Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest AdrIaN0

multi hit & gt

Recommended Posts

Guest AdrIaN0
Posted

statusu lui :

dupa cum vedeti e un bk de 1 rr a dat pk la sm de 11 rr cu 8k agi dintr-un hit si pe CreTzu era s-al omoare avand 50k hp si 15 rr, as dorii o verificare de loguri daca a folosit si banarea contului principal ca acesta de pe care a folosit e de sacrificiu

P.S : N-am apucat nici sa pun cursoru pe el dadea prea rpd cred ca avea si speed

Posted

statusu lui :

dupa cum vedeti e un bk de 1 rr a dat pk la sm de 11 rr cu 8k agi dintr-un hit si pe CreTzu era s-al omoare avand 50k hp si 15 rr, as dorii o verificare de loguri daca a folosit si banarea contului principal ca acesta de pe care a folosit e de sacrificiu

P.S : N-am apucat nici sa pun cursoru pe el dadea prea rpd cred ca avea si speed

vezi u ca nu e bili e prostu care ti-a dat contul tie.

RuthGuard vine de la guilda Ruthless. -_-

ps: No warn insa daca nu sunt deajuns pozele lui Adrian am si eu poze cu acest nesimtit... insa la mine pe spot cand a venit nu avea hit ( sau nu era activat )

Guest AdrIaN0
Posted

vezi u ca nu e bili e prostu care ti-a dat contul tie.

RuthGuard vine de la guilda Ruthless. -_-

ps: No warn insa daca nu sunt deajuns pozele lui Adrian am si eu poze cu acest nesimtit... insa la mine pe spot cand a venit nu avea hit ( sau nu era activat )

hmm Vis nu e VISE , ala era GM la Ruthless probabil la asta te referi ... asta e contu lu Danu7Z-BK de pe 97D, VISE GM-u de la Ruthless=tzon3a de pe 97 D, daca ai poze punele

Guest HH are sif0n la AS
Posted

:violent:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...