Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ChrissBrown

[Rezolvat]Plangere TwIsT

Recommended Posts

Guest ChrissBrown
Posted

Numele meu în joc : ChrissBrown

Numele EXACT celui pe care îl reclam : TwIsT

Screenshot-uri : n-am dar sunt sigur ca a facut banii din bugul acela de la spray . L-am si vazut .

Descriere a situatiei: Ma duceam sa`mi repar masina si il vad pe twist ca se urca pe acoperis si a cazut pe i ca sa faca bugul apoi mi-am dat seama ca avea si skin la 80 mil , si 15 mil + . Sa justifice banii .

Posted

AOLEU.Chiar asa?nu nai fii invidios pe alti deoarece ai luat ban.Nici macar nu joci cu numele ala in jok BANKS.Nu incerca sa arunci vina pe alti.Da asa este poate nu pot justifica bani,dar tu poti sa iti sustii ACUZATIILE ce mi le aduci ?Asa ai facut si cu ceilalti care au stat cu tine pe skipe i-ai acuzat pe nedrept

Guest ChrissBrown
Posted

Te rog frumos sa nu mai postezi , nu te mai da nevinovat tu ne-ai aratat bugul , mie , lui alessyo la toti pana si lui LoveLess . Justifica de unde acum 1 luna poate 3 sapt de cand te-ai apucat aveai maxim 300k si akm ai deja skin la 80 mil + 15 mil in banca , Prieteni prieteni , dar hai sa recunoastem .. asta a fost , am facut toti bugul acela , Ne-au prins . Tu i l-ai facut si lui paulinho , cand a venit paulinho la tine acasa sai faci bugu ptr ca el nu reusea sa-si faca asa ca tu i-ai spus sa vina la tne aks dimineatza sa il faci . sunt si logurile ..

Guest ChrissBrown
Posted

Gata cu + 1 , asteptam decizia unui admin si in + as vrea sa justifici banii aceia care ai dat pe skin si pe care ii ai in banca in fata unui admin . Salut

Guest ChrissBrown
Posted

Te-am rugat ceva , nu mai posta asteapta decizia unui admin . Cu asta am incheiat !

Guest CrazyWinn
Posted

Prietenas , macar recunoaste aia e ai facut bug dumnezeu sa ne ierte , sa facut sa facut , la parintele old_man te-ai spovedit si ai scapat basma curata , am primit pm de la badu ce satisfactie am cu 200mil in banca , pai si asta ce satisfactie are ?

Daca ma spovedesc si eu si va zic 10 bug-uri incepand cu Lolz0r , care facea bug-ul cu materiale pana la bug-ul cu spray si cel din spawn grove ? o.O , exista cel putin 10 bug-uri din care faci 1mil la minut .

Pwp.

Posted

#Rog un moderator sa verifice ip'ul lui ChrissBrown si sa ii dea suspend pentru multi account pe forum !

##Ai inventat si povestea cum ca eu as fi balon s.a :duh:

###Fara dovezi rigide care sa confirme ce aberezi, mai bine taci :) ^_^

Numele meu în joc : SwEkY

Numele EXACT al celui pe care îl reclam : old_man

Screenshot-uri : aveam dar mi-am dezinstalat san andreasu..

Descriere a situatiei : Deci , eu am ip 188.173.51.62 , am intrat pe srv cu numele SwEkY si a 2 zi cand m-am logat primeam mereu server closed de la old man , apoi mi-a dat mute si prison ( mute 500 min ) pentru motivul cont blocat , eu nu facusem absolut nimic, faceam banii corecti din trucker . mi-a facut asa vreo 2 zile apoi cand faceam din trucker iar bani, mi-a dat ban permanent motiv , reason : cont blocat nu ai acces :| As dori si eu sa stiu care ar fi motivul daca nu v-am zis voua bugul acela si i l-am spus lui kid are ceva ? old ti-am zis ca nu mai fac nimic si toate cele ma jucam linistit , totusi imi cer scuze . Poate imi veti mai acorda o sansa sa mai am ce cauta si eu pe linkmania land's. Au facut altii si mai rau si le-a fost scos banu ,

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau) : Hkr, Sns

Martori : -

2 persoane cu acelasi ip ? Ciudat

Guest ChrissBrown
Posted

Am numai acontul asta pe forum , nu stiu ce rost ai tu in plangerea asta. Ca sa faci + 1 , rog warn up ptr Skane . Te rog nu mai posta , stiu ca esti prieten cu twist in rl si vrei sa-l ajuti te rog termina-te cu +1 aici. Ce am zis eu de tine ca esti balon ? am incheiat cu subiectul acesta astept un admin sa confirme spusele mele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...