TuninBoy Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 invata sa vorbesti! limbaj de mahala: http://imageshack.us/photo/my-images/543/screen011220490024.jpg/
sexezSTAR Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Salutare, deci eu vorbeam cu pectoralul in tarcul nostru nu stiu ce te intereseaza pe tine ce vorbim noi , sa ma posteze el daca nu i-a placut cum i-am vorbit
TuninBoy Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 cumetras....e pe chat...cum daca tu vorbeai cu el a aparut si la mine...putin imi pasa cu cine vorbeai!pe mine m-a deranjat...si am postat!
sexezSTAR Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 si daca e un chat ce? cu ce te deranjat pe tine ? eu am vorbit cu un membru din partyu meu pe spotul meu , vad ca mai nou ma vanezi dar lasa ca daca asa vrei asa o sa facem
TuninBoy Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Tu chiar crezi ca eu stateam sa te vanez pe tine?pur si simplu s-a intamplat sa fiu in tarkul de langa,dar la mintea ta ce pot sa iti cer?Concluzie: Nu e vina mea ca vorbesti tu pe global chat si nu vorbesti in party sau pe PM(de asta exista)! :dontknow:
sexezSTAR Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 da asta faci , ma vanezi pe mine , asa ai facut si atunci cu kanturu3 , m-am luat de tine pe post si apoi ai venit la preluare ai vazut ca am raspuns , apoi cand m-am dus la invazie iar ai venit repede ai facut preluare nu ai zis nimic stiind ca iti dau pk , atata iti zic roata se intoarce ;)
Stefan^SM Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 daia suntem romani :) daca moare capra vecinului ce bine ne simtim :-j
BaauBaau Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Cum adik il postezi tu dak cu mine o vb... , Ce treaba ai tu cum o vb cu mine... Dak mie imi comvine... Problema ii ca tu ai stat pe marginea tark tau si ai vaz ce scriem noi.... Te'o jignit cu ceva ?? Dak nu ti'o placut cum o vb stai in banca ta,
Guest O-C-B Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 asa face asta vaneaza limbaj > http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431542 asa a facut si cu mie dar nu se vad printurile ;) No Warn ,numai pot cu TuninBoy asta ,vanator mare pt. tunin cu dedicatie /watch?v=_7UYnB-rGyw :)) (no warn Kitte nu am pus link )
Kitte Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Zangestu vroiam sa iti dau doar un avertisment, dar mai ai un atencedent. Nu iti dau cat "ar trebui " pentru limbaj*2 pentru ca este prea mult pentru ce s-a zis. limbaj * 2 - 7 zile