Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

draghiu

nu mai merge contu dc?

Recommended Posts

Posted

daca nu ar downlada patch 3 i-ar da d/c automat deci nu e de la patch

ai scris corect pass si / sau cont ?

poate era ceva cu majuscule din numele contului

sau avea la pass ceva cu majuscule sau / si shift ?

Posted

Asa pateam si eu cand scriam parola repede si nu intelegeam de ce imi da cont invalid. Mai e o chestie. Daca ai pus numele de user prin fereastra de la launcher, iti va da mereu asa, indiferent daca vei baga parola bine. Asa ca daca ai setat automat sa iti apara contul, sterge-l si scrie-l din nou, apoi password si iti va merge. Spor!

Posted

Am verificat tot .... am spus ca am scris contul si parola foarte corect .... nu mai vorbiti aiurea

adica daca am spus o parere vorbesc prostii ???

tipic romanesc .

Craciun Fericit !!! :tiphat:

Posted

Nu ma cert cu nimeni .... ai inteles ce ai avut de inteles si ce ai vrut tu .... astept un raspuns de la cineva care stie ceva ....

daca astepti de la cineva care stie exact , atunci astepti mult si bine .

mai bine incerci diverse metode .

dezarhiveaza dinno jocul + pach 3

Posted

Nu ma cert cu nimeni .... ai inteles ce ai avut de inteles si ce ai vrut tu .... astept un raspuns de la cineva care stie ceva ....

daca astepti de la cineva care stie exact , atunci astepti mult si bine .

mai bine incerci diverse metode .

dezarhiveaza dinno jocul + pach 3

am luat jocul din nou si tot asa imi apare .... :(

Posted

fratzicu'...? de cand ai nu ai mai folosit MU-ul? eu am aceeashi probl si e de la resetul datelor de baze....ceea ce inseamna ca s-au sters conturile ce nu au mai fost utilizate deci nu vrei mai putea folosi acel cont asta in cazul in care nu ai mai jucat MU o perioada de timp. iar de facut un nou cont...pagina este indisponibila datorita unor hackeri din cate am inteles. so... :| sorry

citeste aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=430145

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...