Impulss Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Don_Aztec Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pur si simplu, este un player serios, eu cred ca este si competent, si de ce nu, merita o sansa.
Fabian Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : bl4ck_f@lc0n Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 29 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este player vechi in comunitate ,cred ca va face o treaba buna 1
Gabi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : SilenT Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player serios, glumet cand trebuie, activ, cinstit, are toate calitatile pentru a deveni primar.
#Mircea Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : The_Game Factiunea din care faceti parte : Police Department Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Jucator foarte vechi al acestei comunitati,totodata si foarte experimentat fiind si fost admin.Merita postul de primar,he's the man.
jie Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Jie Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : An00by mi se pare cel mai in masura si cel mai capabil dintre toti candidatii pentru a intra in functia de primar deoarece este un player foarte vechi si fost admin.
ShapeShifter Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : DeaNN Factiunea din care faceti parte : Grove St. Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ, prietenos, a mai avut functii pe server, deci v-a aduce un + primariei,
Lazyb0y Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Notram Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate , a mai fost si in staff si s-a descurcat bine , caterinca omu :tiphat:
.SparTacuS. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) :_Spartacus_ Factiunea din care faceti parte :- Level (minim lvl 3) :5 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi si de treaba :D merita sa fie primar ...
Guest MicroSoft Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Vlad Factiunea din care faceti parte :Armata Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator cu experienta in functia de lider, comunicativ, prietenos, stie de glume insa odata cu asta este si serios.
Dumboo Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Dumboo Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe An00by, deoarece este un jucator vechi, capabil, prietenos, amuzant si dupa parerea mea este un om cu capul pe umeri (scuzati-mi cacafonia).
Katalyn Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick-ul (in joc) : Katalyn Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este cel mai competent dintre cei de mai sus, nu se lasa influentat,are toate calitatile pentru a detine aceasta functie.
Odin Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : Cheta Factiunea din care faceti parte : Underground Street Tuning Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : El are o vechime pe acest server, merita din plin aceasta functie, a fost si admin, cred ca sar descurca si ca primar :D
Stef@n Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) :Embra Factiunea din care faceti parte :PD Level (minim lvl 3) :16 Primarul pe care il votati :Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Am incredere in el si sper ca o sa coordoneze bine politicieni.. :D
moses Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : moses Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player activ , cu capul pe umeri , la locul lui , stie sa se comporte , iar parerea mea este ca ar merita o sansa :)
f1re Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc): Odo Factiunea din care faceti parte: Ballas Level (minim lvl 3): 7 Primarul pe care il votati: An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este vechi in comunitate, dispune de o experienta mai vasta fata de ceilalti contracandidati.
_Hidra_ Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : Lee Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ pe server , are foarme multa experienta in jos si cred ca ii s-ar potrivi foarte bine aceasta functie de primar Alyyn7 daca votati n-o sa regretati !!
iroNNN Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : [w0lf] Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un baiat capabail , activ in comunitate , are multa experienta in spate de joc si cred ca ar merita o sansa
Eric Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Nick-ul (in joc): Erick Factiunea din care faceti parte: Armata Level: 20 Primarul pe care il votati: An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Ar fi si timpul ca primaria sa aiba un lider cu experienta, serios, care sa stie cu adevarat ce se face cu o factiune. Edited January 28, 2012 by Eric
freezeR Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) :FLorrYnuSh. Factiunea din care faceti parte :The Mafia Level (minim lvl 3) :12 Primarul pe care il votati :Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Mie mi se pare un jucator experimentat care a trecut prim multe factiuni importante si a obtinut rank'uri mari .El este capabil de asta . Parerea mea este ca Alyyn7 merita sa devina primar .
BoBoTM Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : BoBoTM Factiunea din care faceti parte : Hitman Level (minim lvl 3) : 22 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Serios, capabil, glumet, activ, are experienta necesara pentru a deveni primar.
Flavius95 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) :FlaviusCR7 Factiunea din care faceti parte :Grove Street Level (minim lvl 3) :22 Primarul pe care il votati :An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Un player vechi al comunitatii,activ,glumet dar si serios cand este nevoie.Are o gandire matura,pozitiva,cu siguranta isi va face treaba de primar foarte bine.
fReSh` Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : fReSh Factiunea din care faceti parte :Hitman Level (minim lvl 3) :35 Primarul pe care il votati :Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Vechime in comunitate,se implica,ajuta pe toata lumea,vrea sa demonstreze ca poate sa faca ce isi propune si merita o sansa.
Panther Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : Panther Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 34 Primarul pe care il votati : Alyyn7 Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pai sunt multe cuvinte de lauda pe care pot sa le spun despre Alyyn7, este un om cu care poti discuta multe chestii, inainte sa faca ceva intai gandeste , este matur in gandire si cred ca indeplineste toate conditile pentru functia de primar .
CSergiu Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul (in joc) : GreenSabre Factiunea din care faceti parte : Underground Street Tuning Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : heineken. Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E de treaba, activ.
Ryan Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Nick-ul: Ryan Factiunea din care faceti parte: FBI Level: 20 Primarul pe care il votati: Alyyn7 Motivul pentru care il votati: Il cunosc pe Alin de ceva vreme si mi-a lasat o impresie buna. Este un baiat capabil, cu care poti sa stai de vorba, este glumet atunci cand trebuie. Nu este de foarte multa vreme in comunitate, dar s-a integrat foarte repede, si-a facut prieteni, ceea ce am apreciat la el. Dupa parerea mea va face o treaba buna in functia de primar. 1