Colinzink Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nick : Colinzink Factiune : The Triads Level : 20 Varsta : 16 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Spionare.
Sayid Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 ReFl3XXX - Acceptat. LoLz0r - Respins, ai level destul de mare, sti regulile politiei. Danutzu - Acceptat. Zozo - Respins, tocmai ce ai iesit din PD, sti regulile. Teo_730 - Respins, esti nevoit sa-i acorzi mai mult timp liderulu-i tau, sti regulile. MusicOn - Respins, motivul tau este destul de slab. GoTeK - Acceptat. RaDu - Acceptat. Legendd - Respins, motivul tau este destul de slab. Hanke - Acceptat. aNNNdy - Acceptat. Alin97 - Respins, motivul tau este destul de slab. ReyYko - Respins, nu ai cum sa ajuti la prinderea criminarilor, momentan esti in Mafie. Bytza - Respins, ai mai fost in aceasta factiune, nu te-ai tinut de ea. ElderGad - Acceptat. kenzzor - Acceptat. Paul14 - Acceptat. D3v1L - Respins, ai mai fost membru al acestei factiuni, sti cum sta treaba. R3b3k - Respins, astept sa posteze el, in sesiunea viitoare sper. Ionut - Respins, sti cum decurg lucrurile pe aici, ai fost membru al acestei factiuni. TayLorrrr - Respins, ai mai fost membru al acestei factiuni. fLuEnCe - Acceptat Darius14 - Respins, ai mai fost membru al acestei factiuni. Colinzink - Respins, motivul nu se implica in regulile acestei academii. Aici se incheie prima sesiune al acestui proiect . Primele doua lectii vor avea loc maine(19.03) incepand cu ora 21:00. Se va sustine o lectie de teorie si una de practica.
Sayid Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Cursul din aceasta seara s-a desfasurat bine. Membrii absenti : RaDu - (1/3) Hanke - (1/3) Cateva poze de astazi : Urmatorul curs se va tine joi(22.03) ora 21:00 . Locatie : Primarie LS. Rog daca se poate sa fiti toti prezenti, nu aveti nimic de pierdut ! # Sedinta mutata JOI !
AlexanderCR Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nick : AlexanderCR Factiune : Civil Level : 3 Varsta : 18 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Doresc sa particip la aceste cursuri pentru a-mi inbunatati cunostintele despre departamentul de politie si despre abilitatile unui adevarat politist.
Sayid Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Momentan nu se fac recrutari pentru cea dea doua sesiune, mai treci pe aici .
Gabii Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Imi cer scuze Sayid , dar nu am atata timp cat sa pot veni si la Academie . Ma retrag din ea .
*RaDu* Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Imi cer scuze pentru absenta, am avut probleme cu netul si nu am putut anunta. Astazi am balul bajoratului si nu pot sa ajung.
Sayid Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Hanke si RaDu sunt exclusi din proiect cu interdictia de a se inatoarce inapoi . # Sedinta anulata, voi fi plecat din oras cateva zile .
*RaDu* Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Care este motivul pentru care m-ai exclus ? Ti-am trimis si pm si tot nu mi-ai raspuns.
Sayid Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Daca vei avea rabdare si vei astepta postul meu ar fi ok, am mici probleme personle 2-3 zile, o sa anunt dupa.
Sayid Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 A inceput a doua sesiune de recrutari , puteti depune cereri.
Flippy Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick : Flippy Factiune : UST Level :14 Varsta : 17 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Pentru combaterea criminalilor si a jafurilor.Si sa am o pregatire in acest domeniu.
Guest Wapo Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick :Wapo Factiune :TheTriads Level :13 Varsta :15 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Pentru a avea grija sa raspunde raufacatoriilor cu aceeasi moneda si pentru nevoiea de a cunoaste :) .
Gaby. Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nick :ApolloOne Factiune :Civil Level :13 Varsta :16 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Pentru a invata mai multe despre politie si sa-i prind pe cei ce produc ilegalitati .
Calibru 9mm Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nick : Calibru Factiune :Civil Level : 3 Varsta : 17 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Pentru combaterea crimelor si pentru a invata cat mai multe despre lege:)
Sl3nder Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Nick : Alexus Factiune : Da Nang Boys Level : 19 Varsta : 14 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Vreau sa invat lucruri noi :)
Guest BlackSwordd Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick : NewYorkeR Factiune : Triads Level : 11 Varsta : 17 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Vreau sa intru in PD si pentru asta am nevoie de putina pregatire inainte.Sper sa fac fata :) .
RedForce Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick : RedForce Factiune : Hitman. Level : 15 Varsta : 17 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : De curiozitate si ca sa aflu lucruri 'noi'.
focuS Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick :FocuStar Factiune :Civil Level :14 Varsta :16 De ce doresti sa participi la cursurile academiei :vreau sa invat lucruri noi si sa imi fac prieteni noi
Guest Advent Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick :sket Factiune :politicienii Level :9 Varsta :14 De ce doresti sa participi la cursurile academiei :Vreau sa invat ceva nou!!
sorin200913 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick : Ssorin Factiune : Civil Level : 3 Varsta : 19 De ce doresti sa participi la cursurile academiei : Vreau sa ma obisnuiesc cu aceasca factiune pentru ca sunt sigur ca la lvl 7 vreau sa pun aplciatie acolo .
.sKaNNer. Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick : Cernoby Factiune : The Triads Level : 8 Varsta : 14 De ce doresti sa participi la cursurile academiei: Sa am o pregatire in acest domeniu
alxmax Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick :aix048 Factiune :Civil Level :3 Varsta :17 De ce doresti sa participi la cursurile academiei :Sa am pregatire in domeniu,pentru o cariera in PD si pentru a reduce crimele in oras dar si in afara orasului