[kimmy] Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Referitor la contul : kimmyx de pe forum ... De ce nu pot sa-l accesez? Precizez ca nu am intrat de foarte mult timp pe el deci nu vad de ce sa am warn. Thanks!
[Creator] Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Piratul permanent oricum pe forum ... asta ca fapt divers iar legat de kimmyx nu gasesc un asemenea user in baza de date a forurmului. kimmyx ... vezi nu are probabil alt nume ?
Odyzzeus Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 NightWishMaster Note Added 18 September 2011 - 02:29 Added to warn level Cont clona [kimmy] Permanent
[kimmy] Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 NightWishMaster Note Added 18 September 2011 - 02:29 Added to warn level Cont clona [kimmy] Permanent Stai putin... Eu primesc 99 pentru clona pe kimmyx dar cei care au 763646326432 de conturi pe forum? Gen o singura persoana are : -CeausescuPresedinte - TovarasuCeausescu -nupotsacred ( cred ca si asta e al lui dupa ce i-am urmarit o serie de post-uri ) - zapaceala Si nu mai stau sa caut , iar mie ca am 2 conturi ( pe kimmyx nici nu prea l-am folosit, decat in momentul cand am warn pe [kimmy] primesc permanent? Si a-si vrea sa stiu si eu care este faza cu ,conturile clona? Acum numai avem voie sa detinem si alte conturi ?
Redemption Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Utilizarea conturilor clona este admisa partial. Prin utilizarea de conturi clona se intelege ca o persoana sa foloseasca mai mult de un cont inregistrat pe forum. Folosirea conturilor clona ca urmare a sanctionarii conturilor principale ori ale altor conturi detinute este strict interzisa si atrage dupa sine suspendarea permanenta a tuturor clonelor cu posibilitate de suspendare permanenta inclusiv a contului principal. Se excepteaza de la aceasta regula conturile care au fost blocate permanent pentru fapte calificate ca nefiind grave, in masura in care moderatorii isi dau acordul. Pentru reclamatii privitoare la suspend-uri permanente, aveti la dispozitie sectiunea "Probleme, sugestii si comentarii" unde veti putea formula plangeri in topicul corespunzator, ca un simplu vizitator (guest) fara sa necesite crearea unui alt cont.
[kimmy] Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 WOW!!!!! deci repet: din 10000000 de pers care folosesc conturi clona si nu au ca mine 2 , au 5-6 si injura de pe unu eu primesc 99 ca nu injur si restu sunt lasati in pace. Buna regula a-ti creat. Lamuriti-ma si pe mine cu ce va deranjat contul ala? doar ca este clona?
suca75 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ' date='30 November 2011 - 19:34' timestamp='1322674458' post='6091868'] WOW!!!!! deci repet: din 10000000 de pers care folosesc conturi clona si nu au ca mine 2 , au 5-6 si injura de pe unu eu primesc 99 ca nu injur si restu sunt lasati in pace. Buna regula a-ti creat. Lamuriti-ma si pe mine cu ce va deranjat contul ala? doar ca este clona? poti sa ai 100000000000conturi! daca ai unul banat si postezi cu altul,atunci iti da permanent ptr clona:) ASTA este ideea ce nu-ti intra in bibilica!
Kitte Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Daca respecti regulile forumului, poti avea 2 conturi. Nu va deranja pe cineva. Dar cand iei suspend pe unul, nu ai voie sa folosesti un alt cont pentru a posta. Asta inseamna sa sfidezi suspendul si sa postezi mai departe. Aceasta este spiritul regulii citate. Nu comentez daca regula este sau nu buna, ti-am explicat-o. Nu are sens sa intram in discutii de genul "capra vecinului".
[kimmy] Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Daca respecti regulile forumului, poti avea 2 conturi. Nu va deranja pe cineva. Dar cand iei suspend pe unul, nu ai voie sa folosesti un alt cont pentru a posta. Asta inseamna sa sfidezi suspendul si sa postezi mai departe. Aceasta este spiritul regulii citate. Nu comentez daca regula este sau nu buna, ti-am explicat-o. Nu are sens sa intram in discutii de genul "capra vecinului". Da , dar totusi din 1000 de jucatori ma gasirati pe mine ca folosesc 2 conturi. <_< Oricum multumesc pentru explicatie poti sa close.
Guest CeausescuPresedinte Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ' date='30 November 2011 - 19:03' timestamp='1322672626' post='6091815'] NightWishMaster Note Added 18 September 2011 - 02:29 Added to warn level Cont clona [kimmy] Permanent Stai putin... Eu primesc 99 pentru clona pe kimmyx dar cei care au 763646326432 de conturi pe forum? Gen o singura persoana are : -CeausescuPresedinte - TovarasuCeausescu -nupotsacred ( cred ca si asta e al lui dupa ce i-am urmarit o serie de post-uri ) - zapaceala Si nu mai stau sa caut , iar mie ca am 2 conturi ( pe kimmyx nici nu prea l-am folosit, decat in momentul cand am warn pe [kimmy] primesc permanent? Si a-si vrea sa stiu si eu care este faza cu ,conturile clona? Acum numai avem voie sa detinem si alte conturi ? si mai am inca :) apropo conturile mele clona sunt banate :D , dar ma bucur ca tu îmi ti evidenta la ele :P acuma urmeaza sa iau warn ca asa e :D dar poate vi se face mila si îmi dati un warn down ca zac la mine warnuri si de 1 an :tiphat:
[Creator] Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Closed ... si tie nu-ti dau warn ca daca-ti mai dau un warn ... iarasi faci pauza pe forum 1 luna ! Stiti ca aveti probleme si totusi postati neimplicati ! Urat ...