FALLEN Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Numarul/Factiunea: Biroul Federal de Investigatii Text dorit: The StaR - Rank 1 Alte cerinte: Nici una
RuLLzzs Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 De la oricine daca poate linkid de la el. Model: Da Nang Boys Text dorit: Sa fie scris Alexus - rank 4 Thief in coltul din stanga sus si ex: Da Nang Boys acolo in dreapta pe verticala cum am scris Se poate sa fie scris Da apoi Nang sa fie scris sub "Da" cu cateva spatii mai incolo si apoi Boys sub Nang tot cu cateva spatii mai in spre dreapta Alte preferinte: culoare: turcuaz http://imageshack.us/photo/my-images/703/samp447hn.png/ pe imaginea asta daca s'ar putea.. Toate vor fi la fel, daca doresti cum le-am facut altora bine , daca nu si mai bine . @edit : Daca te uiti putin mai sus la cereri observ ca doresc si eu sa`mi faci o semnatura ... :)
SDK Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Mi-a scapat . #De acum specificati cine doriti sa va faca userbar-ul .
Andra Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Model: UST Text dorit: Varuu1 - Underground Street Tuning Alte preferinte: Sa fie scris cu albastru daca se poate. Doresc sa imi faca liNkiD semnatura.
elometin Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Model: UST Text dorit: EloMetin Alte preferinte: -
DFR Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Model: FBI Text dorit: El3mEnT - Biroul Federal de Investigatii Alte preferinte: In stanga sa fie El3mEnT si in dreapta Biroul Federal de Investigatii , scrisul sa fie Comic Sans Ms Rog sa mi-l faca IiNkiD
Claux Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Model: Scoala Text dorit: KenVelo - Trainee (stanga) -> Scoala (dreapta) Alte preferinte: - Sa fie facut de liNkiD
Crowley Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Model: FBI Text dorit: (ex: nume, rank, factiune etc.): In stanga : " Leader " si in dreapta : " Street Art Club " dace se poate :D ! Si cu Comic Sans Ms daca vrei ... :P . Alte preferinte: (ex: roz cu albastru etc): Galben cu albastru . Doresc sa`mi faca liNkiD userbarul !!!
vLn0994 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Numarul/Factiunea: Text dorit: vLN0994 - Linkmania Gamer Alte cerinte: Sa fie ca cel de sus, ca al lui kenny. Multumesc
lolflamE Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Numarul/Factiunea: Ballas Text dorit: Hawx Alte cerinte: sa il faca linkid [kiszen]
Kemico Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Model: Ballas Text dorit: (ex: nume, rank, factiune etc.): Anubis Alte preferinte: Exact ca aici: doar ca scrisu sa fie mov. Cine vrei sa iti faca semnatura: liNkiD
SDK Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 @edit : Madalyn porti userbar-ul cum l-am facut-o eu , nu modifici nimic la el . Te rog sa-l scooti si daca vrei il porti cum l-am facut eu , daca nu-ti convine nu-l mai porti deloc . NU mai modificati dimensiunile ca nu va mai fac deloc .
Cretu' Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Numarul/Factiunea: Grove Street Text dorit: Cretu - Grove Street member Alte cerinte: - PS: Nu cred ca ai un model cu 'grove' din cate am observat,dar daca ai timp te rog sa-mi faci si mie o semnatura.
vLn0994 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Numarul/Factiunea: Text dorit: vLN0994 - Linkmania Gamer Alte cerinte: Sa fie ca cel de sus, ca al lui kenny. Multumesc am si eu aicisa o cerere care ma ajuta si pe mine ... ??
geoth3 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Text - geoth3 Preferinte: Mic Cu Logo Cu renderul asta Taiat Orice culoare:Gri ELOMETIN!
Red. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nick: Red. Mare sau mic: Mic Cu logo sau fara: cu Renderul: acesta Intreg Sau Taiat: Taiat Culoarea factiunii: Rosu , scrisul cu Negru si marginea alba ! Alte specificatii : sa fie facut de elometin !
elometin Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [img=http://i1114.photobucket.com/albums/k522/EloMetin/Rednew.png] [img=http://i1114.photobucket.com/albums/k522/EloMetin/geoth3new.png]
FALLEN Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Numarul/Factiunea: Biroul Federal de Investigatii Text dorit: The StaR - Rank 1 Alte cerinte: Nici una #Sa fie facut de LastKiss
Cretu' Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Numarul/Factiunea: Grove Street Text dorit: Cretu - Grove Street member Alte cerinte: - PS: Nu cred ca ai un model cu 'grove' din cate am observat,dar daca ai timp te rog sa-mi faci si mie o semnatura. Anulez prima comanda. Vad ca nu este posibila. Nume:Cretu Modelul dorit: (doresc acest model,text-ul sa fie 'Cretu') Alte cereri:- nu Doresc sa fie facuta de Iinkid
thierry.henry Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nume:Cristiano17 Modelul dorit: ( si bara aceea cu linkmania cum are The Star sa apara deasupra pozei) (poza cu bara iar numele sa fie Cristiano17---->Cristiano17--Linkmania! Si daca se poate si un usebar care sa fie la centru cu Dinamo Bucuresti gen: Alte cereri:- Nu Multumesc frumos!