alte factiuni, ar face treaba destul de buna ca si primar.

Posted

Nick-ul (in joc) : Denim

Factiunea din care faceti parte : F.B.I

Level (minim lvl 3) : 25

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este vechi pe server si stie cum merg lucrurile si are foarte multa experienta. Merita sa fie primar.

Posted

Nick-ul (in joc) :StefaN20

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Primarul pe care il votati : FlaviusCR7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un om de incredere, serios, capabil sa indeplineasca toate promisiunile facute.

Posted

Nick-ul (in joc) : sENNNtRy

Factiunea din care faceti parte : USTS

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player foarte de treaba, merita rangul de primar eu cred ca o sa isi faca treaba bine si o sa se intelaga cu civili

Posted

Nick-ul (in joc) : moses , cateodata si moses[AOD] , depinde de situatie :bananadance2:

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 19

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): S-a descurcat la PD in timpul in care a fost lider , e o factiune mai dificila ca primaria , cred ca se va descurca si aici daca va fi ales primar :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...