zxcv123 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Nu e voie nici cu elite, nici cu alt program special sa iesi din joc in momentul in care un gm face razie. Astfel de metode vor fi pedepsite, dupa 2-3 iesiri se va da suspend. Urmeaza sa vedem daca vom si adauga la regulament treaba asta sau nu, dar de suspend sigur nu se va scapa. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428884&view=findpost&p=6103117 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428501&view=findpost&p=6095957 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=428913 ma gandesc ca poate mai exista si alte poze cu cei doi...
Guest Christina Aguilera Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 stai ca primesti imendiat reply de la tiganu de Konvict ca era pe team wier la Gunit HH asta e o boala care a distrus serveru
zxcv123 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Se cunoaste problema cu Gunit , stai linistit ca nu va scapa nepedepsit. deci pedeapsa este ... (insert text) -_-
zxcv123 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 prostul moare de grija desteptului. ce mare destept esti de ai exploatat jocu asta pana la ultimu pixel , in ultimul hal ai ajuns pe toate db ai avut 99 mare miez de jucator ce esti si da , poate ca sunt prost , dar nu e normal sa fii cu mot si sa nu iei suspend atat timp cat astfel de practici sunt strict interzise de regulament
SoGooD Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 aratami in regulament unde scrie ca nu ai voie sa iesi din joc cand te intreaba adminu de afk :D
Guest Christina Aguilera Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ifhrsAU4kMM&feature=player_embedded Gunit cand era mic =)) =))
zxcv123 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 aratami in regulament unde scrie ca nu ai voie sa iesi din joc cand te intreaba adminu de afk :D gui elite este interzis pe server alte intrebari mai sunt? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427091&view=findpost&p=6066726 asa a zis si bulion acuma o luna si ceva , pana la urma a luat 99 pe 2 conturi ia vezi cum te lipsesti si tu de un cont blocat :-? o sa rada ciob de oala sparta
SoGooD Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 domnu bolovan...aratami tu mie unde scrie in regulament ca nu ai voie sa iesi din cand esti intrebat de afk :P
zxcv123 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 domnu bolovan...aratami tu mie unde scrie in regulament ca nu ai voie sa iesi din cand esti intrebat de afk :P chiar vrei demonstratie cu fraps ca a folosit elite pt a iesi din joc ? eu nu cred
SoGooD Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 daca numi areti...inseamna ca nu imi demonstrezi nimic...faci acuze nefondate:P
zxcv123 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 mereu cand veniti cu o "smecherie" noua aveti tupeul extraordinar sa mai si ziceti "unde scrie domne in regulament ca nu ai voie sa faci X sau Y si sa folosesti bugul Z" , cauta paragraful cu "In orice alta situatie ..." , chiar trebuie sa scrie ca la orice magarie noua se da suspend? sunteti penibili cum se face ca pt voi astia din HH chestia asta vi se pare normala iar restul serverului (fraierii) e de parere ca ar trebui sanctionate cazurile de genul? chiar nu va e rusine? stie toata lumea ca minim 2 GM v-au prins cu rahatul ala , cine stie de cate ori ati mai iesit din joc si nu s-a facut public eu nu trebuie sa demonstrez nimic , a vazut tot serverul despre ce e vorba si chiar adminii au vazut live cum va bateti joc de ei la razie
Guest ToTo-Riina Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 mereu cand veniti cu o "smecherie" noua aveti tupeul extraordinar sa mai si ziceti "unde scrie domne in regulament ca nu ai voie sa faci X sau Y si sa folosesti bugul Z" , cauta paragraful cu "In orice alta situatie ..." , chiar trebuie sa scrie ca la orice magarie noua se da suspend? sunteti penibili cum se face ca pt voi astia din HH chestia asta vi se pare normala iar restul serverului (fraierii) e de parere ca ar trebui sanctionate cazurile de genul? chiar nu va e rusine? stie toata lumea ca minim 2 GM v-au prins cu rahatul ala , cine stie de cate ori ati mai iesit din joc si nu s-a facut public eu nu trebuie sa demonstrez nimic , a vazut tot serverul despre ce e vorba si chiar adminii au vazut live cum va bateti joc de ei la razie Eu stiu ca si voi ati vrea sa stiti cate o jmekerie . Nu. Are nimic ,va invat numai nu mai aberati atat cu toate prostiile astea .
-GUNIT- Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 azi-maine o sa cereti 99 pt cei care stiu cand is invaziile :-" nici aia nu scrie in regulement dar " In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant. " regula atotcuprinzatoare :) cu alte cuvinte " daca noi vrem sa va dam suspend, va dam. "
zxcv123 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 azi-maine o sa cereti 99 pt cei care stiu cand is invaziile :-" nici aia nu scrie in regulement dar " In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant. " regula atotcuprinzatoare :) cu alte cuvinte " daca noi vrem sa va dam suspend, va dam. " hai sa nu o dam in mistouri daca e sa o luam logic regula aia e facut pt din astia ca tine care apar mereu cu ceva nou , crezi ca adminii stiu ce programele / bug-uri mai gasesti pe googe? mi se pare normal sa se discute intre admini si sa se ia decizie doar nu crezi ca o sa scapi , nu? e vina ta ca nu esti in stare sa joci curat si mereu esti pe plangeri
-GUNIT- Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 nu`mi bat capul cu tine ca ai mintea odihnita .. prezinta dovezi destul de bune adminiilor si sunt sigur ca vor acorda suspenduri.
Guest Magnnum Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ce ar fii mai bine ca de craciun sa va impacati macar pentru cateva zile si sa lasati cearta
zxcv123 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 clar , daca era unu din Hustle cu "magia" asta era postat in secunda 2 de catre avocatii HH
Kitte Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 O sa investigam si revenim. Closed pt ca sunteti mari spameri.