TuninBoy Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=431029 cum adica nu am toate pozele ....ce poze mai vrei...nu vezi destul de clar ca am scris pe pm ss placut...se vede in print in safe zone destul de clar dimished the damage....ce vrei mai mult de atat?ce legatura are unde am eu pozele?
Stefan^SM Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 3. Screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului.
TuninBoy Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 tu vezi print screenul ala la 7 ore dupa? se vede destul de clar ca nu aveam programul ala.....nu scria ala singur numele lui in chat si la pm asa ca mi se pare corecta plangerea mea! PS:tu esti chior de ai scris cu ”size” ala?
Bloody Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Din pacate trebuie sa respecti un regulament care are anumite puncte. Asa cum este legea romaneasca, cu urcusuri si coborisuri. Regulamentul spune clar ca trebuie scris pe chat alb. Daca asa zice legea, degeaba incercam noi sa schimbam. Neatentia se plateste. Alta data scrie pe alb. Nu vad de ce mai insisti. Vrei sa amintesti moderatorului ca a uitat sa iti dea pentru nefondata. Eu as fi spus mersi...
Stefan^SM Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 tu vezi print screenul ala la 7 ore dupa? se vede destul de clar ca nu aveam programul ala.....nu scria ala singur numele lui in chat si la pm asa ca mi se pare corecta plangerea mea! PS:tu esti chior de ai scris cu ”size” ala? ma gandeam ca poate asa o sa citesti regulamentul:)