demoq Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick-ul (in joc) : Demonakita Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 7 Primarul pe care il votati : raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ, vechi in comunitate, are experienta ca lider, te poti intelege bine cu el, daca ii soliciti ajutorul til ofare, si cred ca s-ar descurca bine ca primar.
spirit_br Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick-ul (in joc) :hidrogennn Factiunea din care faceti parte :FBI Level (minim lvl 3) :13 Primarul pe care il votati :Berky Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un jucator vechi ,de treaba si mi-ar place sa-l am ca primar
Hornetz Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick-ul (in joc) : Hornetz Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 11 Primarul pe care il votati : raKneT Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este un player vechi al comunitatii, il cunosc din viata reala.Sunt sigur ca va face treaba buna si ca va ajuta jucatorii noi.
THC Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick-ul (in joc) : THC Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 14 Primarul pe care il votati : heineken. Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :il votez pe heineken deoarce cred in abilitatile sale, stiu ca este activ si atunci cand se implica in ceva duce acel lucru la capat cu succes. Il votez pe heineken pentru ca stie sa faca eventuri si stiu ca va face multe eventuri. Il votez pe heineken pentru o comunitate mai buna ! 1
Bulls3ye Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick-ul (in joc) : Bulls3ye Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : Berky Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dintre candidati,el este cel pe care,il cunosc cel mai bine si consider ca ar putea detine aceasta functie. 3
ChoppY' Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick-ul (in joc) : Andreidef Factiunea din care faceti parte : The Mafia Level (minim lvl 3) : 23 Primarul pe care il votati : heineken. Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :deoarece este un player foarte capabil , cu experienta si stie sa se descurce in orice situatie.
Guest Mihai Razvan Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick`ul ( in joc ) : Teddy. Factiunea din care faceti parte : Ballas. Level : 14. Primarul pe care il votati : heineken. Motivul pentru care il votati : Il votez pe heineken. deoarece consider ca este un Player capabil pentru aceasta functie si se va descurca foarte bine !
Al1n_Tm . Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick-ul (in joc) : Al1n_Tm Factiunea din care faceti parte : Civil Level (minim lvl 3) : 19 Primarul pe care il votati : Berky Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ, vechi in comunitate, are experienta ca lider, te poti intelege bine cu el, daca ii soliciti ajutorul til ofare, si cred ca s-ar descurca bine ca primar.
Guest .mNz. Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nick-ul (in joc) :mNz Factiunea din care faceti parte :consilieri Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati :Raknet Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este activ, vechi in comunitate, are experienta ca lider, te poti intelege bine cu el, daca ii soliciti ajutorul til ofare, si cred ca s-ar descurca bine ca primar. 1 1
rebourne Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nick-ul (in joc) : uYork Factiunea din care faceti parte : Grove Level (minim lvl 3) : 5 Primarul pe care il votati : Berky Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Pentru ca este un player competent, are experienta pe samp, are vechime in comunitate si imi pare cel mai potrivit dintre toti candidatii
Mr.Dexter Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nick-ul (in joc) : MrDexter Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys Level (minim lvl 3) : 20 Primarul pe care il votati : Jones Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player destul de vechi in aceasta comunitate, are experienta, stie cum sa se comporte, ajuta pe oricine are nevoie de ajutor si cred ca va face o treaba buna ca primar.
PreMiuM Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nick-ul (in joc) : PreMiuM Factiunea din care faceti parte : UST Level (minim lvl 3) : 21 Primarul pe care il votati : Berky Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Am vazut ca e un player care se descurca bine , are un comportament adecvat , si merita sa ia acesta functie, deoarece are vechime in comunitate si e un player activ.
KILLHAN Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Nick-ul (in joc) : Alex_Cristea Factiunea din care faceti parte :Scoala Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : heineken. Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E un player vechi,cred ca stiu cam ce treburi are un primar,si cred ca sar descurca foarte bine.
_Hidra_ Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nick-ul (in joc) : Lee Factiunea din care faceti parte : FBI Level (minim lvl 3) : 16 Primarul pe care il votati : Berky Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este capabil , joaca de foarte mult timp pe linkmania , are experinta si cred ca sa-r descurca foarte bine ca primar. Votati Berky !
Perpripiu Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Noul Primar este Berky , felicitari ! 5