filtzeR Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Numele meu în joc: filtzeR Numele EXACT celui pe care îl reclam: Amarok Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am facut la un duel si a inceput sa faca crize pe whisper. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): moses, sNs, RuLLeR Martori: -
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ah ce rau imi pare ca nu am facut ss cand m-ai injurat.In orice caz,m-ai jignit primul,deci e vanatoare intr-un fel sau altul. Am gresit,accept pedeapsa...stiu ca am si antecedente deci va fi grav. <3 Romania PS: Niste dovezi inutile din chatlog: [20:04:04] filtzeR(ID: 81) sopteste: la cei 12 ani ai tai ce sa-ti cer [20:04:09] Mesaj trimis lui filtzeR(ID: 81): :X [20:04:12] Mesaj trimis lui filtzeR(ID: 81): 8 nu 12 [20:04:15] Bariera este acum deschisa si se va inchide in 4 secunde ! [20:04:17] filtzeR(ID: 81) sopteste: jet [20:04:21] (( Dessire: Event time ! )) [20:04:23] Destinatarul are canalul de conversatii oprit
filtzeR Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 "jet" a fost dupa discutia din poza mea. Dupa mi-am inchis /w ca sa nu-ti mai dau ocazia sa ma jignesti. Oricum cu logul nu dovedesti nimic. Asa as putea pune si eu: [20:04:40] Canalul de conversatii private dezactivat! [20:04:42] (( Dessire: Event time ! )) [20:04:45] ** Gangsta Boy Alex911: Unde au disparut ballasi?. )) ** [20:04:48] ** Lord Slaughta Snoop: Sedinta. )) ** [20:04:54] SMS: sictir baby :*, Sender: Amarok (3798) Sa asteptam decizia unui moderator.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 "jet" a fost dupa discutia din poza mea. Dupa mi-am inchis /w ca sa nu-ti mai dau ocazia sa ma jignesti. Oricum cu logul nu dovedesti nimic. Asa as putea pune si eu: [20:04:40] Canalul de conversatii private dezactivat! [20:04:42] (( Dessire: Event time ! )) [20:04:45] ** Gangsta Boy Alex911: Unde au disparut ballasi?. )) ** [20:04:48] ** Lord Slaughta Snoop: Sedinta. )) ** [20:04:54] SMS: sictir baby :*, Sender: Amarok (3798) Sa asteptam decizia unui moderator. Pai daca tot ai dat un reply aiurea ( eu te-am aprobat in tot ce-ai spus ) , hai sa dau si eu unul: Din poza ta reiese ca ti-am zis prima data: "codat infect" - Nu vad unde e jignirea,infect adica stricat sau ceva asemanator... , apoi tu m-ai jignit spunandu-mi : " vorbeste frumos parazitule " - spune-mi si mie,vroiai sa tac?Vroiai sa inghit ca mi-ai spus ca's parazit?Well .. asta se numeste vanatoare din cate stiu eu .,. Intr-adevar am gresit enorm ca am implicat parintii intr-o discutie in care nu-si aveau locul.Iar cea cu "hai sictir" .. o meriti din plin pentru ca ai inchis /w-ul ca un nesimtit si vii si imi faci post.Daca vroiam sa te mai jignesc,aveam /sms . PS: Situatia este similara cu cea de aici -> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=427681&st=0&p=6078262&hl=amarok&fromsearch=1&#entry6078262 doar ca aici respectivu m-a injurat de mama care se cenzureaza iar eu l-am injurat de tata(pe filt ),care nu se cenzureaza.Sper sa nu se faca diferente tinand cont ca el m-a provocat. PS2: Da,cu logul nu dovedesc nimic,dar pot verifica adminii daca au interes si daca doresc sa ia o decizie corecta. :)
filtzeR Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Acum incerci sa te scoti ? Daca vroiam sa te vanez fi sigur ca un era asta primu post. Puteai sa ma injuri pe mine ca asa nu ziceam nimic, dar odata ce tu ai implicat parintii esti vinovat si trebuie sa suporti consecintele. Eu te voi ruga sa nu mai postezi si sa asteptam decizia unui moderator. Si nu ma intereseaza pe mine reclamatia pe care mi-ai aratat-o. Acolo este cenzurat, ceea ce ai facut tu nu este. E o diferenta mare. Ultimul meu post in acest topic.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Acum incerci sa te scoti ? Daca vroiam sa te vanez fi sigur ca un era asta primu post. Puteai sa ma injuri pe mine ca asa nu ziceam nimic, dar odata ce tu ai implicat parintii esti vinovat si trebuie sa suporti consecintele. Eu te voi ruga sa nu mai postezi si sa asteptam decizia unui moderator. Si nu ma intereseaza pe mine reclamatia pe care mi-ai aratat-o. Acolo este cenzurat, ceea ce ai facut tu nu este. E o diferenta mare. Ultimul meu post in acest topic. Poftim :lol: PS: In amandoua plangerile ai limbaj de spartan .. ciudat -_- --------------------------------------------------------------- LE: Nu necesita reply. Mai sus ziceai ca e ultimul tau post si m-ai pus sa astept raspunsu unui moderator,acuma tu ce faci?Iti incalci cuvantul? :readthis:
filtzeR Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Tu te uiti de cand e plangerea aia ? Sincer, am uitat de ea. Si ce limbaj de spartan cum ii zici tu am in plangerea aia ? Cum te-am vanat ? Te-am omorat si asa te-am provocat sa ma injuri ? Bine ca mi-ai amintit de adevaratul tau caracter. Nu necesita reply.
BAdu Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 V-ati certat, v-ati jignit, v-ati provocat. Mute amandoi 2 ore sa va linistiti. Closed.