NewTimes Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Am si eu o plangere impotriva lui Rudy. Totul a inceput cand a intrat in joc si incepuse sa povesteasca ca vine de la cinema si lallala..... si intrebarea mea a fost " Mai nou admini povestesc de viata lor reala in loc de razi?" Apoi a sarit caracterul thora cu gura pe mine si i-am zis "taci draq din gura graso" la care adminul a sarit ca atare: http://www.imagebam.com/image/593636161416524 http://www.imagebam.com/image/4a853b161416586 PS: nu am printuri cu toate disconnect-urile. Avand in vedere ca la p.m care ti le tot dau nu mi-ai raspuns... mi-am permis sa postez la plangeri poate aici vezi. A , daca este nevoie revin si cu printurile facute de -kimmy- si de ^TheEnd^ ( care din ei le mai au)
nocom Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Imi place la nebunie poza 2. in care se vede ca folosesti elite...Spor :whistle: http://www.imagebam.com/image/4a853b161416586
NewTimes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Folosesc elite DOAR CA CLICKER , recomanda-mi u un clicker. Nu inteleg ce postezi in topic asta poate vedea si admin-ul. Vreau doar ody sa posteze aici nu toti copii care vor un +1 pe forum. -_- ps: Nu cred ca un clicker care il folosesc eu pentru a trage deranjeaza pe cineva in schimb un om ca Rudy care da disconnect la plaiery desi mai suntem o mana de oamenii pe servar...deranjeaza
Guest Rudy Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Am si eu o plangere impotriva lui Rudy. Totul a inceput cand a intrat in joc si incepuse sa povesteasca ca vine de la cinema si lallala..... si intrebarea mea a fost " Mai nou admini povestesc de viata lor reala in loc de razi?" Apoi a sarit caracterul thora cu gura pe mine si i-am zis "taci draq din gura graso" la care adminul a sarit ca atare: http://www.imagebam.com/image/593636161416524 http://www.imagebam.com/image/4a853b161416586 PS: nu am printuri cu toate disconnect-urile. Avand in vedere ca la p.m care ti le tot dau nu mi-ai raspuns... mi-am permis sa postez la plangeri poate aici vezi. A , daca este nevoie revin si cu printurile facute de -kimmy- si de ^TheEnd^ ( care din ei le mai au) Mieluselul de tine, ce victima te dai tu acum, pacat ca si tu si -kimmy- erati asa lupi in joc si faceati asa dur pe judecatorii in acel moment. Cum am spus de atatea ori, numai sa va plangeti pe forum si sa faceti pe victimele sunteti unii din voi buni. Trecand peste faptul ca te-ai postat singur cu elite v3 la intrare in joc, am sa postez si eu pozele din acele clipe. Am preferat sa nu o fac, ca sa evit discutiie si sa nu creez mai multa tensiune decat exista pe server, chiar impotriva sfaturilor colegilor mei. http://imageshack.us/photo/my-images/51/screen112618400000.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/33/screen112618400001.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/843/screen112618430004.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/18/screen112618440005.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/710/screen112618400003.jpg/
NewTimes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Am si eu o plangere impotriva lui Rudy. Totul a inceput cand a intrat in joc si incepuse sa povesteasca ca vine de la cinema si lallala..... si intrebarea mea a fost " Mai nou admini povestesc de viata lor reala in loc de razi?" Apoi a sarit caracterul thora cu gura pe mine si i-am zis "taci draq din gura graso" la care adminul a sarit ca atare: http://www.imagebam.com/image/593636161416524 http://www.imagebam.com/image/4a853b161416586 PS: nu am printuri cu toate disconnect-urile. Avand in vedere ca la p.m care ti le tot dau nu mi-ai raspuns... mi-am permis sa postez la plangeri poate aici vezi. A , daca este nevoie revin si cu printurile facute de -kimmy- si de ^TheEnd^ ( care din ei le mai au) Mieluselul de tine, ce victima te dai tu acum, pacat ca si tu si -kimmy- erati asa lupi in joc si faceati asa dur pe judecatorii in acel moment. Cum am spus de atatea ori, numai sa va plangeti pe forum si sa faceti pe victimele sunteti unii din voi buni. Trecand peste faptul ca te-ai postat singur cu elite v3 la intrare in joc, am sa postez si eu pozele din acele clipe. Am preferat sa nu o fac, ca sa evit discutiie si sa nu creez mai multa tensiune decat exista pe server, chiar impotriva sfaturilor colegilor mei. http://imageshack.us/photo/my-images/51/screen112618400000.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/33/screen112618400001.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/843/screen112618430004.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/18/screen112618440005.jpg/ adica u iti justifici disconnect-ul ca i-am scris ceva sotiei tale? :rofl1: a si inca o intrebare: De ce la cei care aveau suspend ti-a fost greu sa scri /disconnect x , y si la mine ai scris doar ca m-am luat de sotia ta?
Guest Rudy Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Esti comic jur, cand o sa ai buletin atunci o sa-ti permita cineva sa ridici vocea la ei chiar si intr-un joc, dar la ce tiganie si ce smiorchaiala ai facut tu pe global in acea seara ai depasit cu mult limita mea si a celor ce erau in joc( se pot vedea comentariile pe global). Asa ca daca te simti nedreptatit, pot sa iau pozele puse de mine mai sus si le urc intr-un topic nou cu descrierea, NightKill si -kimmy- atitudine fata de gm si deranjare event, si sa vad daca atunci motivul pentru care ti-am dat d/c in joc incepe sa se faca inteles. :right:
NewTimes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Esti comic jur, cand o sa ai buletin atunci o sa-ti permita cineva sa ridici vocea la ei chiar si intr-un joc, dar la ce tiganie si ce smiorchaiala ai facut tu pe global in acea seara ai depasit cu mult limita mea si a celor ce erau in joc( se pot vedea comentariile pe global). Asa ca daca te simti nedreptatit, pot sa iau pozele puse de mine mai sus si le urc intr-un topic nou cu descrierea, NightKill si -kimmy- atitudine fata de gm si deranjare event, si sa vad daca atunci motivul pentru care ti-am dat d/c in joc incepe sa se faca inteles. :right: deci tot noi avem atitudine fata de GM ca incepi u sa dai disconnect? Cat despre buletin nu esti in masura sa vorbesti, eu zic sa nu te dai mare barbat pe forum si sa incepi cu dume gen buletin... nu esti in masura :). ps: in printurile tale nu vad membrii party-ului meu in care toti iti spun sa nu imi mai dai disconnect si u continui. Nu vad nici faptul in care dupa fiecare disconnect .. aveai "satisfactia" de a scrie " pa pa NightKill " Acele printuri unde sunt?
Guest Rudy Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 deci tot noi avem atitudine fata de GM ca incepi u sa dai disconnect? Cat despre buletin nu esti in masura sa vorbesti, eu zic sa nu te dai mare barbat pe forum si sa incepi cu dume gen buletin... nu esti in masura :). Crede-ma, disconnect nu se da de pomana, ca nu avem noi ce face si pierde timp scriind numele intr-o comanda. Daca nici acum nu ti-a picat fisa inseamna ca sunt in masura sa-ti zic ca mai ai de mancat pana sa incepi a cere atitudine in fata mea.
VeninMG Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Esti comic jur, cand o sa ai buletin atunci o sa-ti permita cineva sa ridici vocea la ei chiar si intr-un joc, dar la ce tiganie si ce smiorchaiala ai facut tu pe global in acea seara ai depasit cu mult limita mea si a celor ce erau in joc( se pot vedea comentariile pe global). Asa ca daca te simti nedreptatit, pot sa iau pozele puse de mine mai sus si le urc intr-un topic nou cu descrierea, NightKill si -kimmy- atitudine fata de gm si deranjare event, si sa vad daca atunci motivul pentru care ti-am dat d/c in joc incepe sa se faca inteles. :right: deci tot noi avem atitudine fata de GM ca incepi u sa dai disconnect? Cat despre buletin nu esti in masura sa vorbesti, eu zic sa nu te dai mare barbat pe forum si sa incepi cu dume gen buletin... nu esti in masura :). ps: in printurile tale nu vad membrii party-ului meu in care toti iti spun sa nu imi mai dai disconnect si u continui. Nu vad nici faptul in care dupa fiecare disconnect .. aveai "satisfactia" de a scrie " pa pa NightKill " Acele printuri unde sunt? bai penibilule, de ce atitudine vb tu ma aici? trebuie sa vina adminu sa iti dea sarutmana cand tu il ataci la nivel personal? esti o rusine pt orice player de pe serverul asta. app, staffu linkmania cat mai are de gand sa suporte toate mojiciile muppetilor de genu asta? o sa ajungeti sa va trageti cu toti de sireturi. Si da, si eu zic ca Rudy a gresit ca nu a facut un topic cu atitudinea ta, cu cei ca tine oricum nu merge cu vorba buna. P.S warn on
Hammerel Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Rudy , daca au deranjat eventul si au avut cum zici tu , o atitudine inadecvata fata de un gm trebuia sa postezi acest lucru si sa ceri o sentinta, nu sa faci abuz de functia pe care o ai . Sa dai d/c la playeri ca urmare a unui conflict cu tenta personala este totusi un abuz si poate duce la frustrare a playerilor si la tendinta lor de victimizare . Prin astfel de reactii va sapati singuri (ca admini) groapa si scadeti credibilitatea playerilor in capacitatea voastra de a fi impartiali .
NewTimes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Esti comic jur, cand o sa ai buletin atunci o sa-ti permita cineva sa ridici vocea la ei chiar si intr-un joc, dar la ce tiganie si ce smiorchaiala ai facut tu pe global in acea seara ai depasit cu mult limita mea si a celor ce erau in joc( se pot vedea comentariile pe global). Asa ca daca te simti nedreptatit, pot sa iau pozele puse de mine mai sus si le urc intr-un topic nou cu descrierea, NightKill si -kimmy- atitudine fata de gm si deranjare event, si sa vad daca atunci motivul pentru care ti-am dat d/c in joc incepe sa se faca inteles. :right: deci tot noi avem atitudine fata de GM ca incepi u sa dai disconnect? Cat despre buletin nu esti in masura sa vorbesti, eu zic sa nu te dai mare barbat pe forum si sa incepi cu dume gen buletin... nu esti in masura :). ps: in printurile tale nu vad membrii party-ului meu in care toti iti spun sa nu imi mai dai disconnect si u continui. Nu vad nici faptul in care dupa fiecare disconnect .. aveai "satisfactia" de a scrie " pa pa NightKill " Acele printuri unde sunt? bai penibilule, de ce atitudine vb tu ma aici? trebuie sa vina adminu sa iti dea sarutmana cand tu il ataci la nivel personal? esti o rusine pt orice player de pe serverul asta. app, staffu linkmania cat mai are de gand sa suporte toate mojiciile muppetilor de genu asta? o sa ajungeti sa va trageti cu toti de sireturi. Si da, si eu zic ca Rudy a gresit ca nu a facut un topic cu atitudinea ta, cu cei ca tine oricum nu merge cu vorba buna. P.S warn on Bai dobitocule, nivel personal? Aici este un joc .. daca avea moderator si ma luam de nevasta-sa imi dadea filtru IP? daca nu stie sa isi rezolve probleme sa stea draq in banca lui sa numai ceara Admin. Ultimu reply la destea ca tine. Comentez doar cu ody pe tema asta nu cu niste pupincuristi ca tine. M-am luat de membri guild-ului tau si te dai lovit?
ReKooL Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Esti comic jur, cand o sa ai buletin atunci o sa-ti permita cineva sa ridici vocea la ei chiar si intr-un joc, dar la ce tiganie si ce smiorchaiala ai facut tu pe global in acea seara ai depasit cu mult limita mea si a celor ce erau in joc( se pot vedea comentariile pe global). Asa ca daca te simti nedreptatit, pot sa iau pozele puse de mine mai sus si le urc intr-un topic nou cu descrierea, NightKill si -kimmy- atitudine fata de gm si deranjare event, si sa vad daca atunci motivul pentru care ti-am dat d/c in joc incepe sa se faca inteles. :right: deci tot noi avem atitudine fata de GM ca incepi u sa dai disconnect? Cat despre buletin nu esti in masura sa vorbesti, eu zic sa nu te dai mare barbat pe forum si sa incepi cu dume gen buletin... nu esti in masura :). ps: in printurile tale nu vad membrii party-ului meu in care toti iti spun sa nu imi mai dai disconnect si u continui. Nu vad nici faptul in care dupa fiecare disconnect .. aveai "satisfactia" de a scrie " pa pa NightKill " Acele printuri unde sunt? bai penibilule, de ce atitudine vb tu ma aici? trebuie sa vina adminu sa iti dea sarutmana cand tu il ataci la nivel personal? esti o rusine pt orice player de pe serverul asta. app, staffu linkmania cat mai are de gand sa suporte toate mojiciile muppetilor de genu asta? o sa ajungeti sa va trageti cu toti de sireturi. Si da, si eu zic ca Rudy a gresit ca nu a facut un topic cu atitudinea ta, cu cei ca tine oricum nu merge cu vorba buna. P.S warn on Cica e fata alex! In fine nu vad finetea si gentilitatea sexului slab in vorbele ei. Piranda style on.
Guest Rudy Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Rudy , daca au deranjat eventul si au avut cum zici tu , o atitudine inadecvata fata de un gm trebuia sa postezi acest lucru si sa ceri o sentinta, nu sa faci abuz de functia pe care o ai . Sa dai d/c la playeri ca urmare a unui conflict cu tenta personala este totusi un abuz si poate duce la frustrare a playerilor si la tendinta lor de victimizare . Prin astfel de reactii va sapati singuri (ca admini) groapa si scadeti credibilitatea playerilor in capacitatea voastra de a fi impartiali . Am preferat sa nu o fac, ca sa evit discutiie si sa nu creez mai multa tensiune decat exista pe server, chiar impotriva sfaturilor colegilor mei. In mod normal cand un jucator primeste disconnect / jail / sau mai stiu eu alte comenzi care exista pe atatea jocuri/servere de la un GM ce incearca sa-si faca treaba, ca doar de aia e pus, ce se intelege din acel lucru? Ca acel jucator se revina cu mai multe insulte, frustrari personale, atacuri la adresa GM-ului? sau sa stea in banca lui si sa-si vada de joc daca nu in caz contrar se ajunge la suspendarea caracterului/contului etc? Eu unu vad doar doua variante, ghici care a fost cea care a ales-o Night?
VeninMG Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Bai dobitocule, nivel personal? Aici este un joc .. daca avea moderator si ma luam de nevasta-sa imi dadea filtru IP? daca nu stie sa isi rezolve probleme sa stea draq in banca lui sa numai ceara Admin. Ultimu reply la destea ca tine. Comentez doar cu ody pe tema asta nu cu niste pupincuristi ca tine. M-am luat de membri guild-ului tau si te dai lovit? Patetic, nici reply nu esti in stare sa dai, asculta`ma si retine: nu te-ai luat de membri, te-ai luat de prieteni, prieteni ce iti sunt superiori atat intelectual cat si moral , de bun simt nici nu are rost sa vorbim pt in cazul tau ca oricum nu stii ce e.. Asa ca tu arunci cu noroi degeaba, nu faci altceva decat sa demonstrezi cat esti de penibil si daca esti fata, si mai trist.. sfat sincer joaca jocuri in singleplayer. Cat despre faptul ca dupa ce te postezi singur/a cu elite, ai tupeu sa te plangi si de faptul ca ai luat d/c cand deranjai in mod evident, nu numai adminul cat si playerii ce participau la event.. ce sa zic ... priceless si inchei prin a-zice ca tupeul si nesimtirea mereu te vor duce la single player mode... succes
NewTimes Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Rudy , daca au deranjat eventul si au avut cum zici tu , o atitudine inadecvata fata de un gm trebuia sa postezi acest lucru si sa ceri o sentinta, nu sa faci abuz de functia pe care o ai . Sa dai d/c la playeri ca urmare a unui conflict cu tenta personala este totusi un abuz si poate duce la frustrare a playerilor si la tendinta lor de victimizare . Prin astfel de reactii va sapati singuri (ca admini) groapa si scadeti credibilitatea playerilor in capacitatea voastra de a fi impartiali . Am preferat sa nu o fac, ca sa evit discutiie si sa nu creez mai multa tensiune decat exista pe server, chiar impotriva sfaturilor colegilor mei. In mod normal cand un jucator primeste disconnect / jail / sau mai stiu eu alte comenzi care exista pe atatea jocuri/servere de la un GM ce incearca sa-si faca treaba, ca doar de aia e pus, ce se intelege din acel lucru? Ca acel jucator se revina cu mai multe insulte, frustrari personale, atacuri la adresa GM-ului? sau sa stea in banca lui si sa-si vada de joc daca nu in caz contrar se ajunge la suspendarea caracterului/contului etc? Eu unu vad doar doua variante, ghici care a fost cea care a ales-o Night? Rudy , treaba adminilor este sa dea disconnect, da este ok ce spui u ... Numai ca trebuie sa dea disconnect in momentul cand deranjeaza eventurii, au o atitudine fata de GM necorespunzatoare,si toate cele... Nu ca apare un jucator si ii spune sotiei tale " taci draq graso" si u vi sa ii dai disconnect. A fost la tine pe p.m? cu ce ti-am deranjat event-ul? Ca ti-am jignit sotia si tu erai ocupat sa citesti asta? De ce nu a luat ea atitudine si sa ma posteze? a.. inteleg, a aparut sotul protector detinator de admin pe linkmania si imi da disconnect.
-john- Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 incetati cu spammul si asteptati decizia lui odyzeus sau a unui moderator