eMc Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : eMc. Factiunea din care faceti parte : Grove Street. Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Are vechime, activ pe server si cel mai capabil din punctu meu de vedere.
RydeR Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : RydeR Factiunea din care faceti parte : Hitman :wub: Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Player destul de vechi in comunitatea LinkMania si mi se pare cel mai potrivit pentru functia de primar dintre toti cei care candideaza.
Old_Man Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : old_man Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : am peste 3... Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): are nick usor de pronuntat :), glumesc. Merita vazut daca merita sa fie acolo unde multi ar merita sa fie. :P
Colinzink Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc) : Colinzink Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : CloHard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Are vechime in comunitate,prietenos,responsabil , si sunt sigur ca postul de primar i se potriveste ca o manusa.
Aidan Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick-ul (in joc): Aidan Factiunea din care faceti parte: F.B.I Level (minim level3) : 11 Primarul pe care il votati: RoBeRtZiChA Motivul pe care il votati (minim 20 cuvinte) : Este un player activ, este un player vechi. Il cunosc doar de cand am intrat in factiunea FBI dar deja il cred capabil sa ocupe postul de Primar.
Danutzu Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) :Danutzu Factiunea din care faceti parte :SFR Level (minim lvl 3) :17 Primarul pe care il votati :CloHard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Pai vorbeste frumos are capacitatea de a lucra ca un primar si in plus ajuta oameni si ar merita de la fiecare cate un vot :D.
aex_alexandrus Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) :@alexandru Factiunea din care faceti parte :dnb Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Robertzicha Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Merita aceasta functie deoarece esti un membru foarte activ.
florin_alex Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc): aKaRy Factiunea din care faceti parte: F.B.I Level (minim level3) : 13 Primarul pe care il votati: RoBeRtZiChA Motivul pe care il votati (minim 20 cuvinte) : Este un player activ, este un player vechi. Il cunosc doar de cand am intrat in factiunea FBI dar deja il cred capabil sa ocupe postul de Primar.
antaury Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) :antaury Factiunea din care faceti parte :SMURD Level (minim lvl 3) :5 Primarul pe care il votati :RoBeRtZiChA Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Un player vechi, activ, stie sa organizeze o factiune.E serios cand trebuie, cu capul pe umeri si care cred ca se va descurca foarte bine.
Fuego Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) : Fuego Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : RoBeRtZiChA Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, activ, si mertira aceasta functie
Guest Allen Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) :Allen Factiunea din care faceti parte :National Guard Level (minim lvl 3) :15 Primarul pe care il votati :Robertzicha Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Merita acesta functie deoarece este un membru capabil si foarte activ
ShapeShifter Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) : DeaNN Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Are vechime, activ pe server si cel mai capabil din lista de mai sus.
.sKaNNer. Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc): Cernoby Factiunea din care faceti parte: SMURD Level (minim lvl 3): 4 Primarul pe care il votati: RoBeRtZiChA Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): E de treaba, ajuta playeri :D
Bay3TasuL Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc): Bay3Ta$uL Factiunea din care faceti parte: DNB Level (minim level3) : 15 Primarul pe care il votati: RoBeRtZiChA Motivul pe care il votati (minim 20 cuvinte) : Este un player vechi pe server se descurca are caracter si sunt sigur ca nu o sa dezamageasca pe ceilalti asa ca succes.
Hackeru' Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) : BobMarley Factiunea din care faceti parte : Departamentul de Politie Level (minim lvl 3) : am 10 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai bun si apt din lista candidatilor la functia de primar si anume el Zozo.
Dragos Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) : RuLleR Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player sociabil,serios,cu o vechime consistenta.Cat am stat in PD,mie cel putin mi-a demonstrat ca poate sa trateze cu seriozitate o functie mare si nu numai ..
Sayid Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) : Sayid Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Player vechi, cooperativ, respecta deciziile, il cunosc inca de cand imi era coleg in PD, impreuna cu el formam o echipa foarte buna,mi-a fost membru si stiu ce poate, merita mult mai mult .
Sonicutz Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) :Pyciulik Factiunea din care faceti parte :Smurd Level (minim lvl 3) :10 Primarul pe care il votati :Clohard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Un player vechi,cu experienta,stie ce vrea,si capabil de orisice!
Camorra Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc): Camorra Factiunea din care faceti parte: Hitman Level (minim lvl 3): 16 Primarul pe care il votati: Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Am fost cu el in pd, stie sa organizeze, este vechi si cred ca va face treaba buna. In orice caz merita functia.
Eric Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul ( in joc ): Erick Factiunea din care faceti parte: Armata Level ( minim level 3 ): 20 Primarul pe care il votati: Zozo Motivul pentru care il votati ( Minim 20 de cuvinte ): Nu pot spune ca-l cunosc foarte bine, dar de cate ori am avut ocazia sa vorbesc cu el sau sa-l vad actionand, mi-a dat impresia ca este serios si matur.
.SparTacuS. Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc):_SparTacuS_ Factiunea din care faceti parte:- Level (minim level3) : 5 Primarul pe care il votati: RoBeRtZiChA Motivul pe care il votati (minim 20 cuvinte) :Este un player activ si vechi, isi vede de treaba lui si nu se baga in seama aiurea...ar merita o sansa ca primar.
Guest MicroSoft Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) : Vlad Factiunea din care faceti parte : Triade Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Clohard Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator vechi in comunitate, are exeprienta, poti discuta orice cu el este serios si se tine de treaba cand incepe un lucru, dupa parerea mea merita o sansa ca si primar.
meetique Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) : ScaRaMouche Factiunea din care faceti parte : sfr Level (minim lvl 3) : 27 Primarul pe care il votati : Zozo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : cred ca e capabil de acesct post. este un jucator vechi si experimentat. cred ca multi ar avea ceva de invatat de la el. cred ca ar aduce ceva nou in acest joc.
costyb Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Nick-ul (in joc) : CostyB Factiunea din care faceti parte : Fbi Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Robertzicha Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : pentru ca este activ, capabil, ar putea conduce o factiune cu usurinta si ar putea face fata la aceasta provocare.