Emma Johnson Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Vanessa Factiunea din care faceti parte : - Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Smiley pentru ca este un player care cu siguranta isi va face treaba ca Primar, este glumet, activ si capabil ! 1
Colinzink Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Colinzink Factiunea din care faceti parte : Triads Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi a mai avut lider pe server stie cum sa procedeze. Este capabil,activ + este un player de treaba 1
Dennys24 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Dennys Factiunea din care faceti parte : -National Guard Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Smiley pentru ca este un player activ , responsabil si care este capabil si un player de treaba. 1
Guest JunyorU Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Junyoru_Ucj Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati : kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate,cu experienta ii place sa ajute playerii este activ si e cel mai potrivit pentru aceasta functie. 2 1
Guest sRs Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : sRs Factiunea din care faceti parte : Civil cu norma intreaga Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Votez kiddo deoarece este un player vechi in comunitate, are multa experienta, este activ si cel mai capabil pentru aceasta functie =)) 2 1
Guest p01nT Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Axxo Factiunea din care faceti parte : Sfr Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Votez Smiley deoarece este un player vechi .Este capabil ,activ si rabdator. 1 2
Outcast Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Anndrei Factiunea din care faceti parte : Civili Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un jucator foarte vechi are experinta,spirit de echipa si este un bun organizator.Ajuta mult playerii de level mai mic 2 1
junioru Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc): XxSouLxX Factiunea din care faceti parte: Balla Level (minim lvl 3): 10 Primarul pe care il votati: Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Un player vechi, isi face treaba foarte bine deasta el mi se pare potrivit pentru funtia de primar.! 2 1
Orange Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Orange Factiunea din care faceti parte : Mafia Level (minim lvl 3) : 18 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Smiley deoarece este un player activ, respectuos si matur. M-a ajutat mereu cand am avut nevoie de ajutor, chiar si cand m-am apucat sa joc Samp :)) :* 1 2
Claux Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : KenVelo Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 8 cred Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi, capabil pentru aceasta functie.. Sunt sigur ca isi va face foarte bine treaba 1 2
SlowLy` Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : SlowLy. Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, are experienta, ii place sa ajute player-ii de level mic, este social, de treaba si cred eu potrivit pentru functia de gm. 3 1
Paul Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Paul_Pop Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Votul meu merge catre Kiddo deoarece merita acesta functie.Este un membru vechi al acestei comunitati,ii place sa ajute playerii si sunt sigur ca o sa faca treaba buna. :) 2
RazoR Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Cypsa Factiunea din care faceti parte : Triads Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Smiley este cel mai competent dintre candidati si merita sa ii oferim o sansa si este si un client vechi al comunitati si al sv nostru deci merita sa ocupe aceasta functie ... 2
Guest boboalecu Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : BoBoAlecu Factiunea din care faceti parte : N/A Level (minim lvl 3) : 9 Primarul pe care il votati :Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi in comunitate, mai a fost lider intr-o factiune si cred ca o sa se descurce bine ca primar. 2
Andrey10 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 scz...ramane votul de la inceput ...Smiley
Guest Allen Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Allen Factiunea din care faceti parte : NG Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : consider ca va face eventuri frumoase si va ajuta playerii ,in plus este un player vechi si am incredere in fortele lui
Guest CristiaNNNN Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : pErRy Factiunea din care faceti parte : PD Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pai il votez pe smiley deoarece este un player vechi , capabil pentru aceasta functie , glumet
daimon Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Derrek Factiunea din care faceti parte : N/A Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati :Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Smiley deoarece este foarte capabil, activ si glumet, votati cu incredere Smiley !
Judge4 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Judge Factiunea din care faceti parte : Ballas Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Smiley pentru ca este un player care cu siguranta isi va face treaba ca Primar, este glumet, activ si capabil !
demoq Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Demonakita Factiunea din care faceti parte : ust Level (minim lvl 3) : 10 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il votez pe Smiley pentru ca este un player activ , responsabil si care este capabil si un player de treaba. 1
RaggaD Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : RaggaD Factiunea din care faceti parte :NG Level (minim lvl 3) : 24 Primarul pe care il votati :Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Smiley este cel mai capabil dintre cei selectionati, merita votul pentru ca sunt sigur ca se descurca.
Hamsik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Hamsik Factiunea din care faceti parte : GROVE Level (minim lvl 3) : 19 cred Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi , activ si dupa parerea mea cel mai capabil din lista de mai sus. :D
Joint_Pit Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : JoinT_Pit Factiunea din care faceti parte : Grove Street Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : vechi in comunitate,are experienta nu are abateri de la regulament, mi se pare potrivit si cred ca va face o treaba buna
Finnick Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nick-ul (in joc) : Star_kidd Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Vechi in comunitate,este capabil pentru functia de primar si ar merita o sansa.Votul meu merge catre Kiddo pentru ca nu ne va dezamagi.
Guest LastKiss Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) edit. Edited December 30, 2011 by LastKiss