Wampy Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Eu cred ca va fii wipe,inca o data. LoLz0r are lvl 42 facut in 2,3 luni.. altii 38,39,dar cat mai jucati frate ? Pana la lvl 100 ? In acel topic element surpriza,va fii smugglers,aod,admini ceva,factiuni,job gunoier,etc,niste nimicuri .. ! Faceti atata tam-tam ..
LoLz0r™ Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Si ce propui? Sa ma las de joc? Din ce ai zis tu "da' cat mai jucati frate" asta rezulta :).Nu cred ca se da wipe in 6-7 luni de cand s-a deschis server'ul tinand cont ca mai sunt atatea de facut la el. Nu isi are rost un wipe acum.Si nu l-am facut in 2-3 luni, l-am facut din mai pana acum.
lolflamE Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ryder a avut pe GF level 60 [si era permis afk-ul] deci nu vad care e problema?Ca lolz0r e activ? A , deci sa inteleg ca nu vreti smugglers?
Mihnea Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Pentru ce faci N topicuri ? Asteptati sa se deschida topicul si vedeti
Guest IcEwOw~ Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Eu cred ca va fii wipe,inca o data. LoLz0r are lvl 42 facut in 2,3 luni.. altii 38,39,dar cat mai jucati frate ? Pana la lvl 100 ? In acel topic element surpriza,va fii smugglers,aod,admini ceva,factiuni,job gunoier,etc,niste nimicuri .. ! Faceti atata tam-tam .. Te'ai gandit mult ?:)) Are lvl 42 pentru ca joaca, este activ (nu trebuie sa se dea wipe pentru atata tot) ;)
elometin Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Exact sa zicem ca se da wipe si unu iar face lvl 42 si iar dam wipe..... asta e treba lor au facut lvl bv lor daca joaca non stop e treaba lui wipe se da atunci cand lumea are bani case si nimic nou de facut dar acum.....mai este
Dragos Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Eu cred ca va fii wipe,inca o data. LoLz0r are lvl 42 facut in 2,3 luni.. altii 38,39,dar cat mai jucati frate ? Pana la lvl 100 ? In acel topic element surpriza,va fii smugglers,aod,admini ceva,factiuni,job gunoier,etc,niste nimicuri .. ! Faceti atata tam-tam .. Voi ce visati noaptea veniti si spuneti aici? De unde tot le scoateti cu smugglers,etc? Wampy esti admin si eu nu stiu? Daca mai vad un topic legat de acest subiect se lasa cu disable. Closed