Jump to content
Guest Danut

Malina Olinescu a murit

Recommended Posts

Guest constanta

Soc in lumea muzicii romanesti: cantareata Malina Olinescu, in varsta de 37 de ani, a fost gasita fara suflara in fata bloclui in care locuia.

maalina-olinescu.jpg?width=276

Se pare ca aceasta ar fi cazut in gol de la geamul apartamentului sau situat la etajul VI. Prima ipoteza a politistilor este sinuciderea, insa investigatiile continua pentru a se stabili cu eactitacauza mortii.

Malina Olinescu a devenit cunoscuta in anii '90 cand a facut parte din Scoala Vedetelor. Apoi, in 1997, ea a castigat premiul I la festivalul Mamaia, sectunea "Slagare"cu piesa "Mi-e dor de tine".

"Desi intrase intr-un con de umbra pe piata muzicala din Romania si nu se considera in trend cu moda, s-a regasit cu usurinta in contextul emisiunii "Dansez pentru tine," unde a aparut in band-ul lui Petre Geambasu", noteaza Stirileprotv.ro. Malina o colaborare de succes cu fratele ei vitreg, Calin Geambasu, cu care anul trecut a cantat la "Happy Hour".

Cantareata se casatorise in anul 2000 cu Dan Stesco, membrul trupei Compact, de care a divortat insa 8 ani mai tarziu. Despartirea se pare ca a afectat-o destul de mult, fiind o perioada in grija medicilor. Calin Geambasu le-a explicat reporterilor ca de cativa ani Malina ar fi amenintat cu sinuciderea pentru ca era prea sensibila pentru aceste vremuri.

# Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Link to comment

Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Cand s-a intamplat acest tragic evenimet, eram treaza, ascultam radio Zu. Cand a prezentat sitirea m-au rabufnit lacrimile, cu acesta muzica am crescut, scoala vedetelor, nadine, malina olinesc, s.a.m.d.

Pacat ca adevaratele valori muzicale (si nu numai) nu sunt recunoscute numai dupa moarte.

O voce inconfundabila, o frumusete angelica, plecata prea devreme dintre noi.

Acesta este muzica adevarata dragii mei, pacat ca se pierde in favoarea muzicii mixate si vocilor mixate. Mare pacat.

Inca o data Dumnezeu sa te ierte inger scump si drag, plecat prea devreme dintre noi.

http://www.youtube.com/watch?v=fpZh6anqnLU

EDIT: Pentru cei ce n-ati auzit de Malina, ascultati melodiile de mai sus, o sa intelegeti. :(

Link to comment

daca nu ati auzit niciodata de ea atunci de ce pisici mai comentati? sugeti posturi la greu.

p.s: mai nou spun astia pe la televizor ca ar fi fost somnambula cand s-a aruncat , i-au gasit papucii de casa aranjati frumos pe balcon sau de unde s-a aruncat ea , sub geam ca si cand si-ar fi aranjat papucii inainte sa se urce in pat si probabil s-a trezit in cadere libera.

whatever... R.I.P Malina Olinescu !!

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...