Jump to content

TuninBoy

LinkManiac
 • Content Count

  665
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TuninBoy

 1. De ce Anumite conturi primesc 2 k wcoin si eu doar 500, am facut si al 2-lea cont si tot la fel.Are ceva de vazut cu rasa caracterelor Am un RF si un MG ...
 2. Am cumparat de la James o armura Blood angel si nu merge sa o port ,poate fi bug? Si inca o chestie , am cautat dar nu gasesc cum se fac upgrade la bloodangel daca are careva vreun link sau sa imi explice cum se face as aprecia! P.s am cumparat si claws si pe alea pot sa le port, am questul facut de fist ...deci nu vad ideea! Am inteles ca la sm se da 2k de wcoin la rr, eu fiind rf primdesc doar 500 ???? Nu am cheltuit nimic de la primul rr...
 3. De ce nu le bagi pt a fi testate si seturile acc?
 4. Am facut si cc 1 si 2 si 3 in toate 3 reward a fost "zen " ,e normala treaba asta?? sau nu este setat un reward anume pt cc?
 5. ce treaba are asta cu ceea ce am zis eu? nu mai merge sa bag nici un punct nicaieri Trebuie sa te duci la bossi , la fosta intrare catre arena ,apoi te duci la sfarsit la icarus la pheonix ,apoi in aida cauti dragonu ala mare (bossi de pe fiecare mapa trebuie omorati)
 6. De ce nu mai ma lasa sa bag nici un punct in master? Am dat sw ,am lvl corespunzator, puncte...se pare ca in nici un spell nu ma mai lasa sa bag puncte!
 7. Nu pot nici arunca itemul nici sa il vand la shop,am incercat si sa ii pun pe mine +sw ! P.s care este codul webzen pt a sterge un caracter?
 8. Si pe mine de ce m-ar interesa sa caut pe web zen? joc pe webzen? sau joc pe linkmania? ....mi se pare asta o delasare si o lipsa de interes pt playerii noi,de exemplu daca eu ii zic unui prieten acum ca ma joc mu s15 pe link trebuie intai sa il trimit pe webzen oficial ca sa citeasca ?
 9. unde este gremory case?
 10. Ar fi ok daca s-ar face un topic cu " how it`s made" sa stie toata lumea ce si cum,de exemplu eu cu pentagramele astea nu stiu care e treaba ca am vazut ca maresc dmg, dar nici nu stiu cum se fac nici pe unde gasesc errtelurile nici mithril ala unde cade ,absolut nimic, un jucator nou care nu a jucat sezoanele anterioare la s15 fata de cei care stiu deja jocul e bagat in ceata rau de tot plus ca nu are cum vreodata sa joace pvp ne stiind nimic de sezonul asta!
 11. Multe bugguri! P.s Alta chestie care nu am vazut sa cada sunt " heart of love" care aveau itemele cu add sa faci chaos weapon tinand cont ca din toti mobii cad doar exe ,nu am vazut drop de uniria pt a face macar dinorant pt icarus...
 12. Alta treaba care nu merge!
 13. Alt bug se pare ca nu vrea sa imi recunoasca ancient statue am dat switch si tot asa!
 14. Alta chestie care nu mi se pare normala la 10 k agi 8k vit si 3k ene un rf sa dea dmg intre 200-1400 galben si 1400 excelent dmg !
 15. Bug? lvl mi se pare foarte mare pt a intra in bc 1 la lvl 156 cu caracter RF ,apoi am facut questul si am primit experienta si nu a cazut nici un item nimic ! comanda /move nu functioneaza ! Cum pot face ca scrisul alb normal chat sa apara in chat in partea stanga si nu deasupra capului ca am incercat toate variantele si click pe patratel si cu f4 whisper on /off si tot nu merge!
 16. Am luat buff din safe zone si apoi m-am dus la scheleti , dupa respawn m-a dat asa!
 17. Am dat sa descarc clientul si doar cel de pe mega merge descarcat,am facut update si tot asa apare!
 18. Cum fac sa corectez treaba asta?
 19. Am vrut sa scriu pe cand se da reset db si dupa nu mai mergea corectat! P.s careva prin joc sa ma creasca un pic si pe mine??? Habar nu am despre s15,nu am mai jucat de pe s6 cred ca era acum cativa ani....de pe unde pot citi cam ce seturi ,arme si detalii despre caractere ca mi se pare cam prea mare diferenta de la unu la altul si trebuie documentare:))
 20. Salut ,poti face un tutorial ceva in care sa explici cum si altii pot face bani din ceea ce spui cu clickurile si survey? P.s sunt multi care sunt interesati ,cred ca ar fi un ajutor daca si altii ar beneficia de cateva informatii de unde si cum sa inceapa?
 21. Pe cand s-a setat rr db ?
 22. de ce mi-l blocheaza malware?
 23. Salutare ! As avea nevoie de pagina de download patch in situatia in care jocul este open pt public nu doar pt teste !
 24. Se pare ca link nici pe forum nu mai e ce era odata P.s Care pe unde mai jucati ...as vrea sa mai dau cateva batai de cap la vechii tovarasi de joaca de p`aci!
 25. Pe beta asta poate juca toata lumea? P.s vreau sa ma reapuc !
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...