Guest constanta Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Soc in lumea muzicii romanesti: cantareata Malina Olinescu, in varsta de 37 de ani, a fost gasita fara suflara in fata bloclui in care locuia. Se pare ca aceasta ar fi cazut in gol de la geamul apartamentului sau situat la etajul VI. Prima ipoteza a politistilor este sinuciderea, insa investigatiile continua pentru a se stabili cu eactitacauza mortii. Malina Olinescu a devenit cunoscuta in anii '90 cand a facut parte din Scoala Vedetelor. Apoi, in 1997, ea a castigat premiul I la festivalul Mamaia, sectunea "Slagare"cu piesa "Mi-e dor de tine". "Desi intrase intr-un con de umbra pe piata muzicala din Romania si nu se considera in trend cu moda, s-a regasit cu usurinta in contextul emisiunii "Dansez pentru tine," unde a aparut in band-ul lui Petre Geambasu", noteaza Stirileprotv.ro. Malina o colaborare de succes cu fratele ei vitreg, Calin Geambasu, cu care anul trecut a cantat la "Happy Hour". Cantareata se casatorise in anul 2000 cu Dan Stesco, membrul trupei Compact, de care a divortat insa 8 ani mai tarziu. Despartirea se pare ca a afectat-o destul de mult, fiind o perioada in grija medicilor. Calin Geambasu le-a explicat reporterilor ca de cativa ani Malina ar fi amenintat cu sinuciderea pentru ca era prea sensibila pentru aceste vremuri. # Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Guest taranuldelatara Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ai rahat . nu e trist deloc . se sinucid o gramada in fiecare zi , de ce ar fi ea un caz special?
Hidden Angel Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Nu o cunos , asta probabil ca nu ma intereseaza genul ei de muzica , nu pot spune decat : Dumnezeu sa o odihneasca in pace .
Cristian Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Rest in peace! Ar fi culmea acum sa zica(,) ca a aruncat-o cineva de la balcon...
AngeL Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Cand s-a intamplat acest tragic evenimet, eram treaza, ascultam radio Zu. Cand a prezentat sitirea m-au rabufnit lacrimile, cu acesta muzica am crescut, scoala vedetelor, nadine, malina olinesc, s.a.m.d. Pacat ca adevaratele valori muzicale (si nu numai) nu sunt recunoscute numai dupa moarte. O voce inconfundabila, o frumusete angelica, plecata prea devreme dintre noi. Acesta este muzica adevarata dragii mei, pacat ca se pierde in favoarea muzicii mixate si vocilor mixate. Mare pacat. Inca o data Dumnezeu sa te ierte inger scump si drag, plecat prea devreme dintre noi. http://www.youtube.com/watch?v=fpZh6anqnLU EDIT: Pentru cei ce n-ati auzit de Malina, ascultati melodiile de mai sus, o sa intelegeti. :(
Parazitu' Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dumnezeu sa o ierte ! toti ne ducem intr-o buna zi..conteaza ce am lasat in urma.
Flavius95 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Imi pare rau de ea dar,spre rusinea mea n-am auzit in viata mea de aceasta.Se spune ca a fost o persoana foarte discreta,poate si asta e motivul.R.I.P
LapTEEE Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 daca o vrut sa moara ... sa-i fie de folos.. Nu ia spus nimeni ca nu poate zbura? Rip... +1 :-j
slvr Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 daca nu ati auzit niciodata de ea atunci de ce pisici mai comentati? sugeti posturi la greu. p.s: mai nou spun astia pe la televizor ca ar fi fost somnambula cand s-a aruncat , i-au gasit papucii de casa aranjati frumos pe balcon sau de unde s-a aruncat ea , sub geam ca si cand si-ar fi aranjat papucii inainte sa se urce in pat si probabil s-a trezit in cadere libera. whatever... R.I.P Malina Olinescu !!
Weed Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Mda... same Madalina Manole,depresii prea apasatoare. who's next ?
LoLz0r™ Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nu am auzit pana cand s-a intamplat acest incident neferecit, R.I.P.
Mindfuck Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nu stiu foarte multe melodii de ale ei deoarece nu ma pasioneaza acest gen de muizca, pacat ca s-a sinucis. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
SlowLy` Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Pacat de alegerea pe care a facut-o. Avea doar 37 de ani [mai avea multe de vazut] Dumnezeu sa o odihneasca in pace. -_-