Jump to content
Perpripiu

Votati primarul Sesiunea Ianuarie 2012

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : _aNdY_

Factiunea din care faceti parte : -/-

Level (minim lvl 3) : 3

Primarul pe care il votati : Smiley

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Votul meu merge catre Smiley deoarece cred ca este omul cel mai potrivit si capabil dintre toti pentru aceasta functie. Succes! :right:

Posted

Nick-ul (in joc) : Akon

Factiunea din care faceti parte : -

Level (minim lvl 3) : 8

Primarul pe care il votati : Kiddo

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : merita acesta functie si este un membru vechi al acestei comunitati,ii place sa ajute playerii si sunt sigur ca o sa faca treaba buna...

Posted

Nick-ul (in joc) : Sh0ky

Factiunea din care faceti parte : SFR

Level (minim lvl 3) : 8

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe kiddo , deaorece este vechi in comunitate, si mi se pare cel mai capabil din lista aceea

Posted

Nick-ul (in joc) : 4ezee

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 15

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Votez Smiley deoarece este alegerea perfecta pentru conducerea orasului Los Santos !

Posted

Nick-ul (in joc) : Mr.FuZzy

Factiunea din care faceti parte : -

Level (minim lvl 3) : 4

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi si cred ca este responsabil pentru a primi functia de primar pe lm lands ,pacat ca eu nu am avut de aface cu el deoarece nu ma mai joc samp.

Posted

Nick-ul (in joc) : Tiepolo

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : Nustiu ,nu am intrat demult.Oricum peste 3.

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Consider ca este un jucator care are calitatiile necesare pentru a detine aceasta functie , este responsabil , are rabdare cu playerii de level mai mic.

Posted

Nick-ul (in joc) : Th3_GoD

Factiunea din care faceti parte : -orfan

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : e un jucator foarte bun , stie ce face , merita acest post !

• Downvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : Paulinho

Factiunea din care faceti parte : The Mafia

Level (minim lvl 3) : 14

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player cu vechime pe server si cred ca va face multe ca primar,nu doar promisiuni goale.Cred ca se va descurca de minune.

Posted

Nick-ul (in joc) : miezwk

Factiunea din care faceti parte : Civil

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cred ca Smiley merita sa fie primarul orasului deoarece cu siguranta o sa se descurce de minune !

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nick`ul : Crosshair

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level : 19

Primarul pe care il votati : Smiley.

Motivul pentru care il votati : E o persoana capabila, serioasa cu spirit de echipa si bun conducator. Are experienta in domeniu.

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) :RoSu

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Level (minim lvl 3) : 14

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Merita aceasta functie deoarece este un player foarte activ si destul de vechi,si ajuta in totdeauna playerii!

• Downvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : fReSh

Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency

Level (minim lvl 3) : 33

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Vechime in comunitate,se implica,ajuta pe toata lumea,vrea sa demonstreze ca poate sa faca ce isi propune si merita o sansa.

Posted

Nick-ul (in joc) :Mytu

Factiunea din care faceti parte : Consilier

Level (minim lvl 3) : 6

Primarul pe care il votati : KiddO

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E de gasca se da in stamba se crede amuzant... Chiar daca il votez asa nu inseamna ca mai stau in primarie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...