Odin Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Cheta Factiunea din care faceti parte : Armata Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, cu experienta si dupa parerea mea este cel mai capabil sa ajunga in aceasta functie de primar...
Dony Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Dedrick_Writh Factiunea din care faceti parte : F.B.I Level (minim lvl 3) : 17 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi,activ si il cunosc de mult timp.
Andrey10 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Andrey10 Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 6 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este cam nab de fel, dar merita si el o sansa la primarie. Este capabil si sper sa se descurce
Panxy01 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : qwq Factiunea din care faceti parte : civil Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un player foarte vechi si are toate cerintele pentru a fi PRIMAR + are o experiente nemaipomenita
Stef@n Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc): Embra Factiunea din care faceti parte: FBI Level (minim lvl 3): 15 Primarul pe care il votati: Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): E un player bun si am incredere in el ca va coordona bine consilieri.
naruto11 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) :Raiden Factiunea din care faceti parte :DNB Level (minim lvl 3) :6 Primarul pe care il votati:Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Pentru ca este activ are vechime experienta si merita sa fie primar
Eric Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc): Erick Factiunea din care faceti parte: Civil Level (minim lvl 3): 20 Primarul pe care il votati: An00by Motivul pentru care il votati (minim 20 de cuvinte): A mai avut functie aici, s-a descurcat foarte bine atunci, nu vad de ce nu ar face asta si acum, ca primar.
LoLz0r™ Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc): LoLz0r Factiunea din care faceti parte: Ballas Level (minim lvl 3): 42 Primarul pe care il votati: Smiley Motivul pentru care il votati (minim 20 de cuvinte): Din aceasta lista mi se pare cel mai potrivit pentru functie, tinand cont ca a fost GM la Scoala nu cred ca i-ar face probleme functia de primar.
GangXploR3 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc): GangXploR3 Factiunea din care faceti parte: FBI Level (minim lvl 3): 28 Primarul pe care il votati: Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): E un player vechi , glumet , stie sa faca treaba si este capabil pentru aceasta functie. 1
SDK Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : kiszeN Factiunea din care faceti parte : Agentia Hitman Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : An00by Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Player vechi , familiarizat cu postura de GM , matur , responsabil . Cred ca se va descurca foarte bine in aceasta postura :nanana:
Guest Danut Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc): kidzeen Factiunea din care faceti parte: Hitman Agency Level (minim lvl 3): 11 Primarul pe care il votati: Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player cu vechime in comunitate,ajuta pe oricine,este glumet,are potential si sunt de parere ca merita o sansa pentru a arata de ce este in stare.Votul meu merge catre Kiddo. Il votezi ca este fratele tau ?...las-o dracu de treaba... Nick-ul (in joc): Mendark Factiunea din care faceti parte: SMURD Level (minim lvl 3): 6 Primarul pe care il votati: An00bY Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): E un om de nota 10,are vechime in comunitate,a mai fost admin si am vazut ce poate si cred ca merita si aceasta sansa.Gandeste inainte de a face un lucru...\ # Tineti minte 3 cuvinte: An00bY iese presedinte ! 3 9
aNNNdy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Denim Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Am ales sa il votez pe kiddo deoarece este vechi si din punctul meu de vedere el este cel mai bun sa fie primar.
Vicentzo Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Vicentzo Factiunea din care faceti parte : Mafia Level (minim lvl 3) : 32 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este unul dintre cei mai activi, capabili dintre cei selectionati si este in stare de a coordona primaria
Guest Mihai Razvan Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick`ul : Teddy. Factiunea din care faceti parte : The Mafia. Level : 17. Primarul pe care il votati : Smiley. Motivul pentru care il votati : Este un Player activ, la locul sau care armerita o sansa la aceasta functie.
BoBiTza Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick`ul : BoBiTza Factiunea din care faceti parte : Armata Level : 10. Primarul pe care il votati : Smiley. Motivul pentru care il votati : Este un player la locul lui care merita din partea mea toate beneficile de a fi primar in Satul nostru Linkmania Asa ca Votatil si voi .
Andra Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Piti.xD Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte activ, capabil si de treaba ;;).
Camorra Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick`ul : Camorra Factiunea din care faceti parte : Police Departament Level : 16 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati : Este vechi in comunitate,devotat factiunii,il cunosc de foarte mult timp si merita sansa aceasta de a fi primar al orasului San Andreas.
Meleagru Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Meleagru Factiunea din care faceti parte : SFR Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player care are vechime pe acest server si il consider indeajuns de responsabil pentru aceasta functie.
Jalol93 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick`ul ( in joc ) :Jalol Factiunea din care faceti parte : Civil Level :16 Primarul pe care il votati : An00bY Motivul pentru care il votati : Este vechi in comunitate,cunoscut , activ si cred ca se va descurca.
Mr.Dennis Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul : Mr.Dennis Factiunea din care faceti parte : Civil Level : 22 Primarul pe care il votati : An00bY Motivul pentru care il votati : Este un player vechi , matur , cu experienta .
KasKoBombardieru Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) :KasKo Factiunea din care faceti parte :instructors Level (minim lvl 3) :12 Primarul pe care il votati :smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Pai este un tip de treaba,Stie sa vorbeasca cu alti playeri,E daruitor,Este vechi pe acest server si eu considera ca merit primar
RemiX Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : RemiX Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 15 Primarul pe care il votati : Kiddo Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un Player vechi pe Linkmania , e activ pe server cat si pe forum , capabil , eu cred ca isi merita locul .succes
Red. Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) : Red. Factiunea din care faceti parte : Civil. Level (minim lvl 3) : 13 Primarul pe care il votati : Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Experienta isi spune cuvantul , cred ca este demn de aceasta functie (il stiu demult ) si o merita din plin . Votati cu incredere .
Sonicutz Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) :Pyciulik Factiunea din care faceti parte :Armata Level (minim lvl 3) :7 Primarul pe care il votati :Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player serios,cu simtul umorului de foarte multe ori am fost ajutat de el ,glumet dar cu simtul responsabilitatii!
Lazyb0y Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nick-ul (in joc) :Notram Factiunea din care faceti parte :DNB Level (minim lvl 3) :11 Primarul pe care il votati :Smiley Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi si serios , merita din plin aceasta functie