andy_10 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : _aNdY_ Factiunea din care faceti parte : -/- Level (minim lvl 3) : 3 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Votul meu merge catre Smiley deoarece cred ca este omul cel mai potrivit si capabil dintre toti pentru aceasta functie. Succes! :right:
DelPiero_16 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Akon Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : merita acesta functie si este un membru vechi al acestei comunitati,ii place sa ajute playerii si sunt sigur ca o sa faca treaba buna...
Sh0ky Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Sh0ky Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 8 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe kiddo , deaorece este vechi in comunitate, si mi se pare cel mai capabil din lista aceea
Supreme Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : 4ezee Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Votez Smiley deoarece este alegerea perfecta pentru conducerea orasului Los Santos !
Mr.FuZzy Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Mr.FuZzy Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi si cred ca este responsabil pentru a primi functia de primar pe lm lands ,pacat ca eu nu am avut de aface cu el deoarece nu ma mai joc samp.
Tiepolo Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Tiepolo Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : Nustiu ,nu am intrat demult.Oricum peste 3. Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Consider ca este un jucator care are calitatiile necesare pentru a detine aceasta functie , este responsabil , are rabdare cu playerii de level mai mic.
Th3_GoD Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Th3_GoD Factiunea din care faceti parte : -orfan Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : e un jucator foarte bun , stie ce face , merita acest post ! 1
Paulinho Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Paulinho Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player cu vechime pe server si cred ca va face multe ca primar,nu doar promisiuni goale.Cred ca se va descurca de minune.
WALDEEEN Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : miezwk Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 4 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cred ca Smiley merita sa fie primarul orasului deoarece cu siguranta o sa se descurce de minune ! 1 1
Cappysor Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick`ul : Crosshair Factiunea din care faceti parte : Hitman Level : 19 Primarul pe care il votati : Smiley. Motivul pentru care il votati : E o persoana capabila, serioasa cu spirit de echipa si bun conducator. Are experienta in domeniu. 1
SamB Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) :RoSu Factiunea din care faceti parte : The Triads Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Merita aceasta functie deoarece este un player foarte activ si destul de vechi,si ajuta in totdeauna playerii! 1
fReSh` Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : fReSh Factiunea din care faceti parte : Hitman Agency Level (minim lvl 3) : 33 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Vechime in comunitate,se implica,ajuta pe toata lumea,vrea sa demonstreze ca poate sa faca ce isi propune si merita o sansa.
Mytu1999 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Nick-ul (in joc) :Mytu Factiunea din care faceti parte : Consilier Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : KiddO Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E de gasca se da in stamba se crede amuzant... Chiar daca il votez asa nu inseamna ca mai stau in primarie.
Perpripiu Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Nou primar , in anul viitor este Kiddo, Felicitari. Smiley descalificat pentru frauda electorala. 4