Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Revsluare s0are007

Recommended Posts

Posted

Precizare se pot verifica si logurile :P nu e cont clona ca sunt la un vecin acuma.

Deci de Craciun :D :

link -> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=429826

Regulament :

22. Vanzari nelegitime de item-uri si conturi

daca omu vine globuri pe jwl-uri ..

apoi vinde telefoane pe jwl-uri apoi cumpara jwl-uri oferint credit :P deci se poate ajunge departe

eu am vrut sa fiu precaut .

DECI ESTE O PLANGERE FACUTA CORECTA !!! ODATA CE OMUL VINDE UN LUCRU. UN BUN .. PE ITEME DIN JOC !

Cat despre - 7 zile pe forum .. eu incercam sa negociez cu respectivu deci nu e spam :P asta ca sa nu iti dau exemple din zecile de plangeri in care chiar se face spam si niciodata initiatorul topicului nu a luat ss pt spam :)) Cu ce sunt eu mai deosebit decat alti :P ? sa iti arat plangeri in care chiar lasa lumea posturi de genu " ce frumos e afara" " nu se uita nimeni aici" "up " 1 saptaman " " un porc " o girafa"

cat despre suspend minim 5 zile la nefondata ( eu am luat 7 ) ... e un lucru complet aberant .. explicatie : regulamentul zice cand iei nefondata in caz ca nu respecti acele criteri iei suspend /... nu este posibil ca unu sa respecte mai mult regulile si altu mai putin

Kitte adminul geniu :P care nu stie regulamentul .

app nu stiu ce ati facut dar eu de acasa numai merge deloc sa intru pe forum!! :|:| cica blocked si nu pot da sign out !

Posted

app nu stiu ce ati facut dar eu de acasa numai merge deloc sa intru pe forum!! :|:| cica blocked si nu pot da sign out !

=))

Sterge toate cookies-urile si temporary files din browser, sau schimba browserul si o sa poti intra.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...