Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

voodoochild

nu gasesc titlu

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=430280

Cat de inapt sa fii sa nu iti dai seama ca daca pun si eu printurile iei si tu ss ? :))

Ia incearca sa iti amintesti cum ai ajuns tu acolo pe spot sau de ce am venit sa iti fac pk.

Observ ca pentru unii, un simplu joc care are o grafica desenata de un autist, produce traume psihice =(

Nu am nimic de obiectat, las situatia sa fie asa.

Edit: in printul cu spotul se poate vedea clar ca am scris ceva (nu conteaza ce :))), intrebarea mea logica, eu unde sunt ? :-s

Sa se observe clar timpul dintre printuri, ca sa se dea seama faptul ca in urma pk-ului primit de jucatorul respectiv, am incercat sa regasesc spotul. (am scris toate astea pentru a se face o legatura logica intre cele intamplate)

Craciun fericit si tie si familiei.

Posted

ce playeri rupti:)... E craciunul + ca multumita lui Juny ai avut onoarea de a putea face rost de niste iteme.. si tot tu esti ala care posteaza...rusine sa-ti fie.. macar de erai din ally Hustle.. intelegeam (ma bag ptr ca sunt in G cu sazdu) no warn...

Craciun fericit tuturor! :tiphat:

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=430280

Cat de inapt sa fii sa nu iti dai seama ca daca pun si eu printurile iei si tu ss ? :))

Ia incearca sa iti amintesti cum ai ajuns tu acolo pe spot sau de ce am venit sa iti fac pk.

Observ ca pentru unii, un simplu joc care are o grafica desenata de un autist, produce traume psihice =(

Nu am nimic de obiectat, las situatia sa fie asa.

Edit: in printul cu spotul se poate vedea clar ca am scris ceva (nu conteaza ce :))), intrebarea mea logica, eu unde sunt ? :-s

Sa se observe clar timpul dintre printuri, ca sa se dea seama faptul ca in urma pk-ului primit de jucatorul respectiv, am incercat sa regasesc spotul. (am scris toate astea pentru a se face o legatura logica intre cele intamplate)

Craciun fericit si tie si familiei.

Ai si tupeu! Ia pune print-uri sa vad ce ss imi iau eu,numai minti aici cu nerusinare ca minti degeaba!Unde e nefondata de care vorbeai si o sustineai asa tare?Posteaza-ma pentru pk, sa mai iei 5 zile :nanana:

Daca nu erai nesimtit , nu te postam. Craciun Fericit!

PS: Mai pune vreo 5 avocati din G tau sa vina sa te ajute, ca singur observ ca nu faci fata! :violent:

Posted

De ce ai SD 4500 ?

Deoarece un nesimtit a vrut sa-mi dea pk doar ca trec pe langa el, de accea am sd 4500 dar nu i-a reusit :banghead::box:

Si ce dovedeste asta >> ? ? ? :happy1:

Succes! :tiphat:

Posted

alinhad. esti tigan?....sau altcv nu sti sa faci de craciun decat sa te tigandesti... si ptr ce inca... Aaaa..stai ma scuzi... ptr MU.. familia ta ce zice?... doctorul de familie..? mai scapi? :-?

Edit: (sa invat sa scriu CE?... am scris destul de corect) nu s-a pus ca sa dam noi pk...dar nici ca sa postezi tu pe forum... ca nu ai niciun drept Teoretic.. dar pnm...

Posted

alinhad. esti tigan?....sau altcv nu sti sa faci de craciun decat sa te tigandesti... si ptr ce inca... Aaaa..stai ma scuzi... ptr MU.. familia ta ce zice?... doctorul de familie..? mai scapi? :-?

Eu ma tiganesc sau tu mai copile?Invata sa scrii pe urma cauta anturaj!Esti un mare nesimtit magarule, daca erati din aly Hustle mai ziceam, sa dati pk-uri pe spot-uri, dar asa.. in nici un caz.Nu cred k a dat drumu la lot sa va dati voi zmei in lot si sa dati pk-uri.

Ultimul meu post aici, n-ai cu cine..

Craciun Fericit.

Posted

Nu mai faceti circ pe aici.

Printurile tale sunt unde?

Ai citit macar ceva din tot ce am scris sau te bagi in seama aiurea?

Hai TC ca n-ai o treaba, merci, Craciun fericit.

Posted

Tu cam ai lipsa la cei 7 ani de acasa.

Nu conteaza cum a luat spotul, tot al lui e si l-ai omorat pe spotul lui.

Tu nu ai nici o poza sa arati nimic, doar ai gura mare.

Asa ca closed + suspendurile aferente pe forum pentru felul in care v-ati complimentat mai sus.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...