Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Perry

Cand ?

Recommended Posts

Guest CristiaNNNN
Posted

Cand se deschide sectiunea Element - Surpriza! ? Cred ca suntem cu totii curiosi sa aflam ce ne-a adus mosul.

Posted

Spark a zis ca inca nu e gata, si ca va fi dat drumu cand o sa fie gata...

#Fabyan, eu am zis doar ce mi-a zis Spark

##Mihnea, surpriza e ce se afla inauntru, nu cand se deschide

Posted

Asteapta,se v-a deschide ea daca cauti o cheie magica ...^^

Guest CristiaNNNN
Posted

Pai noi suntem curiosi sa aflam ce e acolo

Guest LastKiss
Posted

nu ne interezeaza neaparat ce e inauntru sau ce ne da,macar sa fie de craciun.. nu la anu'

Guest BlackSwordd
Posted

Daca ti-am spune ce se afla acolo care ar mai fii surpriza? Toate la timpul lor xD.

Pai toate la timpu lor da timpu lor cam trece :))

Guest LastKiss
Posted

Pai noi suntem curiosi sa aflam ce e acolo

Cand o sa vrea IceMan , o sa vedeti continutul topicului . Merita asteptarea :D

pentru voi este usor,ca stiti ce se afla acolo,stiti tot..noi nu stim nici ce e , nici cand aflam,nimic.

Posted

E surpriza , ce farmec ar mai avea daca ti-am zice ?

Eu ma refeream sa se deschida de sarbatori ,nu dupa ,ar fi frumos daca s-ar deschide de Craciun ,adica azi

Posted

Daca ti-am spune ce se afla acolo care ar mai fii surpriza? Toate la timpul lor xD.

Niciodata nu este prea tarziu :).Daca ar spune de-acum surpriza si nu este gata nu inteleg ce farmec ar mai avea :D.Parerea mea este sa incetati cu free-chat si sa asteptati deoarece merita asteptarea, o sa vedeti si voi acest lucru.

Guest BlackSwordd
Posted

Niciodata nu este prea tarziu :).Daca ar spune de-acum surpriza si nu este gata nu inteleg ce farmec ar mai avea :D.Parerea mea este sa incetati cu free-chat si sa asteptati deoarece merita asteptarea, o sa vedeti si voi acest lucru.

Daca tu zici .. :rolleyes:

Totusi,mor de curiozitate sa vad ce e acolo =))

Posted

Daca tu zici .. :rolleyes:

Totusi,mor de curiozitate sa vad ce e acolo =))

Cine stie ce o fi...

Cadouri...Cadouri

Posted

a zis ca poate il deschide, poate nu, de sarbatori, nu ca abia asteapta sa il deschida de craciun..

nu mai plangeti asa tare ca apoi poate o sa fiti dezamagiti si incepeti ca vreti 'vechiul-nou' mod inapoi 8-|

Guest CristiaNNNN
Posted

Daca tu zici .. :rolleyes: Totusi,mor de curiozitate sa vad ce e acolo =))
Cine stie ce o fi...Cadouri...Cadouri

Toata lumea vrea sa afle :)) suntem nerabdatori

app : Curiosii mor rpd

Guest LastKiss
Posted

gm-ii si adminii pot vedea.

Guest LastKiss
Posted

atunci ionut,vicentzo,deejayk8,si altii de ce posteaza acolo

Guest MicroSoft
Posted

atunci ionut,vicentzo,deejayk8,si altii de ce posteaza acolo

Doar gm-ii care au acces la gm section pot vedea si posta acolo.

Posted

Probabil e si el ocupat cu ziua lui, craciunu.. poate maine - poimaine il deschide.

Atunci sa zica ca il deschide poimaine,sa nu ne amageasca cu ziua de azi,daca nu poate astazi..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...