Jump to content
Perpripiu

Votati Primarul Sesiunea Aprilie 2012

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : KenVelo

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 14

Primarul pe care il votati : The_Game

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate, activ si serios. A fost lider la Grove Street si s-a descurcat foarte bine, merita aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : wHere

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 22

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : esti un player activ, serios, are experienta necesara pentru a fii primar, isi face bine treaba in orice circumstante

Guest Al1n..
Posted

Nick-ul (in joc) :Al1n..

Factiunea din care faceti parte :Civil

Level (minim lvl 3) :7

Primarul pe care il votati :Nae

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player bun care isi vede de treaba.Nu am avut nici o altercatie cu el si mi se pare potrivit pt aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : An00bY

Factiunea din care faceti parte : Triade, nu ca ar conta..

Level (minim lvl 3) : 18

PrimarulCandidatul pe care il votati : FlaviusCR7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pentru simplul fapt ca este nevoie de "talente" noi ce ar trebui sa dovedeasca pentru viitor ca ar merita o functie oficiala. Din comportamentul lui am observat ca este un baiat cu cap, intelegator, dar a dat dovada si de activitate.

Pup ceilalti, nu am nimic cu voi, primul rand de la motiv spune tot.

Posted

Nick-ul (in joc) : MiXtap

Factiunea din care faceti parte :Instructor

Level (minim lvl 3) : 23

Primarul pe care il votati : FlaviusCR7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :il votez pe flavius pentru ca il stiu de foarte mult timp, de cand eram eu lv2 si mi se pare un om capabil pentru aceasta functie pe de o parte se intelege cu toti membrii si are capacitatea de a intelege probleme altora si de a le rezolva

Posted (edited)

Nick-ul (in joc) :Senzo-u

Factiunea din care faceti parte :Shivil

Level (minim lvl 3) : Douazeci si trei (23)

Primarul pe care il votati : The_game's

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Sincer , imi place fata lui , are bot de mercedes , si genti BBS ,si cand ii bagi un nos in fund zboara.Bravo.

warn up

Edited by anaxor
Posted

Nick-ul (in joc) : dannnutz

Factiunea din care faceti parte : fbi

Level (minim lvl 3) : 25

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Activ, vechi in comunitate, a mai detinut o funcie de gm si consider ca e cel mai potrivit din cei 4 pentru aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : Denim

Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman

Level (minim lvl 3) : 23

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este sociabil, serios si cred ca merita sa fie primar.Pentru ca il cunosc si este un tip care stie sa fie serios cand este cazul.

Posted

Nick-ul (in joc) : T.Michael

Factiunea din care faceti parte : Grove

Level (minim lvl 3) : 20

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player de incredere pe care te poti baza la greu. A demonstrat de'a lungul timpului ceea ce poate sa faca si consider ca este apt pentru aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : CristyTheKnight

Factiunea din care faceti parte :UST

Level (minim lvl 3) : 17

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : deoarece este foarte activ pe svr mi se pare ca a dobandit o experienta destul de mare si este omul potrivit sa ajute comunitatea ca primar avand capacitatea de a se intelege cu toti jucatorii.

Posted

Nick-ul (in joc) : HEdy

Factiunea din care faceti parte : UST

Level (minim lvl 3) : 20

Primarul pe care il votati : The Game

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player de treaba, activ, cand avea GM la Grove ajuta mult playerii, facea eventuri calumea, tine la glume, bla bla bla... sper sa castige alegerile

Posted

Nick-ul (in joc) : Boomslide

Factiunea din care faceti parte : F.B.I

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este foarte de treaba, mereu m-a ajutat cand i-am cerut ajutorul,activ ,cu capul pe umeri si cred ca este cel mai potrivit pentru o asemenea functie dintre candidati :).

Posted

Nick-ul (in joc) : Hardwell

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 9

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ, vechi in comunitate care a mai avut o functie si stie cum merge treaba.

Posted

Nick-ul ( in joc ): Erick

Factiunea din care faceti parte: Armata

Level ( minim level 3 ): 20

Primarul pe care il votati: The_game

Motivul pentru care il votati ( Minim 20 de cuvinte ): Este singurul din lista candidatilor care merita cu adevarat aceasta functie. Este o oportunitate pentru el sa arate ca stie ce sa faca, ca este serios si se tine de treaba.

Posted

Nick-ul (in joc) : Mihai1200

Factiunea din care faceti parte : F.B.I

Level (minim lvl 3) : 13

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : il votez pe FlaviusCR7 pentru ca il stiu un player competent si de treaba si isi merita aceasta functie din plin

Posted

Nick-ul (in joc) : Chase

Factiunea din care faceti parte : Instructori.

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Are experienta, e vechi in comunitate, e activ si a mai fost in staff.

Posted

Nick-ul (in joc) : MaRyUsS

Factiunea din care faceti parte : The Mafia

Level (minim lvl 3) :18

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player cu foarte mare experienta si foarte serios in tot ceea ce face !!!

Posted

Nick-ul (in joc) : KENN

Level (minim lvl 3) : 13

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player pe care-l cunosc de o buna perioada de vreme si care in perioada de inceput avea mici "probleme", iar modul in care le-a rezolvat m-a impresionat, acum fiind un player care poate duce o factiune in spate, sau doar o responsabilitate...

Posted

Nick-ul (in joc) : ScaRaMouche

Factiunea din care faceti parte : sfr

Level (minim lvl 3) : 29

Primarul pe care il votati : The_game

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : pentru ca merita. e activ, e de treaba si cel mai important: merita sa fie primar. as fi vrut si eu acest post, am candidat, insa mi-am dat sema ca the_game e mult mai bun. e si experimentat pentru ca a mai fost lider si nu am nici o indoiala ca nu va iesi primar. apreciez munca ta. bv the_game.

Guest CristiaNNNN
Posted

Nick-ul (in joc) : Perry

Level (minim lvl 3) : 19

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Activ , vechi in comunitate , a mai avut GM , descurcaret , de treaba si cred ca nu se va descurca

Posted

Nick-ul (in joc) : Dominic

Primarul pe care il votati : Nae

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte vechi in comunitate , cu foarte multa experienta , serios si capabil de a ocupa aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc): The StaR

Factiunea din care faceti parte: Grove

Level (minim lvl 3): 35

Primarul pe care il votati: FlaviusCR7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player capabil,serios si foarte de treaba. Merita o sansa

Posted

Nick-ul (in joc) :SkateRZ

Factiunea din care faceti parte :Fbi

Level (minim lvl 3) :26

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Vechi in comunitate,descurcaret,serios.Cred ca ar merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc): Wiz

Factiunea din care faceti parte: Grove Street

Level (minim lvl 3): 6

Primarul pe care il votati: FlaviusCR7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un tip cu capul pe umeri, stie de gluma dar este si serios atunci cand trebuie. Sunt sigur ca va face o treaba buna ca primar daca va castiga.

Posted

Nick-ul (in joc) : Sorin_Nache

Factiunea din care faceti parte : Smurd

Level (minim lvl 3) : 6

Primarul pe care il votati : Mrrn

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi se pare cel mai potrivit om pentru a ocupa aceasta functie, deoarece experienta si vechimea in aceasta comunitate il ajuta mult, avand atatea functii pe server !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...